AG - ügyesen intéztem hosszú, majd elmesélem. én is lefoglaltam már jóval korábban, de csak most indítottuk a hitelt, mire biztossá vált, h mikor fizet a biztosító.
gyere le este a beszkártba a klubtalira - részleteket lásd lejjebb, ott megisszuk a borunkat (általában egyedül borozgatok, a többiek a sörösek)
Akkor ha szerinted sincs jobb a környéken akkor holnap megyek és elintézem a piszkos anyagiakat, hogy péntek este már legyen helye a drágaszágnak (majd megírom, hogy mentek a dolgok)
A sert több évi kitartó próbálkozásom során sem sikerült megszeretnem , így ha lehet akkor igyunk inkább valami jó fajta bort.
tegnap írtad alá és már pénteken lehet, hogy motorozol??? azt hogy intézed ilyen gyorsan???
én nem egész 2 hete voltam a kereskedésben lefoglalni a vasat ami majd csak holnap fog vizsgázni és ha jól megy minden akkor péntek délelött írják a nevemre és péntek délután lesz az átadás.
Jah, és egy GSX-R600 K6-ról van szó. (az SV650-ről nagyon sokan lebeszéltek)
Annál azért kicsit régebbiek, avar kori temetőszökevények. Nem helyszínelek, hanem mosom őket. Nem valami felemelő dolog (bár jobb mint ásni), ezért irigykedek azokra akik most motoroznak. Na majd délután! Nincs is jobb annál mint szééép sárga mellényben állni a dög melegben egy forgalmi dugó kellős közepén, miközben az oktató recsegő hangon adja tudtomra, hogy "a leközelebbi lehetséges helyen forduljon meg egy íven balra....". Alig várom, hogy mehessek vizsgázni és túllegyek rajta.
nem néztem, mert pontosan tom, h melyikről van szó, de tuti az lesz a befutó, ha már így felderítetted. jövök is érte egy serrel
a biztosító rendben, jövő7en fizetnek, én tegnap írtam alá a hitelszerződést, uh jövő7en már motorozok. ha minden nagyon-nagyon klappol, akkor már lehet, h pénteken is, de hétfő tuti!!
A ZiZi megy vissza a kereskedésbe és megpróbálna életet lehelni bele, de nagyon attól félek, hogy csak egy kis kaland volt ez a motor az életemben mert határozottan nem olyan jó állapotú mint azt állították... Konkrétan most járóképtelen... Ennyit a bizalomról....
Sajnos sok a meló meg a maszek így csak ritkán tudok mostanában leülni a gép elé, dehát valamiből élni kell (drága a benzin).........ha már főiskolára menni lusta voltam
Szija Pohi...rég láttalak....
Sajnos most a hétvégén nekem nem jó.....viszont 21.-én lehet hogy jó lesz......hallod Kozmax.....most tudtam meg (de ez csak 18.-án lesz biztos) hogy vasárnap ráérek. De mondta a Zsuzsa hogy ne éljem bele magam
Jó motorozást holnapra, én sajna dolgozom. Május 20.-án úgy tudom ingyenes lesz a ring. Hétvégén vasárnap megyünk a tátrába poprádra asszem, ha valkit érdekel akkor csatlakozhat. Kész az első teló szimering cserém.....hát nem is olyan vészes megcsinálni......
SIMÁN....................................................az első kanyarig
Ja és még valami......bár mindenki tudja.......CSAK ANNYIT VÁLALJ BE AMIT BÍRSZ!!
Nem szeretnék korházba menni a klubtali helyett
További szép napot mindenkinek!!!