Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha-Ha-ha... vénségedre elhülyülsz? Hogy az Istenbe ne menne annyit? Rosszfiú....
Te egy úr vagy!
Remélem hétfőn leszel és nem mész betegállományba ......szegény Kozmax nem győzi egyedül a munkát
Nem is megy annyit az a honda
én csak néztem a moct, meg készitettem lelkiekben a jövöhét csütörtökre
Jaja, én is megindultam a lepencei úton, de Szentlászló után nagyon havas volt, és visszafordultan Szentendre felé. Leányfalu felől mentem.
Mi Esztergom-Visegrád meg a környéke
Voltak hóátfolyások.... meg hó is egyes helyeken, de ezt leszámítva jó volt
arra indultam énis de a hegyi szakaszon elriasztot a hó az úton ezért visszafordultunk
Nekem ma Visegrád megvolt!
A mi kis titkunk

Na mentem, ne várjatok!

Pussz mindnekinek aki igényli! De főleg a kedvenc utasomnak!
Titok marad
ööö... hát, most nem akarom hogy az "öregek" leszóljanak, úgyhogy csak megsúgom, hogy kéccáz. De pssszt!
Miért? MEnnyi volt a max?
Nem is olyan nagyon gyorsan....
Nagyon jól vagyunk
Mi hálistennek beöltöztünk... Csak haza úton volt hideg... főleg amikor gyorsan jöttünk...
Üdv mindenki!

Én is most értem haza, kicsit elvittem asszonyt a szerelmemmel "egy körre". Össz 120 km, bár a bőrruha alatt csak egy pólót vettem úgyhogy asszem hiperdermiám lett. Mindenki jólvan?
Tom: Kisit fáztunk haza jövet... Szóval a mai fiatalságról ennyit
Viszont felavattam a csizmámat!!!!! Jól bírta
Az Alfa Rómeós izomgyerek elég jóképű volt Csak amikor Chris mutatta neki, hoyg még csak1esben van, hitetlen pofit vágva vigyorogni kezdett Ja,akinek nem megy...

A sikongatásomat az okozta, hogy kedves sofőröm lámpától lámpáig való gyorsulása számomra döbbenetes volt De király
Jah, megyeget a drágaság ... ma is nagyon huncut volt. Azt néztem, hogy a szutyok időhöz képest egész szépen döntögettünk, mert a gumin látszott a csík, és egész szép volt...

Karmi! Lényeg, hogy legyen!!!
Ha minen jól megy április elején megszületik a kicsike.

Hogy döntöttem-e? Persze a kanyarokban. Nem akarom elkeseríteni Motochrist, úgyhogy egyenlőre nem árulom el mit választottam.

Na jó megyek, vendégek jönnek hozzánk.
1esben megy 98-at?
A legjobb az volt, mikor egy Alfa Rómeós izomgyerek nagyon meg akarta mutatni a tutit, és már nyomta neki ezerrel, mikor én röhögve mutattam neki 98 km/h-nál, hogy én akkor most felváltok kettesbe
Örülök neki
Bárcsak én is mehetnék
De hát megint csak arról volt szó, hogy élveztem (-tük) a motorozást! Ennyi. Király volt! Naaagyon király!