Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a madárterelő fal alapozására gondolsz, akkor ne is emlegesd!!!
Kicsit be lett nézve a dolog.
Most dolgozom rajta, hogy ne bukjunk rajta...
m ár lett leadva db helyett...
nem tudom, ez csak ilyen folyosói pletyka nálunk.

De mintha másik csáveszhez tartozna, nem Tgyenéhez.
tgyene tud róla????
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Nem tud valaki véletlenül ajánlani valami jó konstrukciókkal hitel lehetőséget. Motor vásárlásra? Nem vagyok tisztában a dolgokkal.Mi számít jó hitelnek.Milyen THM?
a japán motoros rendőrös videót láttátok?

nem gyenge. Asszem többen állnának meg itthon is ilyeneknek.
intéztem a Servico-nak egy munkát: Nyíregyháza elkerülő építés.

útban odafelé megejthettek egy Mátrát.
ferencvárosban sem vészes az idő.

tom, nem mész kozmaxékohoz? mer du járok én is arra, uh összeköthetjük!
Nem olyan vészes a szutyok, nézetem szerint
Viszont nem akarom tovább halasztgatni a cuccok megrendelését, mert ki tudja mikor lesznek akkor meg?
Itt csepelen süt a nap............lehet azért mert itt vagyok
Majd az új motorral
akkor biztos találkozunk majd ha eljön a jó idő
nem tudom feltűnt-e, de ESIK AZ ESŐ!!!

Na jó, csak szemerkél, de ultraszutyok minden.

Ha mész vigyázz magadra!
Nem felejtetem el, hogy Te hoztad vissza a táskámat, azért is írtam, hogy feléd jártam. Csak egy gyors térülök fordulok volt a Kht.-ba, ezért nem is akartalak zaklatni.

2 hónap múlva megint megyek (akkor már motorral ), és fel foglak hívni.

Szendvicset vagy Te, vagy Tgyene tette el láb alól. Be is adtam egy keresetet, de még nyomozati szakaszban vannak, pedig az Interpolt is bevonták.

Szegény szenya.

Klubtalira vigyek szendvicset valakinek?
Pohi!
Én is láttam a filmet. Szerintem még mindig szar. Az ijesztgetésről annyit, hogy az nem poén, hogy egyszercsak beleordítanak a fülembe DolbiDigitálban, és én attól ijedek meg... ez nem félelmetes, hanem olcsó trükk. Persze egyszer talán meg lehet nézni... amikor olcsó a jegy...

Más:

Én ma fél kettő körül megyek Richie-ékhez Vácra, meg a XX. ker.-be is, megrendelni a tuningmotyókat. Aki akar egy váci és Bp.-i karikázást, szóljon, csatlakozzon!
Kecsón jártál és nem szóltál!!!

Lehet, hogy már elfelejtetted ki vitte vissza a tanktáskádat?!?
Persze a szendvics nélkül, amit azóta is bőszen keresünk..

Ilyen hidegben az aranyér alapáron jár a motorokhoz.

Tegnap láttam egy csávót egy zúzott R6-tal joggingruhában, mikor Kecsóra mentem. Nem irigyeltem, annál még a Corsa is jobb ilyen időben.
Na pici bundykám...

Jó lenne, ha nem az én nevemmel futtatnád magad

Ugyanis én egy nemzetközi professzor vagyok, te meg 1 ócska poharazó

a swift-edről nem is beszélve

Szóval te csak készülgessél szépen Villányba magadban, és tünj el az életemből...

Majd, ha mikro index lessz a motorodon akkor pofázhatsz

Szóval skiccecském remélem a hét végén nekeünk annyi lesz...

csocsika
Azt hittem papírgyáros vagy mint én
Arra fele dolgozok amúgy, egy köpetre a Duna túloldalán
Ares!

Hallottam egy új motoros horrorfilmről: Az aranyeres fazeres visszavág!

Megnézzük?
pont erre jók az ilyen filmek:

Nem megyek barlangászni, méhek közelébe, tengerbe, tanyán a pajtába stb.

Ja, és nem veszem fel a telefont videózás közben. Az különösen durva volt.
Motochris!

A "Barlang" című film szerintem nagyon jó. Egy hete néztem meg kb. Az eleje nagyon gyenge, de mikor beindul az élet a föld alatt......hát ugrottam egy párat a székben.... . Egész jó horror és kétfélekeéppen van vége, így eldöntheted neked melyik tetszik jobban, valamint ilyen történettel még nem volt horror és ezért is nagyon jó. Én csak ajánlani tudom..... barlangászni az életben nem fogok az tuti
Tomato!

Ha ez Christ megnyugtatja elárulom, hogy a FZ6 nálam szóba se jött.
De az S-es változat, jaj az azért nem hagy nyugodni.
Tényleg, a Yamahával kapcsolatban volt egy két hasznos levélváltásom Lum-al. Ő javasolta, hogy kérdezzelek meg tégeg is. Néhány hasonlóságot vélt köztünk felfedezni. Ez hízelgő. De komolyan: Volt itt a Sportmotor fórumon egy melyiket válasszam (Bandit, Fazer, Hornet, Kawa) topic, ahol anno -ha jól emlékszem- te is hasonló "gondokkal" küszködtél, mint most én (Honda - Yamaha, ABS-anélkül...stb).
Ha megtennéd, hogy leírnád, hogy végül mi volt a döntő a választásodban, illetve az azóta tapasztaltakra lennék kíváncsi.
Hálás lennék, ha akár itt a topicban, akár a karmantyu@freemail.hu címen megosztanád a tapasztalataidat velem.
Előre is köszönöm!
Motochris!

Odüsszeuszt nem kísértették annyira a szirének, mint engem a hangvillások. És akkor még itt van Lumbergh, Tomato, meg a többi zenész, plusz a közvetlen ismerőseim (bár most már szeretnék Kozmaxon kívül is személyesen megismerkedni a Műmájeres társasággal) is de még nem döntöttem véglegesen. Micsoda tépelődés.
Bár még életemben nem volt ilyen kellemes gyötrődésem.
Egyedül nekem kedvez ez a sz.r idő, mert még nyugodtabban halogathatom a döntésem, illetve felmerült alternatív beszerzési forrás is, aminek alaposan utána szeretnék járni.
Sziasztok.
Ajálhatom figyelmetekbe a Gagyi mami 2!
Egész jo tipikus vigjáték.
KARMI
Nagyon jó áron adják most a FZ6-okat
Érdemes körülnézni
MOTOCHRIS