Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Pohi!
Gratula az Új mocidhoz
Balesetmentes kilómétereket hozzá
KOZMAX!!
PSSSSSSZZZZZTTT!!
Még nem mondtam neki
Majd ha összejön.......csak akkor
Tényleg ...nem visszafejlődés 1 injektoros motorról átűlni 1 porlasztósra
Szia kozmax!

2002-es, többen mondták a 18.000-et akkor ezt megfogadon, de természetesen megnézem, csak jó egy támpontnak. Köszönöm szépen. A mocit meglátod az adataimban. Csövi...
Ha ezt az asszony megtudja.
Hát hogy ha a még, a mai nap kigondolt terveidet is vázolod. Nagyon jol birja. vagy nagyon jol tudod elöadni
ÉN? Oldalkocsiban?
Ne nevettess... és Kawán jobban mutatok
Na jó, meg Tom motorján is, pedig az nem is kawa
Úgy szép a család, ha nagy!!!

El is képzelem:
Tom húzza a szarvát, asszony hátul, gyerek kawanyuval az oldalkocsiban...
Még rábütykölünk egy utánfutót és mehettek világotlátni!
Milyen családra gondolsz?? A miénkre???

Én biztos megyek .........de hogy az asszony akar -e??? hát azt nem tudom

Nem baj majd viszlek Kawanyu
Családi mocis nap???
Adjátok meg az időpontot, hoyg mikor lesz.. addigra kell szereznem egy barátot
Arról a piknik kosárról nem akarok lemaradni
jah, lothar valahogy elsikkadt pedig nagy egyéniség, kár, h elhagy minket
Kösz Lum!!! Má" ideje vót klikkelni
A CSALÁDI MOTOROS NAPBAN BENNE VAGYOK ÉN IS
Lum: Bocs, de a vizsgaidőszak óta még nem tért vissza az agyam abba az állapotba, hogy bármit is felfogjon a külvilágból! Ilyenkor szeretem a tőmondatokat, az egyszavas igen/nem/majd később (na ez már 2 volt) válaszokat... Tudod, ez a jogi kar, itt durvák a vizsgák, nem holmi közgarázdálkodási műmájer iskola
A viccesssssss fijúúúúúú hehehehe

Ma 11-kor keltem Kuuuuuurva jó volt és egész nap lófaszt sem fogok csinálni csak jövő héten kezdődik a gálya (meg hát akkor sem fogom túlzásba vinni ), úgyhogy party-time....

Tgyene: nemsoká meglesz a Leo Vince kipuff.-om, akkor már hangja is lesz a verdának, úgyhogy megyünk május 6-án, és hangoskodunk végig a városon! Addig gyakrolod a szövegedet, nehogy elrontsd: a pap motyog, mindenki feszülten figyel, majd te: ...."Igen"..... azt csá" ! motorra pattan a násznép, és végigdörgünk Budapesten! wáááááááááááááááá

A családi motoros napban én is benne vagyok, ha addig még meglesz ez a lány, aki most van (amit nagyon remélek, mert nagyon-nagyon ). És akkor legalább könnyebb kerekezni, mert több a súly hátul hát még ha bepakolom a dobozba a fél konyhát, piknik céljából akkor lesz csak könnyű a moci eleje... nem baj, lesz Hyperpro rugóm, az kúúúúúl!

Na mentem, legközelebb nemtom mikor leszek...... addig bírjátok ki!

Papa roach RULEZ (vagy mi a faszt hallgatok itt..... asszem ja. Nagyon zúz!)
Az én asszonyom erre nem vevö. Inkább mennyünk.

Ez 1 jó ötlet...........
igen, ez nekem is lassan bejáccik. javaslom, csináljunk 1-2 családi motoros napot. a lányok hozzák a piknikkosarat tele minden földi jóval kocsival, és megvárnak minket a mátrában egy parkolóban. mi bekajálunk, kiosztunk néhány puszit, és megyünk tovább kanyarvadászni
Nem tudom mikor végez a Motochris, de jó lesz ha 5-ösre vizsgázik VÁLÓPERBŐL!!
A tgyenééknek már május 6-tól aktuális
Nekem meg, minden napos lesz tavasztól (Már megint motorozni voltál a haverokkal)
tipikus jogász.. amíg nem kell semmit csinálni, addig nagy a pofa, ha meg már el kell olvasni a kötvényt, akkor baj van...

ha fizeted havonta rendesen, és nem váltottál év végén biztosítót, akkor szinte biztos, h nincs para, meghosszabbodik. persze nem árt elolvasni a kötvényt, abban még egy jogász számára is érthető módon mindez meg van fogalmazva

uram-teremtőm!!! most gondolok bele - egy HONDÁS JOGÁSZ!!!! a legrosszabb fajta...
király!!! grat, skacok! természetesen megyünk és meghörhetjük a vassakat!!!!!! már be is írtam a naptáramba, biztos, ami biztos
Pípölök!
Egy kérdés!

A kötelező biztosításom, ha tavaly júniusban köttetett, és éves van ráírva, akkor idén júniusig frankó, vagy az januárban törlődik? Mert van olyan megjegyzés is, hogy kockázatviselési év kezdete, vagy mi a szőrös kolbász, és az 2005 01. 01. .... Most akkor mivaaaan? Biztos höje kérdés, meg minden, de ti mind szívesen segítetek egy szegény Hondásnak, tudom...
Bocs!
Az előző hozzászólásomat javítanám: reméljük
Hali Májerek!

Chris!
Gratula a vizsgáidhoz!
Megyek és iszom egy "Viliemsz pírt" az egészségedre!
Amolyan benneúszkálakörte tipusút...

Tom!
Holnap később megyek. Viszem a fekete nyilat orvoshoz.
Szerintem a gyújtáson kell valamit állítani, mert reggelente olyan, mint a traktor.
Mellesleg a motor alakú sárga csekklámpa is villog-világít-elalszik-villog-világít......

Mindenki!
M a voltunk megrendelni a meghívókat máj.6-ra.
Ha meglesz, felrakom, hogy lássátok mikor van a naaaagy "akarod-e???"...
Mivel pogányok vagyunk mind a 2en, a templomi kizárt, úgyhogy remélem eljöttök harangozni a ménessel!!!
Szia Pohi!
Nem tudom mikori az R-1-ed.
Ha 6000km szervizintervallum van meg adva akkor 18, ha 10000-res akkor 20-nál.
Minden szerviznél ellenörizni kell amugy, és ha elöbb elkoszolodik, természetessen cserélni.
Ez még simán, de a 900-as diversionnal úgysem érnélek utól
Ha nem jött volna össze az R1 akkor számba volt még véve egy ilyen csodaszép gép mint a tiéd ugyanebben a színben. Nagyon jól néz ki . Csak hát olyan 1.6-ért mennek én meg meg tudtam venni az R1-et 1.45-ért, kihagyhatatlan vétel volt.