néha télleg kicsit sok a Palik de azért, néha jó beszólásai vannak hát azért Button is bravúrosan nyomkodta igen erőteljesen a gázpedált meg tekergette a kormányt,azok az előzések....
Ugye mondtam! Ilyen sikítást nem tud mindenki produkálni mint PalikLaci, amikor Alonso bejött Schumacher elé a kerékcsere után. Itt röhögtem a tv előtt
Jó reggelt mindenkinek!
Úgy néz ki a dolog hogy tegnap beköszönt a Tavasz, aztán továbbállt. Pedig Kawagirl tegnap teljesen jól mutatott a motoron az új csizmájában!
Jól írod !!! na akkor már vge lenne mindennek...
Kinek a pap, kinek a papné
Azért én a német RTL-n néztem
Az a jó a tv-be hogy át lehet kapcsolni
Hát nemrég írtam, hogy Nico szerintem keményen iszik...
Motoros vér folyik az ereiben...
Vicc, hogy nyomják, mi?
Hát komolyan mondom, dúrván pöpec volt ez a futam!!!
Fenderrel keményen begyakoroltuk a pályát, igaz ő kicsit jobban megy, de ő többet is nyomta ezt a pályát mint én... De sokkal bénább mint én...
Még mindig a Palik a legjobb, akármiket is beszél... Ha csak belegondolok, hogy én ülnék ott, akkor sokan nem néznék az F1-et...
Alonso amit művelt, az már tényleg profi volt. Räikkönen meg szerintem keményen iszik vagy frnac tudja, mert így menni.... vicc...
Nico Rosberg, meg egyszerűen egy elmebeteg, szerintem benne motoros vér folyik...
byer
És jó a verseny!
"Annyira poros a pálya,mint egy korcsolya pálya"......HHMMMMMMMMMMM
Igazán kedves az időjárás...
Keszthely környékén úgy döntött az idő, hogy keményen bevadul, és megpróbál egy kisebb tornádót produkálni...
Azt hiszi érdekel...
Nem baj!!! Legalább F1 van, ez megnyugtat...
Byer
nem akartok kijönni erre?
http://www.gyorsulas.hu/motor/
olvassátok el.... sztem jó móka lesz
Meteorológiai különkiadásunkat hallották!
Köszönjük figyelmüket!
Most következik a Derrick felügyelő c. műsorunk. Jó szórakozást kívánunk hozzá!
Úgy néz ki a dolog hogy tegnap beköszönt a Tavasz, aztán továbbállt. Pedig Kawagirl tegnap teljesen jól mutatott a motoron az új csizmájában!
apró hódarabkák hullanak az égről, és olyan kibaszott sötét van mintha éjszaka lenne.
ez már a világvége? március közepén havazás?