Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Tom!

Mi a helyzet?
Puszi a csajoknak innen a "cellámból"
Szonbaton jön valaki szonbaton Kunmadarasra?
Alakul az időjárás
Dunakeszi Fóti út 55!

Köszi mindenkinek!Nagyon rendesek vagytok!
szivesen!! sok szerencsét!!

1 kicsit!!

Széles és Száraz utat!!!
Hali laci!

Dunakeszin hol varnak bőrruhát?
Hát Nsr te egy kicsit tájékozottabb vagy nálam...De az újságot legalább eltaláltam
Börruha varrás XV ker Pólus OMV kút mögötti utcában ki van írva sajna címet nem tudom
Köszönöm szépen!

Úgy néz ki megoldódik a problémám!
Nagyon jó itt Dunakeszin is csinálják!

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jó reggelt!!!!

a superbike 2005 szeptemberi számában van.

telefon: 0630 976-9428 és van még1 de az csak ennyi: 430-6676

WEB: www.katayunga.com
Nem tudod hogy melyik számban volt?
A szinét szeretném hogy megmaradjon!

Cipésznél már voltam vele!És azt mondta hogy nem tudja megcsinálni mert a térd proti alatt asípcsontnál ami van keményítést nem lehet kivenni és ott van a "seb" ja és nem tudta a tűt át dugni rajta!
Szeva LaciÉn a superbikeban olvastam egy cikket(a srác,akiről szólt direkt ezzel foglalkozik).Szappanos vízzel és szivaccsal tisztítja úgy,hogy apránként,kis területenként megmegdörzsöli és utána egyből áttörli száraz ronggyal.Ha végzett,bekeni méhviasszal.Valahol pesten van egy cég,akik direkt erre szakosodtak,de már nem emlékszem,hogy hol vannak.
Reggelt!
Én ma is vassal jöttem melózni!!!

Nemtom, hogy varrással hol foglalkoznak, de sztem egy cipész, vagy a mostanában űbermenő miszterminit vagy mi a szösz meg tudja oldani.
Tisztításhoz lehet kapni frankó, szórófejjel ellátott "atomhulladékot", amit pár perc alatt leoldja még a ruha színét is...
Jó reggelt mindenkinek!

Remélem nem haragszotok meg hogy ide jöttem segítségért de nem tudam hol kérdezősködjek!
Nem tud valamelyikőtök segíteni abbab hogy bőrruhát mivel lehet tisztítani vagy esetleg hol csinálnak ilyet ja és varrni is kellene és azt hol tudnám megjavíttatni??

Köszönöm!

Üdv.Laci
De a bőröndöd azért nem volt a ház előtt remélem, mire hazaértél
Amúgy szépen döntöd a vasat.......már majdnem leér a lábtartó
Jó reggelt
Jó reggelt (szebbet)
Jól tetted hogy tegnap vitted haza, ahogy elnézem a mai időjárást
Reggelt!

Tegnap este hazavittem (ill. vezettem ) a motort! Nem kapkodtam el: decemberben vettem, és áprilisban ültem fel rá először .
Úton hazafelé...
Night-májerz
Kissssslááány a zooongoráánáááááálll fehééérebb az oooorgonáánááááááálll jajjjdeszépen jáccotta a lisztrap-szódiááááááááááááát

Na megyek én is. Ezennel kijelentem, hogy én nyertem a dalversenyt. Melyen egyedül én indultam.
Kiskócos, hol van az anyád???
felcsavarom a szünnyeget
Vagy Komárlacizzál.
Fenyőmikizzél egy kicsit, az ilyenkor nagyon menő!