Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is....
tudod..................
A lényeg, hogy hazafelé a végén már előjött a vad énem És ez tetszett Kawabébnek... asszem
bibibíííííííííííí
én meg 21.-én veszem át az új vasat
Csak "Ő"... azaz én Akkor már Jim nem volt velünk...

Hogy is volt ez Kawanyu???
Annyira "jó volt"???
Megértelek..........Ők még fiatalok.......bírják a hideget
mikor lesz már motorod????
Döntöttél????
A sikongatásokról meg Juditbébit kérdezd!

Csak a sárga irigység beszél belőlem
De jól tettétek
Királyságosság!!!!!!!

Ma du. egy haverom felhívott, hogy nem lenne-e kedvem gurulni vele (CBR600-al) egyet. Csodás volt. Egy ideig ő vetzetett, aztán cseréltünk.
Még remeg kezem-lábam, de űberfasza volt!

Na csá mindenkinek!!
Most meg rohanok, mert van még egy köröm, el kell vinnem egy kutyafuttában megírt CD-t Leányvárra... aztán meg sietek sörözni... szörnyű ez a rohanás!
Üdv!
Felteszek néhány képet kisebb méretben, aztán akinek kell (pl. Kawagirl), elküldöm emilben, oks?!
A mai gurulás kulcsszavai voltak: gyertya, Alfa Rómeó, sikongatás Bővebb infóért kérdezzétek K.Bébit!

Isssteni volt az egész!

Jim! Képeket kérünk! Persze rólam ne tedd fel azt a szörnyű közelit!!! Különben szólok a moderátornak!

Na mindenesetre
Jim: az emilcímem judisz@citromail.hu

Jöhetnek a képek Szétfagytunk, mire haza értünk, de érdemes volt
ajánlom figyelmetekbe: scooters.uw.hu külföldről hozott mocik.
Ciao !!!

Tudod mi az őrület???

Kivittem a motort, beöltöztem, és nem indulok, mert jött egy Star Wars-os felhő, ami nem kecsegtet valami jó kilátásokkal...

Most itt ütöm a gépet, őmlik rólam a víz, és a felhőket bámulom, hogy oszlik vagy nem, mint egy tetem... A hülye, morbidja, mi???

Ajánlom mindenkinek a Rap+ nem tudom milyen topikot, mert Fenderről, és rólam egy igazán kedves kép lett benyomatva... szerintem pöpec!!!

byer

MEGŐRÜLÖK:::::
Őrület!

Itt a jóidő, és nincs motorom. Érdekes még tegnap nem hiányzott, de most meginz elkezdett viszketni a ..........
Egyébként személyesen is utánanéztem az általam fellelt "független" motorkereskedésnek. Nohát, olyan mint én. Csak messziről, az interneten keresztül szép.
Bár első ránézésre nagyon jó áraik vannak, de némi személyes tárgyalás után az "igazi" márkakereskedőknél legalább olyan konstrukciót el lehet érni, a garanciájuk közötti különbséget pedig a saját és Talmácsi motorostudásával lehetne összevetni.
De nem baj így is egész délelőtt motorok között voltam és már ez megérte.
Nah, akkor ezt meg is beszéltük!
Jössz Vácra, utána meg valahová?
Üdv Chris! Támogatom az ötletet!
KÖZÖS GURULÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSS