Hát nincs túl sok jó tapasztalatunk... ha nem valami kis szirszart rendelsz hanem mondjuk egy al"só idomot, akkor lassan jön, drága, és a vámnál is elkapják, ami egy külön tortúra.
Biztosan, feljebb megy. Nem létfontosságú, hogy megvegyem így csak szórakozásból licitáltam, de volt már olyan, hogy potom pénzért szereztem meg alkatrészt az ebay-ről, mert épp pont nem kellett senkinek rajtam kívül. Szerencse kérdése, ha bejön akkor jó ha nem majd lesz máskor vagy váshonnan.
Egyébként egy átlagos csomag mennyiből érkezik ide a tengeren túlról? Azon is gondolkodtam, hogy lehet olcsóbb lenne, ha U.S.A.-ban dolgozó haverhoz küldetném és ő postázná haza.......vagy tökmindegy.....ezt a részt te jobban vágod....
Hát nem élek ezzel a lehetőséggel......bár lehet, sőtt biztos egyszerűbb lenne az élet.....dehát nem kifizetődőbb csak jobb nyugodtan aludni és tisztességesen élni......
Örülök, hogy megúsztad. És még jól is jön a dolog....emlékszem a múltkori irományodra a jobb oldallal kapcsolatban ......Majdnem nekem is ezek sérültek itt egy kis ízelítő:
oldaldekni; 31.187.- Ft.
kuplungdekni;43.212.- Ft.
fékpedál;26.966.- Ft.
alsó idom ;92.035.- Ft. csak kompletten rendelhető , / oldalidom+ idompatentek+matricák+belső rezgésmentesítő szivacs /
A fejidom nem tudom mennyi , de vagy 150.000 biztos........
Dokihoz nem mentem, mert van jobb dolgom is és a csizma miatt hála Isten semmi komoly baja a bokámnak. A fickó kicsit kötekedett hogy égett e a reflektorom mert ő nem látott, de a trolivezető is mondta hogy egyértelmű volt a dolog.
lum: abszolút szerencsésnek mondhatom magam mert hogy a motor pont a jobb oldalára dőlt, ezért a "problámám" amiről múltkor beszéltünk úgymond megoldódott
Üdv mindenki!
Tegnap elütött egy Nissan Vanette Cargo.
A furgonos konkrétan rámhúzta a kormányt és hiába fékeztem úgy meglökött (szerencsére csak a felsőtestemet és nem a motort) hogy már nem bírtam kitérni mert a jobb o. sorban parkoltak a kocsik. Taknyolás, motor a bokámra rá, de szerencsére a csizma jól működött és már alíg fáj. Éppen hogy felálltam és néztem a fekvő motort amit előtte tankoltam tele látom hogy a benzin csöpög a blokkra. Ekkor felgyorsultak az események, megállt egy zöld Kawás, lapattant a motorról, megkérdezte jól vagyok e és felállította a motoromat mielőtt azt mondhattam volna hogy habakukk (úgyhogy ezúton utólag is KÖSZI neki). Mögöttem jött egy troli és egyből leszállt a vezető hogy mindent látott és vétlen voltam, megadta a nevét és a telefonszámát úgyhogy gyorsan be is írtam tanúnak. Lepapíroztuk a dolgot, amiben a rend éber őrei segítettek, majd mondták hogy ők nem adnak semmi papírt ha a másik fél elismeri. Gyak. ennyi volt, hazafelé majdnem megismétlődött a szitu mégegyszer, de akkor még időben tudtam reagálni (szerintem a biztosító kicsit hitetlenkedett volna hogy 1 órán belül 2szer ugyanaz...)
Én már az utolsó "beszólásom" óta konzultáltam a főnökömmel (mind a kettővel) és az pedig köztudottan nem szokott rövid ideig tartani...
Aszittem le leszek maradva vagy 3 oldallal!
Mindenki motorozik, vagy mi a szösz???
küldtem egy mailt wiwre, köszi.