Ha az időjárás engedi (és a pénztárcám, mert a holnapi gépátvétel MINDEN pénzem elviszi) akkor mindkét nap............én legalább is. Amúgy a vasárnapot néztük ki.
Neked mikor jó?
gurulás - nemtom még, h itthon leszek-e 7végén, uh inkább nem iratkozok. ha meg tudok menni, az csak plusz "kellemes" meglepetés lesz a díszes társaságnak
jelentem, hazaértem egyben. kurv* jó esett, csak hazafelé már cseppet hűvössé vált. nem öltöztem fel rendesen. most nekiállnék valami rendes kajának, de a belem mérete miatt nem merem.. basszus...
Üdv!
Engem is érdekelne a közös gurulás, bár még nem tudom hogy fog alakulni a hétvégém... Kecskeméten az exmunkatársak már várnak, 2 hónapja nem jártam arra, mert vártam a jó időt hogy motorral mehessek. Azért feliratkozok
Neked mikor jó?
Én nem mondok és nem írok semmit
Megkaptam az SMS-t, thx Holnap lefixálom az időpontot, és hívom Kozmaxot ..
A párolt zöldség meg igenis finom, paradicsom nélkül is
gurulás - nemtom még, h itthon leszek-e 7végén, uh inkább nem iratkozok. ha meg tudok menni, az csak plusz "kellemes" meglepetés lesz a díszes társaságnak
Engem is érdekelne a közös gurulás, bár még nem tudom hogy fog alakulni a hétvégém... Kecskeméten az exmunkatársak már várnak, 2 hónapja nem jártam arra, mert vártam a jó időt hogy motorral mehessek. Azért feliratkozok
1. Motochris
2. Paradicsom(tomato)
3. Fóka
4. Jim
.
.
.
.
Egy 24 órás hajnali képppel nyitnék...