Nem egy hülye ötlet csak az a gáz, hogy sablon 12es van, másfeles sortávval. Kicsit meredek lesz egy 3 órás minszteri meghallgatást kb 10 kérdéssel összefoglalni 2 oldalban úgy, hogy persze ne maradjon ki semmi ami lényegnek tűnik.....
Na és azt tudtátok, hogy "az a közösségi áru, amelyet - miután a Közösség vámterületéről ( értsd Európai Unió) exportálták - 3 éven belül visszahoznak erre a vámterületre és szavbad forgalomba bocsátanak, az érintett személy kérelmére behozatali vámmentességet kap" ?
Így már nyugodtan alhattok
Most, hogy megosztottuk ezt a sok fontos infót egymással végre tudok kreatívan dolgozni! Hogyan rövidítsünk le 60 oldalt kettőre, Chris ezt nem árt neked is gyakorolni majd!
Azt tudtátok, hogy ha a "leanyvállalti kapcsolatból származó adott kölcsön törlesztő részletét" nem a 36-ra, hanem a 32-re teszed ( ), akkor nemcsak a könyvelési tételed lesz elbaszva, hanem az "egyéb követelések" miatt a mérleged is?
ezzel az infóval már egész mélyen aludhatsz krisz...
Jah, amúgy én most európai integrációtörténetet és magyar politkai gondolkodástörténetet tanulok munkaidőben és közben itt áll mellettem halomra a meló! Plusz szomorúan nézegetem kómában fekvő motorom utolsó egészséges fényképét! Vizsgaidőszak forever!!!
Chris! Majd visszasírod még az angolokat mikor Nemzetközi jogot seggelsz és azon töröd a kis buksidat, hogy az a barom matróz mi a francnak esett ott és akkor a tengerbe, ahelyett, hogy várt volna még 10 percet és hazai vizeken fullad meg!
Jó reggelt! HIhiihihihihi, nyertem... Na ezt meg az üzifalra írtam, de azt nem olvassátok, beírom ide is: nu...
Ötlet:
Az jutott eszembe, hogy van az a Pepsi (nem Popsi, ne olvassátok félre ) reklám, amikor mindig ez a "ne szarjál be, nincs benne cukor... " duma megy. Na most akkor az jutott eszembe, hogy következő nyitókép: 90/60/90-es hosszú, barna hajú bombabébi közeleg ... kezébe nyom a főszereplő srác egy ilyen Pepsit (Pepsi light, vagy Pepsi Max, nemtom...) és megfogja a csaj melleit. Két marokra. A csaj hatalmasra nyílt szemekkel , majd" szétrobbanva néz a srácra, mire az, lazán az italra mutatva: "nyugi, nincs benne cukor". Szerintem ütős lenne. Muhahahahaa
Hát, srácok komolyan kérdezem most: ti tudtok élni anélkül, hogy tudtátok volna, hogy az 1600-as évek második felében az amerikai angol gyarmatokon a treason és felony (felségsértés és hazaárulás) ügyében nem a megyei county court-höz, hanem a Londonban működő Privy Council-hez kellett fellebbezni? Mert én ma már sokkal boldogabban hajtom álomra a fejem!
Egyébként az egyetemes állam-és jogtörténetnél már csak a római jog a "szexibb", ott nem ritka az olyan összetett mondat, amiben magyar szó szinte nem is szerepel!!!
Itt azért néha van olyan is. Mindegy, végül is tetszik! Van benne valami perverz gyönyör, hogy ilyen elszállt dolgokról tanulok... Éljenek a jurátusok! (joghallgatók)
Ja, a múlt-múlt században, amikor Petőfiék verték az asztalt, a jurátusok (lásd fent) azon kevés kiváltságos rétegek közé tartoztak, akik hordhattak kardot, bárhol bármikor! Képzeljetek el engem egy kecses vívótőrrel mondjuk az Astorián...
Tom!
Jobbulást Kittinek!!!
-Csak jótanácsként: Legközelebb ne a protektoros csizmában menj labdázni, mert látod mi lesz a vége...
Viccet félretéve remélem nincs nagy baj!!!
Kozmax, Lecso!
Szakmai tanácsra lenne szükségem.
Szerintetek egy "BAJAJ Sunny" márkájú-tipusú robogó mennyit érhet???
Már, ha tudjátok melyik az...
Én nem sokat láttam még belőle.
Szóval az a helyzet, hogy az unokatesómék most akarnak egytől megszabadúlni, mivel előkerült a romok alól a garázsban. (szó szerint)
kb 10 éves a vas, viszont összesen 114km van benne!!!!!!!
(mellesleg azt is én raktam bele zsenge motortasnonc koromban.)
a tervek szerint megint az E-ringen tartjuk a club talit 06. 21.-e szerda
de ha jol olvasom az nap nem vizsgázol, ha addig nem tanultad meg, akkor az már ugy sem segit, inkább lazulj el egy kicsit, olyan 1.40 környékén
Megy szerdán én úgy tudom ......viszont Én sajnos nem tudom elkisérni