Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tomató parancsnok, jelentem, hogy Szécsényben még mindíg esik
Nekem ugyanaz jött el másodszorra is azért nem értettem a dolgot
Most állt el az eső itt a 9.-be
halihó

jó kis idönk van
Na mi van ???

Mindenki motorozik?? ......Én a hétvégén fogok
Vajon ezt hogy fogják lefesteni a hülye TV-sek? Biztos megint a motoros a hibás.
Ne MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A K....va életbe
Vigyázz magadra!!!!!!!!!!
Gondolj a gyerekre (meg rám )
Nem a korházba akarlak először látni
Most mondja anyám telefonon, hogy a Vörösvári úton egy motorost elütöttek, meg is halt...
Nem kétszer küldtem, hanem kettő különbözőt, csak a 2. törölted
Nem tudom mi van az utakon ma , de ma engem is korrektül a bal patkára nyomtak előzés közben, és még kettten hajtottak elém, szerencse, hogy kocsival voltam.
Most 2x küldtél az iwiw-re üzenetet?....válaszoltam egyszer.....
Még nem mentem vele igazán, mert nincs még letisztázva a dolog mikor mehetek végre motorozni (kevesen vagyunk alig bírjuk kiadni a szolgálatot) így csak az oktavia ülését koptathatom. Amikor kipróbáltam nagynak és nehéznek tűnt, de megszokható biztosan, teljesen más stílus mint egy sportmotor főlleg hogy kardánmeghjajtású.....
Most látom csak, hogy Pohi szirénás mocival is közlekedik.
Akkor meg főleg kéne tudni, hogy kötelező a tompított motoron.

Amúgy milyen a szolgálati gépre ülni a saját után? Úgy egyáltalán, milyen a szolgálati bringa?
Ezt a hullaszagot.......bezzeg mikor nem jutok gép elé 2-3 napig akkor van vagy 10-20 új oldal csak győzzem olvasni.....
Hát igen mondjuk tovább tart mint a rennsport de nem olyan jó, viszont szerintem utcára tökéletes.
émmég a gixxeren rugattem le anno jópár garnitúrát és tartósabbnak tün, mint a Michelin racepilot. Az r1-en még a gyári szerelés volt...
Szia Jab!

Esőben kopottan nem annyira .......de egyébként valóban jó gumi, leszámítva azt, hogy az R1 erős használat során megeszi 4-5000 km alatt.
Az első Avon-t (Azarro, még nincs elkopva,de egyformát akarok elől hátul) is lecserélem sportec M1-re de azt szereztem 5000-ért alig használtat egyébként 24.000 lenne.
jóválazstás Pohi mester!!!!!
Metzeler Sportec M1 190/50....36.000 Ft
milyet veszel hátra?
Deja vu...
Szia Tomato!

Én is készültem ma egy kisebb körre, de meglátva az időt lemondtam róla.....főleg, hogy tegnap mostam le a mocit és még nem jött meg az új gumim hátulra.....még egy esést nem kockáztatok meg....
Én akit ki akarok szedni azt ki is szedem, ha meg az út közepén téblábolok akkor biztosan nem figyelmeztetni kívánok....