Ha a madárterelő fal alapozására gondolsz, akkor ne is emlegesd!!!
Kicsit be lett nézve a dolog.
Most dolgozom rajta, hogy ne bukjunk rajta...
m ár lett leadva db helyett...
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Nem tud valaki véletlenül ajánlani valami jó konstrukciókkal hitel lehetőséget. Motor vásárlásra? Nem vagyok tisztában a dolgokkal.Mi számít jó hitelnek.Milyen THM?
Nem felejtetem el, hogy Te hoztad vissza a táskámat, azért is írtam, hogy feléd jártam. Csak egy gyors térülök fordulok volt a Kht.-ba, ezért nem is akartalak zaklatni.
2 hónap múlva megint megyek (akkor már motorral ), és fel foglak hívni.
Szendvicset vagy Te, vagy Tgyene tette el láb alól. Be is adtam egy keresetet, de még nyomozati szakaszban vannak, pedig az Interpolt is bevonták.
Pohi!
Én is láttam a filmet. Szerintem még mindig szar. Az ijesztgetésről annyit, hogy az nem poén, hogy egyszercsak beleordítanak a fülembe DolbiDigitálban, és én attól ijedek meg... ez nem félelmetes, hanem olcsó trükk. Persze egyszer talán meg lehet nézni... amikor olcsó a jegy...
Más:
Én ma fél kettő körül megyek Richie-ékhez Vácra, meg a XX. ker.-be is, megrendelni a tuningmotyókat. Aki akar egy váci és Bp.-i karikázást, szóljon, csatlakozzon!
A "Barlang" című film szerintem nagyon jó. Egy hete néztem meg kb. Az eleje nagyon gyenge, de mikor beindul az élet a föld alatt......hát ugrottam egy párat a székben.... . Egész jó horror és kétfélekeéppen van vége, így eldöntheted neked melyik tetszik jobban, valamint ilyen történettel még nem volt horror és ezért is nagyon jó. Én csak ajánlani tudom..... barlangászni az életben nem fogok az tuti
Ha ez Christ megnyugtatja elárulom, hogy a FZ6 nálam szóba se jött.
De az S-es változat, jaj az azért nem hagy nyugodni.
Tényleg, a Yamahával kapcsolatban volt egy két hasznos levélváltásom Lum-al. Ő javasolta, hogy kérdezzelek meg tégeg is. Néhány hasonlóságot vélt köztünk felfedezni. Ez hízelgő. De komolyan: Volt itt a Sportmotor fórumon egy melyiket válasszam (Bandit, Fazer, Hornet, Kawa) topic, ahol anno -ha jól emlékszem- te is hasonló "gondokkal" küszködtél, mint most én (Honda - Yamaha, ABS-anélkül...stb).
Ha megtennéd, hogy leírnád, hogy végül mi volt a döntő a választásodban, illetve az azóta tapasztaltakra lennék kíváncsi.
Hálás lennék, ha akár itt a topicban, akár a karmantyu@freemail.hu címen megosztanád a tapasztalataidat velem.
Előre is köszönöm!
Odüsszeuszt nem kísértették annyira a szirének, mint engem a hangvillások. És akkor még itt van Lumbergh, Tomato, meg a többi zenész, plusz a közvetlen ismerőseim (bár most már szeretnék Kozmaxon kívül is személyesen megismerkedni a Műmájeres társasággal) is de még nem döntöttem véglegesen. Micsoda tépelődés.
Bár még életemben nem volt ilyen kellemes gyötrődésem.
Egyedül nekem kedvez ez a sz.r idő, mert még nyugodtabban halogathatom a döntésem, illetve felmerült alternatív beszerzési forrás is, aminek alaposan utána szeretnék járni.
Kicsit be lett nézve a dolog.
Most dolgozom rajta, hogy ne bukjunk rajta...
m ár lett leadva db helyett...