Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ferde rendszámtartóra visszatérve mi a véleményed? Nálad még elmenne? (Lásd adataim)
Szia Majoros!

Akkor majd átnézem azért, de többen is 18.000-re emlékeztek mint te, úgyhogy akkor majd csak jövőre kell cserélnem, vagy ősszel.

Bizonyos szabályokat betartok, amit nem azért meg vállalom a felelősséget .
Na erről az új szerzeményről lemaradtam, mármint a motorodról! Gratula hozzá
Nekem K&N van benne amit Bartos Zoli tett bele. Azt ajánlotta 5-6 ezrenként tisztítsam ki A Yamaha gyári szűrő csereintervallumát meghagyom a szakiknak, de ha ez segít a HONDA owner"s manual ajánlata:air cleaner replace first 18.000Km second 36.000Km

Ui:ezzel a vassal biztos könnyű lessz betartani a közlekedési szabályokat, pláne egy motoros rendőrnek
Szia Kozmax!

Danny mondta, hogy te képpben vagy a szervíz dolgokkal . Levegőszűrőt hány ezer km.-enként kell cserélni Írtam lecso-nak is de nem válaszolt . Előre is köszi a választ
nekem az exemnek volt egy puntója, hát az is külön történet volt.. ráadásul olaszból hozák be és az egész ügyintézését is végig kellett csinálni.. brrrrrrrrr...

na lépek, cső mindenkinek.

klubtali akkor a jövő héten, kifogás NINCS!!!
Tipikus olasz, és nekem a motorjaik is hasonloak már a minöségük.
Nekem volt egy Fiat Unom, és megfogattam olasz jármüvet soha többet.
Biztos lesz valami, de a mértékét nem én döntöm el. Addig ugyis lesz club tali és dumálunk.
kozmax, beszéltünk az olasz gépekről.

ez a lancia dedra leírás, amit a cimbora produkált. érdemes megnézni a hibalistát
a kozmosz ereje van veled..

a kiállításon lesznek jópofa kedvezmények nálatok? gondolok itt elsősorban a tanktáskák és a bukók 50%-os leértékelésére..
Ritkán szolok, de akkor rettenetes.
felállás???

Érdekes felállás

akkor hívjuk 1mást
De még addig talizunk a klubtalin
Na megyek mert minjárt kezdődik a Filmúzeumon Az ALFA HOLBÁZIS, Koenig parancsnokkal
A múlt évről van még 13 nap szabim, amit még ki KEELLL venem idén márciusig
Probléma megoldva
tudsz jönni hétköznap??
Mert akkor az igazi. Nincs tömeg ....stb. Különben is márc 4.-én 5.-én síelek megint
Persze az igazi MŰMÁJEREK hétvégén mennek. Megveszem a leggyorsabbat, mindegy mibe kerül figurák. Meg a "biztosan jól megy ez a motor a ruhámhoz?"-ok
Látjátok? EZért jó, ha az embernek nincsen senkije
De jóó nekem

A motorkiállításra én is jövök itt ne hagyjatok!!!!!
Lum..
Egy zsuzsa nem elég???
Voltam Kozmaxnál és megbeszéltük (bár még messze van) hogy márc. 1 vagy 2 -án megyünk ki hozzá a kiállításra.
És ha jól tudom pont márc 1-re esik a klub tali (persze lessz még febr. 15.-én is)
Most biztos megyek. Nem lesz duma hogy "a haverok megint fontosabbak"
na tessék. megjött a dörgedelmes igazságosztóü is..
Jol reggelizzél meg, mert én is ott leszek!
szívesen meghalgattam volna némi meskalin társaságában

és ha megvan a kazal, akkor már csak annyi van hátra, hogy:
Ist dein Tochter schon achtzehn???
a szénakazlat csak elmutogatom valahogy, némi ráutaló magatartással