Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pohi!

küldtem egy mailt wiwre, köszi.
Hát nincs túl sok jó tapasztalatunk... ha nem valami kis szirszart rendelsz hanem mondjuk egy al"só idomot, akkor lassan jön, drága, és a vámnál is elkapják, ami egy külön tortúra.
Megvan Wipi, ne aggódj...
Ha minden jól megy, kedden jöhetsz érte, de még jelentkezem addig, ok?
Danny!

Biztosan, feljebb megy. Nem létfontosságú, hogy megvegyem így csak szórakozásból licitáltam, de volt már olyan, hogy potom pénzért szereztem meg alkatrészt az ebay-ről, mert épp pont nem kellett senkinek rajtam kívül. Szerencse kérdése, ha bejön akkor jó ha nem majd lesz máskor vagy váshonnan.

Egyébként egy átlagos csomag mennyiből érkezik ide a tengeren túlról? Azon is gondolkodtam, hogy lehet olcsóbb lenne, ha U.S.A.-ban dolgozó haverhoz küldetném és ő postázná haza.......vagy tökmindegy.....ezt a részt te jobban vágod....
Szia Dani remélem odaadta az asszony a lámpámat nem pedig eladta és elitta az árát
Tudod hogy mikor lesz kész
Tudom hogy rendes vagy, csak vicceltem
OK, de az a gyanúnm, hogy az az idom feljebb megy még...
Szia Oldpiet!

Hát nem élek ezzel a lehetőséggel......bár lehet, sőtt biztos egyszerűbb lenne az élet.....dehát nem kifizetődőbb csak jobb nyugodtan aludni és tisztességesen élni......
Csak nehogy szigorubb legyél az utakon anyagi okok miatt
Szia Danny!

Egyenlőre hanyagolom a dolgot anyagi okok miatt , de egy alsó idomra licitáltam 1 dollárért az ebay.com-on .....

Azért köszi a lehetőséget, majd jelentkezem, ha anyagi helyzetem hirtelen fellendülésnek indult és az ebay-en sem találok olcsó cuccot....

Köszi !
Tényleg Pohi, ezek közül meg akarsz most venni valamit? Mert akkor azt megkérdezem a forrásoktól...
Szia!

Örülök, hogy megúsztad. És még jól is jön a dolog....emlékszem a múltkori irományodra a jobb oldallal kapcsolatban ......Majdnem nekem is ezek sérültek itt egy kis ízelítő:

oldaldekni; 31.187.- Ft.

kuplungdekni;43.212.- Ft.

fékpedál;26.966.- Ft.

alsó idom ;92.035.- Ft. csak kompletten rendelhető , / oldalidom+ idompatentek+matricák+belső rezgésmentesítő szivacs /

A fejidom nem tudom mennyi , de vagy 150.000 biztos........
Andrew: vigyázz magadra

Többiek: este a szokott időben leszek.... Mennem kell nemsokára melózni....
csak próbálkozott
azt is mondta hogy minek hívjuk a rendőrséget, töltsük ki a lapot és kész de kemény voltam
Én is szoktam, mert Valaki a lelkemre kötötte, hogy csak úgy mehetek.

De arra nem hivatkozhat, mert akkor szabálytalan lettél volna.
én mindíg szoktam hogy "észrevegyenek", de aki süket is (nem hallja az akrát) és vak is az ellen nincs gyógyszer
a kár pontosan: kipuff, összekötőcső, jobb alsó idom, oldalidom, dekni, tükör, fejidom
még nem számoltam utána de nem lesz óccsó
Ez érdekes, a reflektort nem szabad használni városban ha jól tudom.
Hogy nem lehet látni egy nagy, kék motort??????? Egyszerűen csak nem figyelt...
Dokihoz nem mentem, mert van jobb dolgom is és a csizma miatt hála Isten semmi komoly baja a bokámnak. A fickó kicsit kötekedett hogy égett e a reflektorom mert ő nem látott, de a trolivezető is mondta hogy egyértelmű volt a dolog.
lum: abszolút szerencsésnek mondhatom magam mert hogy a motor pont a jobb oldalára dőlt, ezért a "problámám" amiről múltkor beszéltünk úgymond megoldódott
csá! sajnálattal hallom. de akkor nem olyan vészes a kár, ugye? idomok, tükör, ilyenek? neked tuti nincs bajod?
Az alegfontosabb hogy neked nem esett komolyabb bajod!
A nissanos mivel magyarázta a történteket?
A mocinak mi baja lett?
Azért elmentél dokihoz????
Üdv mindenki!
Tegnap elütött egy Nissan Vanette Cargo.
A furgonos konkrétan rámhúzta a kormányt és hiába fékeztem úgy meglökött (szerencsére csak a felsőtestemet és nem a motort) hogy már nem bírtam kitérni mert a jobb o. sorban parkoltak a kocsik. Taknyolás, motor a bokámra rá, de szerencsére a csizma jól működött és már alíg fáj. Éppen hogy felálltam és néztem a fekvő motort amit előtte tankoltam tele látom hogy a benzin csöpög a blokkra. Ekkor felgyorsultak az események, megállt egy zöld Kawás, lapattant a motorról, megkérdezte jól vagyok e és felállította a motoromat mielőtt azt mondhattam volna hogy habakukk (úgyhogy ezúton utólag is KÖSZI neki). Mögöttem jött egy troli és egyből leszállt a vezető hogy mindent látott és vétlen voltam, megadta a nevét és a telefonszámát úgyhogy gyorsan be is írtam tanúnak. Lepapíroztuk a dolgot, amiben a rend éber őrei segítettek, majd mondták hogy ők nem adnak semmi papírt ha a másik fél elismeri. Gyak. ennyi volt, hazafelé majdnem megismétlődött a szitu mégegyszer, de akkor még időben tudtam reagálni (szerintem a biztosító kicsit hitetlenkedett volna hogy 1 órán belül 2szer ugyanaz...)
Mi van mindenkivel???

Én már az utolsó "beszólásom" óta konzultáltam a főnökömmel (mind a kettővel) és az pedig köztudottan nem szokott rövid ideig tartani...
Aszittem le leszek maradva vagy 3 oldallal!
Mindenki motorozik, vagy mi a szösz???