Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, én örülnék a legjobban, ha végre motorral jöhetnék... valami iszonyat csiga tempóban
Na jó, utasként is jó motorozni, de ha ÉN vezetek az MÁS
Még keresgélek... Most van egy elado Hnda cbr250es mocc, a héten ha összejön, megnézem. Persze Kozmax segít
bocs h ide írok lehet nem jön ide a kérdésem sorry! de 1 50 motorhoz mien izzokészlet kell és eü csomag ? kell egyáltalán?
remélem jó idő lesz és lehet nyomulni a pályán
Majd lehet takarítani

Neked mikor lesz már motorod????....jó lenne már a jövőheti klubtalira azzal jönnél
Tök jó ez a felnicsík
motochris:
igényeid alapján egyszerűbb lenne éppíttetni egy motort...
Na persze, aztán nem győzém lecserélni az idomokat, a blokkot, a futóművet, és gyakorlatilag MINDENT eredeti HOP-ra (Honda Original Parts )
Mondom, amit mégel tudnék képzelni, azok a tgyene-féle füstszínű lámpaburák ( ), kék kormányvégsúly, CBF-es láncvédő, esetleg (ESETLEG...) az a féktartály-lemez, és asszem itt vége is lenne. Minden gyönyörűséges lenne Ja, persze még befejezem a csíkot... veszek egyet és megcsinálom elöl is, valszeg...
Meg még néhány cucc karbonból, állítható lábtartók, Renthal kormány....
Te jó ég, ezzel nem lehet leállni... Már gondolatban is túl sokat költök a mocira
És akkor még az autópálya speciál onbórdkészítő kameraállványról nem is beszéltem ugye Pari...
vagy egy komplett Yamaha!!!!
Na ennyire nem szeretnék elmenni a sufnituning irányába...
egyszerűbb lett volna ecsettel!!!! állványra teszed a mocit, majd egy dekorecsetet (tökig festékkel) odaszorítasz a felniperemre, és körbefordítod a kereket... mindkét (!!!!) kereket számítva 5 perces meló az egész
egyébiránt nagyon szép.
Szerintem kozmax tud olyan (hangvillás) matricát szerezni nekem, ha szépen kérem... de nem fogom soha SOHA!!!
Egyébként köszi! Majdnem vettem kormáynvégsúlyt, de az nem volt erre a modellre, csak a drágább, és 8ropit nem adok egy ilyen marhaságért...
Aztán még ami "szekszi" lenne a motorra: kékre eloxált kormányvégsúly, és egy ilyen:
láncvédő... meg fékolajtartály-fedő-lemez... (de jó szó )
Motochris!

Egyre csinosabb, és jobb hangúbb a motorod!
Már csak néhány hangvilla hiányzi róla
A helyébe én is így tettem volna
Elvileg elég lett volna, de mondom, addig szarkodtam vele (egyébként elég szar meló szépen csinálni... ), amig annyi fogyott a hátsó kerékre, hogy nem maradt az első kerék mindkét oldalára...
Előre nem vettél??????
Kozmax

van utiterv?

Karmi

nem tudom merre tervezi az utat a túravezető igazolványelhagyó
persze sztem direkt hagyta ott
Ja. Kép. A kozmax-féle matricákkal együtt...
hol a kép
Szasz mindenki: ez volt a mai programom: felnicsík. Nem volt egyszerű beszerezni, és feltenni sem. A motorshop vagy mi a genny, az meg megnyalhatja a bal herémet... címe elvileg Kőérberki út 36. Na most, kábé egy órán keresztül keringtem, és nem találtam... Pedig nem vagyok elveszett gyerek. Ennyit róluk.
Vettem máshol nagy nehezen, feltettem nagy nehezen, de annyit bénáztam a hátsó keréken, hogy az elsőre nem maradt anyag. Majd legközelebb. Egy kis tapasztalatom legalább már van. Most ilyen. Sztem egész szép...
És 23-án megyünk 12ezres szervízre!
Az útvonal már megvan?

Ha tudsz 1-2 támpontot, légyszíves add meg, mert szeretném előre kinézni az menetet.
Valahogy majd kompenzálom.

A klubtali is egy Zalakarosomba került.

Ez vicc volt, a program már egy hónapja adott volt.
ha estleg kivágnak szólj