Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De én NEM ÉNEKLEK
Elég volt egyszer egy fullra tömött, sátorban több 100 ember előtt énekelni!!!
Ha pedig mégsem teszi, akkor összehozzuk egy echte österreichische tehenészlánnyal
Igen...
semmi gond - szerdánként janis pub
Lum: egy ilyen mélyenn átérzős karaokiz szeretnék látni legközelebb
Mára végeztem, bi-bi-biiiiiiii
kösz, angyal vagy

na erre túró tuti lecsap
linken belül: filialen
Anschrift
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien
Tel. 0043-1-204 59 03
Fax 0043-1-204 59 03 30

Öffnungszeiten
Mo.-Fr. 9.00 bis 19.30 Uhr
Samstag 9.00 bis 17.00 Uhr

link
gyerekek, aki tud németül, nézze má meg nekem, h a louis hétvégén van-e nyitva, meg h hol van bécsben. mindjárt szétrobbanok, miért nem lehet valami használható nyelven is kialakítani a szaros webáruházukat?

lehet, h a 7végén megyek győrbe, és akkor úgy csinálnám a programomat, h át tudjak ficcenni. persze, ha egyáltalán nyitva vannak a mocsadék germánok..
te nagyon ügyes fiú vagy
IIIIIIIIIIGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNN VÉGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A KIBASZOOOOOOOOTTT VIZSGAIDŐSZAKNAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!

És nem buktam semmiből .

Be akarok rúgni. Megyek is inni.
Vagy lemegyek mocizni...
Nemtoomm... So many partys, so little time....

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa ....

forevah.

peace
perverz álat
s aztán az jött, hogy "felnégyelni! felnégyelni!!"
hogy felcsillant a szeme a kis huncutnak.. el kell keserítselek, túró, a lányok a háttérben vokálozták, h nincs férfi jobban vonzó, szívünkbe vágyat oltó senki máááááás
ez milyen buli? meleg?
30 pasi 1 nő??

az este további része nem publikus
Vazz"!!!
ez nem vicces, komoly problémáink vannak - pl szombaton nem n3ra végeztem egy barátom költöztetésével, hanem f4-re! borult minden program, és a "haverok mindig a legfontosabbak"
khm..
asszonnyal cseppet összezörrentünk, uh a ruháról nem esett szó. menetrend sezrint ilyenkor 3-4 napon belül békülünk, uh akkor felvetem a dolgot, és írom az eredményt!!
émmeg így

get it on the floor
simaliba így nyomom, mély átéléssel:
Hey, Lum,

ruha? Nem érdekel akkor? Asszony megnézte?

LX