Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és sokkal unalmasabb is.....
Jó reggelt mindenkinek....

LX
Sziasztok!

Chris!
Még nem tudom, hogy mit szeretnék "aranyosat" vagy simát.
Egy biztos: Fekete lesz!!!
Egyébként a maxxéknál voltunk, de csak nézelődni, üldögélni.
Ha pénzesre fordul a dolog, végigjárom a lehetőségeket.

Kozmax!
A beszámítóssal az a gond, hogy használt vas 20%-tól megy.
Arra meg nem sok esélyt látok...
De azért benézek valameik nap!
Tgyene!
nekünk is van egy CBF- ünk beszámitva.
Tgyene!
Ugye nem akarsz ABS-eset venni? Mert sztem halál felesleges, és csak többe kerül, meg legalább eggyel több ami elromolhat (és nem tudsz hátsókerék-blokkolós 180 fokos backturninget csinálni ). Mert, ha jól láttam a képet, annak aranyszínű féknyerge volt, tehát ÁBÉESSZES... ... vagy csak ilyen volt kéznél?

És hol nézted ki a mocit, melyik kereskedésben? Csak nem a Maxxpower? Tőlük elég sokmindent "ki lehet csalni", korrektek voltak... Nekem volt doboz, tartóval, bukókeret, és egy 25ezres sisak (MDS, nagyon szimpi márka ---- az AGV kifutott modelljeit forgalmazó név, szóval nagyon rendben van), meg még egy tankpad is (baaaaazz, az volt a legdrágább ).... szóval szerintem rendesek voltak. Eleve úgy ültünk le, hogy mondja a srác, hogy "na akkor írjuk le, mi kéne a géphez..." márminthogy csak úgy, ingyér"! És amiben nagyon korrektek, hogy a határidőket frankón betartják, sőt! Nekem péntek délután (!) szóltak, hogy megvan a mocc, mehetek. Mikor már teljesen úgy voltunk, hogy ugyan már, pár nap alatt, azon a héten nem lesz belőle semmi... majd köv. héten, talán. És erre asszem keddtől péntekig elintézték a cuccot. Szóval szerintem megérnek egy próbát, ha eddig még nem voltál náluk.

Na tanulok, holnap lesz az utolsó-utolsó-utolsó vizsgám, a nagy vérfürdés
Inkább a "még nem estem"-ek táborát erősítsd .Teljesen minegy milyen a mocid
Nincs itt semmiféle viszály!
Csak néhány eltévelyedett Yamahás kelti a zavart.

Majd időben jelentsd be, hogy HONDÁS leszel!
Persze, hogy rossz jut az eszedbe...
Gondolj bele: Egy majrés gurulás során csak azt fogod látni, ha előrenézel, hogy Hondás rendszámok távolodnak...

Egyébként nem szeretnék viszályt senki között (főleg nem köztünk), legalábbis addig, amíg nem lesz meg a vas... Majd, ha megrendeltem, akkor indulhat a harc az "ellentáborral"...

Igérem hivatalosan is bejelentem annak idelyén, hogy melyik tábort fogom erősíteni...
A vírusokról az embereknek mindig valami rossz jut az eszükbe......és ez most is így van

He-He-He......

Még egy taggal bővült a CBF brigád: Justance.....

Mint valami vírus, úgy terjeszkedünk Mint valami jóóóóóóóó vírus
El vagy nálam mentve

Jóóó gép az!
Heló mindenki!

Chris! Ha az SMS-ben a tgyene után a "?" szándékos volt, akkor igen. Nyomj egy "save as..."-t a számomra.

És egyébként télleg: Nagyon úgy tűnik, hogy CBF600 lesz a vége...
Ma voltunk üldögélni a masinán.
Nagyon sirály a gép!!! Asszem kényelmesebb is, mint az ER...

Egyre jobban várom a jóidőt!
Kicsit feltöltődtem, hogy mocik közelében lehettem ma!!!
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNN...........

Tgyeneeeeeeeeeeeeeeeeeee

U made da rite choice! Jól választottál! ! ! CBF 600

Vannak még itt értelmes emberek, nem csak Yamahásokból áll a csapat, ezek szerint....

Attack of the Hondas... Coming soon.
Csak arra figyeljél, hogy az optika a két rács közé essen, mert ugy nem zavarja a képet!
Valszeg k*rva jó lehet a képfrissítése, bratyó... Bár, ha csak 10 km/h-val mész...
Neeeeeeee már
Komolyan......csak beledugom a telefont és elindítom a felvételt.
A bevásárlo kosarat tudnám ajánlani, és oda tudnád helyezni azokat a dolgokat is amik nem férnek el az ülésed alatt, és ugye a tanktáskán sem kelllene törpölni, hogy milyet vegyél.
Kivételesen már ilyen korán itthon vagyok
Ezen a héten nem melózok többet
Persze ...mindenki dolgozott............gondolom. Én igen
Jön a jó kis hétvége......
MIKOR LESZ MÁR TAVASZ????
Kozmax
Kéne fabrikálni a kormányra (középre) 1 telefon tartót, amivel tudnék útközben videózni a benne levő telefonommal...
Lehet hogy hülyeség??!!
Na mindegy......csak csinálnék már valamit
Köszi az infot!
Sok jo kilométert hozzá!
Délután piszkos nagy volt a csend.
kozmax, most beszéltem a veszprémi cimbival, mondta, h feltették az r1-re a dobokat, és überdurva ahangja!!
jab ez hol készült???
azt mégsem akartam írni hogy Édesanyád lenne....

LX
nyas"gem!
Inkább valakinek az anyja az