Még egy kérdés, ha nem vagyok tolakodó:
Anno, ha jól emlékszem vaciláltál az ABS-en, de mintha úgy rémlene,hogy a tiéden nincs. Nem hiányzik, vagy van egyáltalán rá szükség?
Setopp kicsit hasonlít nelkem agy rajzfilmfigurára , mégpedig a macskafogóból az egyik maffiózó balettpatkány csajra , legalább is a "friss házasok képen"
vállalom a tetteim következményét. egyébként tegnap is voltam ott elhajlani a bátyámmal. az is szép lett. de legalább ittunk a csöppség egészségére rendesen!!!
egyébként tényleg nem haragszom a képért, sőt, még viszonzom is a kedvességedet
A legelső képen pirosban Lum, mellette Tgene (szemüvegben)
Második kép: Ares pirosban, Setopp és Én
Harmadik: Motochris + egy haverja
Negyedik: Tgene+Setopp.... a leendő friss házasok
Ötödik: Tomato + Pimpi
Az utsó: Lum kidőlve
Lesz majd a YAMAHA WORLD-nél 1 eladó nagyon szép állapotú FZ6N fekete. Megkímélt 4000 km 2005 09 09.-ei
Nem lesz nagy felhajtás.........gondolom...............de mit beszélek(írok) itt, nem is az én esküvőm lesz
Tomatót könnyű felismerni
Még egy kérdés, ha nem vagyok tolakodó:
Anno, ha jól emlékszem vaciláltál az ABS-en, de mintha úgy rémlene,hogy a tiéden nincs. Nem hiányzik, vagy van egyáltalán rá szükség?
Májusba az esküvőn nem tudsz szervezni egy útlezárást??.....hanem hát lezárjuk Mi
Na megyek gyakorólni mert felkért tgyene hogy énekeljek és gitározzak az esküvőjökön.
Szegény vendégek nem lesznek sokáig
egyébként tényleg nem haragszom a képért, sőt, még viszonzom is a kedvességedet
Bocsi az utólsó képért..............................nem tudtam kihagyni
De ha ez vígasztal hát tessék
Második kép: Ares pirosban, Setopp és Én
Harmadik: Motochris + egy haverja
Negyedik: Tgene+Setopp.... a leendő friss házasok
Ötödik: Tomato + Pimpi
Az utsó: Lum kidőlve
egyébként nem metaxát iszunk, hanem a fő fogyasztás általában arany fácánból, rizlingből, unikumból és házipáleszból szokott állni
Én csak üdítőt szoktam inni