Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó.......majd az irodába kinyomtatom
na ezt olvassátok el és tanuljátok meg rengeteg igazság van bennelink
Most nézem a képeket meg a videókat, azon vigyorogtam, mikor a faszi kérdezi, hogy "Ez egy ezres?", mert gondolom volt hangja a kicsikének ott a célegyenes után, másodikban, nyélgázon! Még a gépre nem kerültek fel, de hamarosan....
Kozmax
Íme a kép.........megnyitod.....és mentés másként......elmented

Hidi!!
Azért akarok kimenni......de még én se tudom hogy a lányomnak mikor lesz a bemutatója az új Margitszigeti uszodába
tomato

Sajnos még nem tudom az időpontot, de amint megvan, azonnal megírom .
Nagyon izgulok ám...
én tervezek hasonlot, németországi rokon látogatással egybe kötve

ahely egyébként Svájcban van, igy minimum egy 2000km kell számolni. meg amugy sem egy olcso hely

Akkor most holnap 1.35 a cél
Hidi!!
mikor mész a H-ringre??
Csak hátha ráérek és kinézek
Motochris 3 legjobb körideje:

1.: 1:37:952
2.: 1:37:829
3.: 1:37:245 ( ez már nagyon a végén volt..leintés előtt pár perccel)

Tomato:holnap elkérem akönyet, nem fogom elfelejteni

Ja, és a legjobb dolog az egészben: én is mentem a pályán (utasként), és ez valami fantasztikus dolog...
Háát összekellett szednem hozzá magam rendesen
És sikerült "felállítani"??
Örülük , hogy mindenki épségben megérkezett, gratulálok a jól sikerült túraért a túrázóknak, és a pályarekordért a pályázóknak...
Szombaton én erőedzést tartottam, háromszor felállítottam a motoromat, miután szépen óvatosan szivacsokra fektettem a kertben, majd a 80 cm széles ajtónyíláson, és küszöbön gyakoroltam a ki-bearszolgatást...
és még a többi Műmájer a majrécsík csak vizes lett
Kozmax
itt a tuti kép Tomato-ról
Euroring!!!!!!

1:37,2 Isssteni volt!
Életem második pályázása. Majd pakolok fel képeket, amint összeszedtem magam, és megtaláltam a vezetéket!
Kawabébnek köszönöm a segítséget! Nélküle nem mentem volna ilyen jó időket. Nélküle nem mentem volna semmilyen időket, mert nem mérték volna!

Ja, kozmax! Mégiscsak igazam volt! Az egyik sokkal-sokkal előbb lévő hozzászólásomban pontosítottam, hogy a környéken levő szerpentinek közül a legjobban a visegrádi tetszik! Bibííí . Mámegint igazamvan.
Na, majd lesznek képek... Csocsi
de vigyázz, mit kér cserébe a huncut cukros bácsi..
erre nem tudok mást mondani ahhhhhhhhh
Kawanyu.......holnap kérd el........beraktam a tanktáskába
Elfelejtettem odaadni a könyvet pedig ott volt nálam
Ez olyan Kozmaxos volt .......ez a AHHHHHHHHHHHHHHHH
jövök

ez hol van???
ahhhhhhhhhhhhh