Örülök, hogy személyesen is találkoztam veled!
A kollégáidat sörgesd az 56(brrrrr)-os gatyó miatt. Úgy néz ki, hogy szombaton újra kimegyek. A drágaság színén még agyalok (típus adott: HONDA CB 600s), ebbe a család sagíytségét kérem.
Te, az hogy lehet, hogy 1 HODA-s, Yamaha (gondoltam, hogy csupa kisbetűvel írom, de a gyengébb tisztelete nem engedte) üzletben dolgozik?
Ez nem kizáró ok?
Nekem leért el is kopott a csizmám orrkoptatója. Ma sikerült vennem magnéziumosat 5200-ért a Pardiéktól a motorkiállításon. Mondjuk majdnem otthagytam őket a picsába (az tartott vissza, hogy máshol hirtelen nem tudok alpinestars cuccokat), mert az egyik eladó (aki szerintem tulajféle lehetett) totál flegma és semmihez nem értő volt. A másik srác viszont vérbeli eladó volt és készségesen segített mikor látta, hogy a társa nem nagyon akar vagy nincs a toppon.
ha utasként elmegyek valahova, nem nagy a valószinüsége hogy hazatalálok egyedül, ha csak nncs kitáblázva.
de ha oda kel figyelni akkor képes vok arra is.
mi voltunk ilyen összehasonlító motorzáson, hayabusa(2003) xx(2002) és zx12(2003)
az xx evett a leg kevesebbet, a hayabusa ment a legjobban, és a kawasaki nak volt a legtisztább a kipufja, a másik kettő egy picit csipegette az olajat.
ya és az x nek volt a legkényelmesbb utasülése.
Mondjuk nem a mindennapi használatra gondoltam, mert ahoz túl "nagy"
Az ára meg olcsóbb mint az új FZ 1 N -é
Túrázni szerintem a legjobb (annak ellenére hogy honda )
na én asszem ledőlök aludni, nagyon megerőltető napom volt - másnaposan járkáltuk me keresztül-kasul a kiállítást
jó volt bizony, gyönyörű vasak kimagasló dekorációval
Örülök, hogy személyesen is találkoztam veled!
A kollégáidat sörgesd az 56(brrrrr)-os gatyó miatt. Úgy néz ki, hogy szombaton újra kimegyek. A drágaság színén még agyalok (típus adott: HONDA CB 600s), ebbe a család sagíytségét kérem.
Te, az hogy lehet, hogy 1 HODA-s, Yamaha (gondoltam, hogy csupa kisbetűvel írom, de a gyengébb tisztelete nem engedte) üzletben dolgozik?
Ez nem kizáró ok?
Nincs valami telo szeruség vagy akármi elado.
lehet átugrunk MO-ra.
de ha oda kel figyelni akkor képes vok arra is.
az xx evett a leg kevesebbet, a hayabusa ment a legjobban, és a kawasaki nak volt a legtisztább a kipufja, a másik kettő egy picit csipegette az olajat.
ya és az x nek volt a legkényelmesbb utasülése.
Az ára meg olcsóbb mint az új FZ 1 N -é
Túrázni szerintem a legjobb (annak ellenére hogy honda )