Mondom, amit mégel tudnék képzelni, azok a tgyene-féle füstszínű lámpaburák ( ), kék kormányvégsúly, CBF-es láncvédő, esetleg (ESETLEG...) az a féktartály-lemez, és asszem itt vége is lenne. Minden gyönyörűséges lenne Ja, persze még befejezem a csíkot... veszek egyet és megcsinálom elöl is, valszeg...
Meg még néhány cucc karbonból, állítható lábtartók, Renthal kormány....
Te jó ég, ezzel nem lehet leállni... Már gondolatban is túl sokat költök a mocira
És akkor még az autópálya speciál onbórdkészítő kameraállványról nem is beszéltem ugye Pari...
egyszerűbb lett volna ecsettel!!!! állványra teszed a mocit, majd egy dekorecsetet (tökig festékkel) odaszorítasz a felniperemre, és körbefordítod a kereket... mindkét (!!!!) kereket számítva 5 perces meló az egész
egyébiránt nagyon szép.
Szerintem kozmax tud olyan (hangvillás) matricát szerezni nekem, ha szépen kérem... de nem fogom soha SOHA!!!
Egyébként köszi! Majdnem vettem kormáynvégsúlyt, de az nem volt erre a modellre, csak a drágább, és 8ropit nem adok egy ilyen marhaságért...
Elvileg elég lett volna, de mondom, addig szarkodtam vele (egyébként elég szar meló szépen csinálni... ), amig annyi fogyott a hátsó kerékre, hogy nem maradt az első kerék mindkét oldalára...
Szasz mindenki: ez volt a mai programom: felnicsík. Nem volt egyszerű beszerezni, és feltenni sem. A motorshop vagy mi a genny, az meg megnyalhatja a bal herémet... címe elvileg Kőérberki út 36. Na most, kábé egy órán keresztül keringtem, és nem találtam... Pedig nem vagyok elveszett gyerek. Ennyit róluk.
Vettem máshol nagy nehezen, feltettem nagy nehezen, de annyit bénáztam a hátsó keréken, hogy az elsőre nem maradt anyag. Majd legközelebb. Egy kis tapasztalatom legalább már van. Most ilyen. Sztem egész szép...
És 23-án megyünk 12ezres szervízre!
Na jó, utasként is jó motorozni, de ha ÉN vezetek az MÁS