Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy még kidolgozás alatt van?
És előrre láthatólag vasárnap hány órakkor indulnátok? És mi lenne az útvonal?
pontosabban neki kellett állnom kikeresni a paragrafust.... álmos vagyok és fáradt
és holnapra lesz motorod?

ha lesz idöm átadni
Volt ma is egy rohadt tolvaj szemétláda, akivel foglalkoztam. Erre délután mit látok: jön a simsonnal és a hátsó ülésnél keresztben van 10 db. "L" alakú vas ami 1-1 métert lógott ki oldalra a simóról......

Persze feljelentés...... én sem tudtam miért pontosan csak azt tudtam, hogy ez nem szabályos KRESZ szerint és neki kellett keresnem a pontos paragrafust.
Azt nem is szoktam
jo estét!!!

a mozgo kocsi sor közé saját érdekedbe ne menj, ezt talán én mondtam
Lum Ares

Jó volt a menet mi ??
Amivel nem foglalkozom azt elfelejtem, de mostmár kíváncsi lettem és mindenképpen kikeresem
Azért ne keresd.......én hiszek Neked......a lényeg hogy NEM SZABAD....nekem ennyi elég, és elfogadom, hogy így van.
Mivel lecso???
Tomato, most meg nem mondom neked fejből, hogy miért, de holnapra kikeresem. Most értem haza melóból és nem fog már az agyam. Asszem vagy 3 dologba ütközik, de holnapra kikeresem...
már megint nem jól ismerem a kreszt........én azt hittem hogy csak a mozgásba levő sor között nem lehet nyomulni............megint tanultam valamit.
Tehát ha ezért megállítanak akkor nem vitatkozom
Ejj, mennyit szórakoztak a gyarmati rendőrök régen...
Nem lehet előre furakodni elméletileg, sajnos, de gyakorlatilag igen
Lecso, ha a nevemre kattintasz láthatsz is és oda van írva az is hol lakom....
Ha álló sorok közt mész előre az se szabályos???
Ezek előre gurultak, megálltak, és el kezdtek csevegni miközben hevesen hadonásztak..
Persze, hogy az!!!!!!! Sürgős szolgálati érdekből Egyébként nem, de én személy szerint nem tartom rossz dolognak, ezért szólni sem szólnék érte senkinek....
Én meg Szécsényi, de Balassagyarmaton dolgozom.
Jujj Pohi ezt el kell mesélnem
Ma megyek a Kolosy tér felé és láttam 2 mocis rendőrt, de a pláne az egészben: a 2 autósor között előre gurultak!!!! Befértek a 2 sor közé....
Ez szabályos????
Bővebben? Csak azért, mert én balassagyarmati.
A vasárnap lenne jobb nekem is, mert szombat éjszakás vagyok, meg barátnőm egész héten fősulin van és péntek este meg szombat nappal vannak vele terveim . Az időjárás előrejelzés szerint is jobb a vasárnap.