Cipésznél már voltam vele!És azt mondta hogy nem tudja megcsinálni mert a térd proti alatt asípcsontnál ami van keményítést nem lehet kivenni és ott van a "seb" ja és nem tudta a tűt át dugni rajta!
Szeva LaciÉn a superbikeban olvastam egy cikket(a srác,akiről szólt direkt ezzel foglalkozik).Szappanos vízzel és szivaccsal tisztítja úgy,hogy apránként,kis területenként megmegdörzsöli és utána egyből áttörli száraz ronggyal.Ha végzett,bekeni méhviasszal.Valahol pesten van egy cég,akik direkt erre szakosodtak,de már nem emlékszem,hogy hol vannak.
Nemtom, hogy varrással hol foglalkoznak, de sztem egy cipész, vagy a mostanában űbermenő miszterminit vagy mi a szösz meg tudja oldani.
Tisztításhoz lehet kapni frankó, szórófejjel ellátott "atomhulladékot", amit pár perc alatt leoldja még a ruha színét is...
Remélem nem haragszotok meg hogy ide jöttem segítségért de nem tudam hol kérdezősködjek!
Nem tud valamelyikőtök segíteni abbab hogy bőrruhát mivel lehet tisztítani vagy esetleg hol csinálnak ilyet ja és varrni is kellene és azt hol tudnám megjavíttatni??
Mi a helyzet?
Puszi a csajoknak innen a "cellámból"