Nem tudom mi van az utakon ma , de ma engem is korrektül a bal patkára nyomtak előzés közben, és még kettten hajtottak elém, szerencse, hogy kocsival voltam.
Még nem mentem vele igazán, mert nincs még letisztázva a dolog mikor mehetek végre motorozni (kevesen vagyunk alig bírjuk kiadni a szolgálatot) így csak az oktavia ülését koptathatom. Amikor kipróbáltam nagynak és nehéznek tűnt, de megszokható biztosan, teljesen más stílus mint egy sportmotor főlleg hogy kardánmeghjajtású.....
Az első Avon-t (Azarro, még nincs elkopva,de egyformát akarok elől hátul) is lecserélem sportec M1-re de azt szereztem 5000-ért alig használtat egyébként 24.000 lenne.
Én is készültem ma egy kisebb körre, de meglátva az időt lemondtam róla.....főleg, hogy tegnap mostam le a mocit és még nem jött meg az új gumim hátulra.....még egy esést nem kockáztatok meg....
jó kis idönk van
Mindenki motorozik?? ......Én a hétvégén fogok
A K....va életbe
Gondolj a gyerekre (meg rám )
Nem a korházba akarlak először látni
Akkor meg főleg kéne tudni, hogy kötelező a tompított motoron.
Amúgy milyen a szolgálati gépre ülni a saját után? Úgy egyáltalán, milyen a szolgálati bringa?
Esőben kopottan nem annyira .......de egyébként valóban jó gumi, leszámítva azt, hogy az R1 erős használat során megeszi 4-5000 km alatt.
Én is készültem ma egy kisebb körre, de meglátva az időt lemondtam róla.....főleg, hogy tegnap mostam le a mocit és még nem jött meg az új gumim hátulra.....még egy esést nem kockáztatok meg....