Én is most értem haza, kicsit elvittem asszonyt a szerelmemmel "egy körre". Össz 120 km, bár a bőrruha alatt csak egy pólót vettem úgyhogy asszem hiperdermiám lett. Mindenki jólvan?
Az Alfa Rómeós izomgyerek elég jóképű volt Csak amikor Chris mutatta neki, hoyg még csak1esben van, hitetlen pofit vágva vigyorogni kezdett Ja,akinek nem megy...
A sikongatásomat az okozta, hogy kedves sofőröm lámpától lámpáig való gyorsulása számomra döbbenetes volt De király
Jah, megyeget a drágaság ... ma is nagyon huncut volt. Azt néztem, hogy a szutyok időhöz képest egész szépen döntögettünk, mert a gumin látszott a csík, és egész szép volt...
A legjobb az volt, mikor egy Alfa Rómeós izomgyerek nagyon meg akarta mutatni a tutit, és már nyomta neki ezerrel, mikor én röhögve mutattam neki 98 km/h-nál, hogy én akkor most felváltok kettesbe
Voltak hóátfolyások.... meg hó is egyes helyeken, de ezt leszámítva jó volt
Na mentem, ne várjatok!
Pussz mindnekinek aki igényli! De főleg a kedvenc utasomnak!
Mi hálistennek beöltöztünk... Csak haza úton volt hideg... főleg amikor gyorsan jöttünk...
Én is most értem haza, kicsit elvittem asszonyt a szerelmemmel "egy körre". Össz 120 km, bár a bőrruha alatt csak egy pólót vettem úgyhogy asszem hiperdermiám lett. Mindenki jólvan?
Viszont felavattam a csizmámat!!!!! Jól bírta
A sikongatásomat az okozta, hogy kedves sofőröm lámpától lámpáig való gyorsulása számomra döbbenetes volt De király
Karmi! Lényeg, hogy legyen!!!
Hogy döntöttem-e? Persze a kanyarokban. Nem akarom elkeseríteni Motochrist, úgyhogy egyenlőre nem árulom el mit választottam.
Na jó megyek, vendégek jönnek hozzánk.
Bárcsak én is mehetnék