Ma du. egy haverom felhívott, hogy nem lenne-e kedvem gurulni vele (CBR600-al) egyet. Csodás volt. Egy ideig ő vetzetett, aztán cseréltünk.
Még remeg kezem-lábam, de űberfasza volt!
Itt a jóidő, és nincs motorom. Érdekes még tegnap nem hiányzott, de most meginz elkezdett viszketni a ..........
Egyébként személyesen is utánanéztem az általam fellelt "független" motorkereskedésnek. Nohát, olyan mint én. Csak messziről, az interneten keresztül szép.
Bár első ránézésre nagyon jó áraik vannak, de némi személyes tárgyalás után az "igazi" márkakereskedőknél legalább olyan konstrukciót el lehet érni, a garanciájuk közötti különbséget pedig a saját és Talmácsi motorostudásával lehetne összevetni.
De nem baj így is egész délelőtt motorok között voltam és már ez megérte.
Hogy is volt ez Kawanyu???
Annyira "jó volt"???
Megértelek..........Ők még fiatalok.......bírják a hideget
Döntöttél????
Csak a sárga irigység beszél belőlem
De jól tettétek
Ma du. egy haverom felhívott, hogy nem lenne-e kedvem gurulni vele (CBR600-al) egyet. Csodás volt. Egy ideig ő vetzetett, aztán cseréltünk.
Még remeg kezem-lábam, de űberfasza volt!
Na csá mindenkinek!!
Felteszek néhány képet kisebb méretben, aztán akinek kell (pl. Kawagirl), elküldöm emilben, oks?!
Isssteni volt az egész!
Jim! Képeket kérünk! Persze rólam ne tedd fel azt a szörnyű közelit!!! Különben szólok a moderátornak!
Na mindenesetre
Jöhetnek a képek Szétfagytunk, mire haza értünk, de érdemes volt
Tudod mi az őrület???
Kivittem a motort, beöltöztem, és nem indulok, mert jött egy Star Wars-os felhő, ami nem kecsegtet valami jó kilátásokkal...
Most itt ütöm a gépet, őmlik rólam a víz, és a felhőket bámulom, hogy oszlik vagy nem, mint egy tetem... A hülye, morbidja, mi???
Ajánlom mindenkinek a Rap+ nem tudom milyen topikot, mert Fenderről, és rólam egy igazán kedves kép lett benyomatva... szerintem pöpec!!!
byer
MEGŐRÜLÖK:::::
Itt a jóidő, és nincs motorom. Érdekes még tegnap nem hiányzott, de most meginz elkezdett viszketni a ..........
Egyébként személyesen is utánanéztem az általam fellelt "független" motorkereskedésnek. Nohát, olyan mint én. Csak messziről, az interneten keresztül szép.
Bár első ránézésre nagyon jó áraik vannak, de némi személyes tárgyalás után az "igazi" márkakereskedőknél legalább olyan konstrukciót el lehet érni, a garanciájuk közötti különbséget pedig a saját és Talmácsi motorostudásával lehetne összevetni.
De nem baj így is egész délelőtt motorok között voltam és már ez megérte.