Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te UGYANÚGY fogsz kinézni, ha jól sejtem

a másik ügyben nincs válasz vagy haladás?
ez telik a mai agykapacitásomból. te sem sziporkáztál, nem kell a duma.

táskát megrendeltem, uh magyon köszönöm a felajnánlást, de nem élek vele.

a honlapotok mikor készül el? folyamatosan "fejlesztés alatt", "fejlesztés alatt", pedig gondolkoztam rajta, h veszek egy vonatszerelvényt, és belépek..
Persze!!!!!!!!
Szerzett 4 TESCO-s zacskót és felteszi a kormányvégre.......jól fog kinézni
jajjjajjjaaj... ez már megint szinvonaltalan volt Lum!!!!
más. Táskával mizu"? Megoldottad?

LX
akkor vigyázz, nehogy lx "bekóstoljon" én is menekülök
NANANA.....és NA
Nekem is olyan van
ja és ha már itt tartunk... akkor neked miér tis van ülés alatti dobos fazer-ed?? Csak nem mert jól melegít alulról???

LX
na ez már legalább egy jobb válasz.... a hőség gerjesztését pedig te kezdted, aztán pimpi folytatta... szóval ne magyarázd félre...

LX
a hőséget te gerjeszted, és mint említettem, én ezt nem bírom, tehát lépek hasznosat tenni. téged visszatéríteni a hűvös kerékvágásba úgyis lehetetlen feladat.

és most esett le, h miért választottad a kawát..

"Exhaust gas temperature of 961 °F for optimum heat recovery"

khmmm. kawa gázturbina...
mit tettél te helyre??? pppffúúúújjj..... áááá.... jobb is ha mész, legalább megnyugszik a topic, és marad a hetero téma

LX
szombatra jó időt mond...........nem hozod fel a vasat?
na a melegfront helyretéve, én magatokra hagylak titeket a kazánnal, mert vár a munka..
ááááááá.... Lum... esik a szinvonal!! Ennél te jobbakat szoktál írni! Szedd már össze magad!! A nagy hőségtől az agyad is megbuggyant???

LX
tudom, hogy nálad a mások "melegágya", de engem nem kell ott fogadnod. nehezen tűröm a hőséget, próbálkozz talán túróval

Na most megkaptad
az első... ugyan már... ez egy gyenge kísérlet volt... már jónéhányan megelőztek a felismerésben Lum... semmi gond, mi elfogadunk ilyen melegen is

LX
az első homoerotikus utalásra megjött L "a kazán" X!! széllel szemben is kiszagolja a témát
és túró is tök máshogy néz ki azon a képen.... de az tuti hogy lummal együtt (egymást) nyomják....

LX
Neked is feltűnt? Bár a paróka megtévesztő és éppen tele van a szája, de tuti h Lum az.
felismertelek ..Te is rajta vagy
pedig direkt egy szolidabb képet választottam.. finnyás társaság.
Üzenet a moderátornak

Kedves Lumbergh!

Mivel ez nem 18as karikás fórum, az ORTT megbízásából kénytelen vagyok kizárni a Műmájer Klubból, motorodat még a mai nappal add le kecskeméti telephelyünkön, most pedig búcsúzz el a fórumtársaidtól..

A fenti linken elküldtem jelentésemet a moderátoroknak is, remélem majd moderálnak..

Ciao!!!

Ha valahol van ilyen medencés buli, akkor NE HAGYJATOK ki belőle!!!