Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nekem lesz egyszer az tuti olyan lesz, hogy karddal fognak boltívet tartani a templomkapuban és motoros rendőrök vezetik fel a kocsisort
Kamri
Lesz majd a YAMAHA WORLD-nél 1 eladó nagyon szép állapotú FZ6N fekete. Megkímélt 4000 km 2005 09 09.-ei
Kösz mindent!
Köszi
Nem lesz nagy felhajtás.........gondolom...............de mit beszélek(írok) itt, nem is az én esküvőm lesz
Én most már azt mondom hogy nem hiányzik. Lehet azt finoman kezelni 2 újjal. Azt hogy milyen az ABS nem tudom mert még sose volt olyan motorom.
Kawagirl!

Tomatót könnyű felismerni
A helyi rendőrségen kérvényezhető a dolog bizonyos anyagi javak megfizetése után
Köszönöm a választ!

Még egy kérdés, ha nem vagyok tolakodó:
Anno, ha jól emlékszem vaciláltál az ABS-en, de mintha úgy rémlene,hogy a tiéden nincs. Nem hiányzik, vagy van egyáltalán rá szükség?
Azért megnyugtatok mindenkit, hogy kis hazánkban sem gyengébb a rendőr motoros vizsga, sőtt hosszabb és összetettebb.....
De lehet hogy még tgyene se tudja
Pohi!!
Májusba az esküvőn nem tudsz szervezni egy útlezárást??.....hanem hát lezárjuk Mi
semmi gond, ha nagyon hamis vagy, akkor elnyomunk majd a motorok hörgetésével
Setopp kicsit hasonlít nelkem agy rajzfilmfigurára , mégpedig a macskafogóból az egyik maffiózó balettpatkány csajra , legalább is a "friss házasok képen"

Na megyek gyakorólni mert felkért tgyene hogy énekeljek és gitározzak az esküvőjökön.
Szegény vendégek nem lesznek sokáig
vállalom a tetteim következményét. egyébként tegnap is voltam ott elhajlani a bátyámmal. az is szép lett. de legalább ittunk a csöppség egészségére rendesen!!!

egyébként tényleg nem haragszom a képért, sőt, még viszonzom is a kedvességedet
Pohi: Ő meg TOMATO
Lum...
Bocsi az utólsó képért..............................nem tudtam kihagyni
De ha ez vígasztal hát tessék
a főoldalról látható a japcsi videó. csak nekem a kedvencekben a fórumra ugrik rögtön, azért nem láttam. tudnak a gyerekek, nem vitás!!
A legelső képen pirosban Lum, mellette Tgene (szemüvegben)
Második kép: Ares pirosban, Setopp és Én
Harmadik: Motochris + egy haverja
Negyedik: Tgene+Setopp.... a leendő friss házasok
Ötödik: Tomato + Pimpi
Az utsó: Lum kidőlve
Felénk is olyan harmad árak vannak, ha nem negyed..... . Bár ritkán alkoholizálok, de akkor nagyon.
Az tudtam elolvasni a táblán, azért írtam...
Leírnád melyik képen ki van? A másodikon látom, hogy te is rajta vagy. Csini vagy....
budapest, budapest, te csodás... hát ez az árszínvonal... én kb 3adát költöm, ha kalocsán megyek mulatni, mint ha itt. ez van..

egyébként nem metaxát iszunk, hanem a fő fogyasztás általában arany fácánból, rizlingből, unikumból és házipáleszból szokott állni
Azerintam, sok.....
Az sok vagy kevés????
Én csak üdítőt szoktam inni