A Yamahások képviseletében figyelmeztetlek, hogy itt vagyok, távollévő társaim nevében is mondom, hogy vigyázz, minden alaptalan vádat súlyosan megtorlunk!
Vazze Én is most értem haza Ceglédről és szó szerint tökig áztam
A Vecsés Üllő elkerülőn olyan esőbe kerültem, hogy a látótávolság kb 50m lehetett. Nem volt piskóta...
Én is gurultam egy röpke 100 km-t, /Szécsény-Salgótarján és környéke és vissza/ az első 50 rendben is volt, de a második 50 alatt bőrig áztam és mivel még nincs fent az új gumim hátul így ráadásul kanyarokban 60-70-el mertem csak menni, nehogy megint "PÜ" legyen.........azért jó volt
Hali Májerek,
remélem jót motoroztok és az idő is jó arrafelé.
Gondolom ahogy hazaértek ismét égni fog a topic a sok kalandtól.
Addig is üdv mindenkinek,a következő tíz napban hol leszek, hol nem, de azért figyelek!!!
A Vecsés Üllő elkerülőn olyan esőbe kerültem, hogy a látótávolság kb 50m lehetett. Nem volt piskóta...
Azért király volt gurulni egyet
Én is gurultam egy röpke 100 km-t, /Szécsény-Salgótarján és környéke és vissza/ az első 50 rendben is volt, de a második 50 alatt bőrig áztam és mivel még nincs fent az új gumim hátul így ráadásul kanyarokban 60-70-el mertem csak menni, nehogy megint "PÜ" legyen.........azért jó volt
remélem jót motoroztok és az idő is jó arrafelé.
Gondolom ahogy hazaértek ismét égni fog a topic a sok kalandtól.
Addig is üdv mindenkinek,a következő tíz napban hol leszek, hol nem, de azért figyelek!!!
Túrázók: Irigyellek és féltelek benneteket!
Jó időt, jó motorozást kívánok mindannyiotoknak.
Guruljatok jót, készítsetek sok fényképet, és ne feledjétek: szerdán mindenkit várok!
Gondolom kocsival jöttök a cuccokkal
tisztára streszben vagyok már
Végre ez a nap is eljött!!!
Bár lehetne 1 kicsit kellemesebb az idő, de most még ez sem érdekel!
Tom! Minnyá átgurulunk!!!!
Itt a nagy nap
a holnapi viszont látásig!!