Volt ma is egy rohadt tolvaj szemétláda, akivel foglalkoztam. Erre délután mit látok: jön a simsonnal és a hátsó ülésnél keresztben van 10 db. "L" alakú vas ami 1-1 métert lógott ki oldalra a simóról......
Persze feljelentés...... én sem tudtam miért pontosan csak azt tudtam, hogy ez nem szabályos KRESZ szerint és neki kellett keresnem a pontos paragrafust.
Tomato, most meg nem mondom neked fejből, hogy miért, de holnapra kikeresem. Most értem haza melóból és nem fog már az agyam. Asszem vagy 3 dologba ütközik, de holnapra kikeresem...
már megint nem jól ismerem a kreszt........én azt hittem hogy csak a mozgásba levő sor között nem lehet nyomulni............megint tanultam valamit.
Tehát ha ezért megállítanak akkor nem vitatkozom
Persze, hogy az!!!!!!! Sürgős szolgálati érdekből Egyébként nem, de én személy szerint nem tartom rossz dolognak, ezért szólni sem szólnék érte senkinek....
Jujj Pohi ezt el kell mesélnem
Ma megyek a Kolosy tér felé és láttam 2 mocis rendőrt, de a pláne az egészben: a 2 autósor között előre gurultak!!!! Befértek a 2 sor közé....
Ez szabályos????
A vasárnap lenne jobb nekem is, mert szombat éjszakás vagyok, meg barátnőm egész héten fősulin van és péntek este meg szombat nappal vannak vele terveim . Az időjárás előrejelzés szerint is jobb a vasárnap.
ha lesz idöm átadni
Persze feljelentés...... én sem tudtam miért pontosan csak azt tudtam, hogy ez nem szabályos KRESZ szerint és neki kellett keresnem a pontos paragrafust.
a mozgo kocsi sor közé saját érdekedbe ne menj, ezt talán én mondtam
Jó volt a menet mi ??
Tehát ha ezért megállítanak akkor nem vitatkozom
Ma megyek a Kolosy tér felé és láttam 2 mocis rendőrt, de a pláne az egészben: a 2 autósor között előre gurultak!!!! Befértek a 2 sor közé....
Ez szabályos????