Most nézem a képeket meg a videókat, azon vigyorogtam, mikor a faszi kérdezi, hogy "Ez egy ezres?", mert gondolom volt hangja a kicsikének ott a célegyenes után, másodikban, nyélgázon! Még a gépre nem kerültek fel, de hamarosan....
Örülük , hogy mindenki épségben megérkezett, gratulálok a jól sikerült túraért a túrázóknak, és a pályarekordért a pályázóknak...
Szombaton én erőedzést tartottam, háromszor felállítottam a motoromat, miután szépen óvatosan szivacsokra fektettem a kertben, majd a 80 cm széles ajtónyíláson, és küszöbön gyakoroltam a ki-bearszolgatást...
1:37,2 Isssteni volt!
Életem második pályázása. Majd pakolok fel képeket, amint összeszedtem magam, és megtaláltam a vezetéket!
Kawabébnek köszönöm a segítséget! Nélküle nem mentem volna ilyen jó időket. Nélküle nem mentem volna semmilyen időket, mert nem mérték volna!
Ja, kozmax! Mégiscsak igazam volt! Az egyik sokkal-sokkal előbb lévő hozzászólásomban pontosítottam, hogy a környéken levő szerpentinek közül a legjobban a visegrádi tetszik! Bibííí . Mámegint igazamvan.
Na, majd lesznek képek... Csocsi
Jó.......majd az irodába kinyomtatom