Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Richie-éknél veszem, ő pedig a Yamaha Vác-nál dolgozik. Sok sikert!
Kösz lum!
szép napot mindenkinek!

bálint, a fazer topikban van egy richie nevű srác, ő is érdekelt vince forgalmazásban!
Köszi túró!
helló!

pardi motorsport :o)
http://www.pardi.hu
motochris,

ha jól tudom te veszel Leo Vince kipufogót a motorodhoz. Meg tudod mondani ki forgalmazza itthon, én is ilyet néztem ki magamnak...

Ha esetleg valaki más tudja, ki forgalmazza, légysz írja meg!

Nagyon köszi!
kb. 1 óra múlva leszünk Kozmaxéknál, ki jár arra és ráér, az jöjjön kicsit gurulgatni. R1Bandival megyek.
az első, ki tudott dönteni...
egyébként motochris felmenője az arc a képen...
Ő, Ő a nagy, az első Mayer?
:o)))
Morgen májjerek!
Szép jó reggelt mindenkinek!
A fiam 14 éves.
na jóccakát.......
Jó a sorrend ...féltem a -fiam-motorom-magam
Mekkora a fiad??
Mert a lányom 9 éves
Én tegnap vittem a fiam edzésre.
Szindróma ua.
Jellemző, hogy az országúton egy szgk is megelőzött. De féltettem mindhármunkat: a fiamat, a motromat, s végül magam.
Este már a feleségem kocsival hozta haza.
Maradok én a jó kis Nolannál csak a szinén vacilálok
Most gondolkozok hogy vegyek egy robogót a gyereknek , mennénk mocizni persze én is robival.egy már van
Jól néz ki......de Én maradok a hagyományos Schuberth -nél
Jobban féltem mint Ő............ ....nehogy baja legyen
Hátha nincs, akkor is elmondom ........ma vittem a lányom elősször motoron.
Mondta a Kozmax hogy Úgy is vennem kell majd egy sisakot. Hát bementünk hozzájuk a lányommal és vettünk.
Du. már motorral vittem edzésre........persze csak szép ÓVATOSAN nehogy megijedjen és egy életre elmenjen a kedve .......nagy volt a feltünés
Este meg úgy volt hogy már kocsival megyek érte, de a lakáskulcsot levitte az öltözőbe, én meg oda nem mehettem le, ezért motorral jöttünk haza is ...Nagyon élvezte
Mitől zsongtál be
Szép jó estét!!!!
Van itt valaki???............szét izgultam magam
Hy fóka

Ez sok mindentől függ, hogy menyi egy bukó fényezés. Gondolok itt a festék fajtájára (EU szabványos), vagy hagyományos festék, festék márka, stb..