Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1x végre akarok menni a talira, erre senki nem tud elszállásolni... na szépek vagytok!

LX
Szeva Karmi!!
Tudomásom szerint az olasz KAPPA termék:tartó konzol+betét rá+doboz 48 literes, összesen kb.:55 ezer vagy 60 ezer
De pontosabbat megtudhatsz itt hívd őket.
De ha hívod őket, úgy kérdezd hogy konzollal eggyütt mennyi, mert lehet hogy csak a doboz árát mondják.
Tomato!

Lum szerint, te a FZ6-ra szerelhető tartók dobozok avatott nagymestere vagy.
Motornézés közben ajánlottak a Yamahára gyári tartót~55.000,- Ft-ért, doboztt szintén gyárit 40 e körül. Horribilisnek tarton. Ha tudsz valami jobb ajánlatot, légyszi oszd meg velem.

Előre is köszi!
Köszi hogy vissza szóltál.
Remélem sikerül és kapok visszajelzést hogy, hogy vált be.
Tomato megkaptam a levelet, megnéztem. nagyonszimpi, küldtem énis tovább kösziii
Lum!!!

Láttad amiket feltettem képeket a Lellei kánikuláról???

Ha nem, menj vissza pár lapocskát, érdemes megnézni azokat a képeket!!!

Byer
ez az! tököt lxnek meg túrónak!

na én lépek, akkor este beszkárt! remélem időben érek, de van még némi variálás a programban!!

TÖKÖT????...köszönöm nem kérek......
Ha mást kínáltál volna
bírd ki, a beszkártban kapsz akciós tócsnit!!
Kész tököt?
Anyu megcsinálta, egész finom lett
Na frankó!!
Hazajövök, család? .....csavarog
Kaja?.....semmi
Szárazkenyér?......az van
Halkonzerv?............az van
Víz a csapba?..........az van
Balhé?...................az majd lesz ha hazajönnek
Na helóttok!

Sok itt a kérdés, meg a felvetés, úgyhogy rendet kell rakni:

Lumbi: ne aggódj, a sziruposság segít a jobb tapadásban, így még többet fogok rádhúzni a Pilisben, meg a Mátrában meg az E.Ringen...

Mi az a Majrécsík? Ptk 145./63. 4.bek, 2. § : "Majrécsík néven a köznyelvben a motorkerékpár gumiabroncsának kétoldali, a talajjal nem érintkező, kopásnélküli futófelületét nevezik, melyet a "majré", tehát a beszariság okán a jármű vezetője, a kanyarban való kellő mértékű bedöntés hiányában nem koptatott el." Ez a motochris-féle definíció. Remélem tiszta. Egy igazi Műmájernek nincs ilyenje. Ha mégsem tudta eddig legyilkolni (velem ellentétben ), akkor csiszolópapírral leszedi, vagy valami...

Miért van ez a klub, mér" ez a neve neki?: Nos, az úgy volt... szóval volt a bizonyos "Honda CBF 600 vs. Suzuki Bandit 650 vs. Yamaha Fazer" topik, ahol feltűntek ilyen kétes egyének, mint lumbergh, meg én. Osztottuk az észt, mondtuk a tutit, meg a frankót is. Fikáztuk a másik gépét nagy hévvel, szítottuk az ellentéteket, és keltettük a feszültséget, mint valami elektromágnes. Ez volt valamikor nyár végén, kb. július-augusztusban. Jó volt . Aztán egyszer kinyílt lumbergh csipája, és végre felült a khm... "motorjára", és elmentünk édes kettesben (na jó, néha azért felváltottunk hármasba-négyesbe is! ) gurulni egyet a Pilisbe, ahol néha utol is ért engem és a Hondát. Amikor megálltam lazulni. Aztán jött tomato a népmotor Fazerrel, mert akkor vette ő is, és lassan összegyűlt a bagázs az első Műmájer közös gurulásra (hozzáteszem, a név tőlem ered ) ennek résztvevői voltak lumbághó, tomato, pimpi, andrás_19, ares, és jómagam. Helyszín Pilis volt minden mennyiségben: Dobogókő, Esztergom, P.vörösvár-Csobánka, Visegrád, Szentendre, ésatöbbi. Hazafelé vadállatkodás és gumiégetés a hülyébbek részéről (igeeeeen, nagyon jó volt ), majd egy hagyományos mekis vacsi volt. Volt ez valamikor szeptember elején, majd a hónap közepén jött a Második Műmájer Közös Gurulás (csupa nagy betűvel), majdnem ugyanezzel a bandával, kivéve hogy András CBF 500-as barátunk nem tartott velünk. Helyszín a Mátra volt... no komment, fantasztikus volt, veri kúúúúl! Miután hazaértünk, pimpi kawaelvtárs megalapította ezt a szép topikot, és a többi innentől már történelem.

Miért nem hozom el a kedvesemet a partyra? Kérdezte asszem ares. Ez egyértelmű. Mert. No komment ismét csak. Hehehe! Egyébként peace!

Tökfőzelék: kérdezzétek Tompikát a Besenyő családból, tuti megmondja a nagy titkot! Egyébként kapor, meg mittomén mi kell bele. Erről ennyit. Béb, maradj a palacsintánál, vagy csinálj egy kis spenótos tésztát ma estére lumnak!
Ciao!!!

Oksa!!! Menjél csak...

Gyurka!!! Majd jelentkezünk, ha a napocska úgy dönt ,hogy végre visszatér a nyaralásból, és végre hajlandó egy kicsit melózni is!!!

Kawagirl!!!

Nehogy megsértődj ám nekem...
Legalább te próbálkozol...

Puszika mindenkinek!!! Főleg a lányoknak...

Byer
na olaj én is koccolok fiÚk..
Örülök, hoyg segíthettem
Ja, tényleg itt a szertár kulcs!!!

Jó rábasztál!!!
Ciao !!!

Én már rég átvettem!!!

De lassan megyek is, mert nem ártana valamit ennem...

Igaz Kawagirl tökfőzelék ecsetelésétől el is ment az étvágyam...

Na de azért csak lecsúszik pár sör...
Te pöcs!

Nálad hagytam a lotto melegítőmet, benne van a szertár kulcsom..
keményen átvettük a hatalmat a fórumpn
Én nem szoktam gyógyszerre inni
Veled mi lesz?

Kocc, vagy nem kocc???

Én is majdnem az lettem!!!
Elég avangard....
Nem!
Ő csinálja jól, ez egy életművész
Hanem az összebútorozásra