KOZMAX!!
PSSSSSSZZZZZTTT!!
Még nem mondtam neki
Majd ha összejön.......csak akkor
Tényleg ...nem visszafejlődés 1 injektoros motorról átűlni 1 porlasztósra
2002-es, többen mondták a 18.000-et akkor ezt megfogadon, de természetesen megnézem, csak jó egy támpontnak. Köszönöm szépen. A mocit meglátod az adataimban. Csövi...
Lum: Bocs, de a vizsgaidőszak óta még nem tért vissza az agyam abba az állapotba, hogy bármit is felfogjon a külvilágból! Ilyenkor szeretem a tőmondatokat, az egyszavas igen/nem/majd később (na ez már 2 volt) válaszokat... Tudod, ez a jogi kar, itt durvák a vizsgák, nem holmi közgarázdálkodási műmájer iskola
A viccesssssss fijúúúúúú hehehehe
Ma 11-kor keltem Kuuuuuurva jó volt és egész nap lófaszt sem fogok csinálni csak jövő héten kezdődik a gálya (meg hát akkor sem fogom túlzásba vinni ), úgyhogy party-time....
Tgyene: nemsoká meglesz a Leo Vince kipuff.-om, akkor már hangja is lesz a verdának, úgyhogy megyünk május 6-án, és hangoskodunk végig a városon! Addig gyakrolod a szövegedet, nehogy elrontsd: a pap motyog, mindenki feszülten figyel, majd te: ...."Igen"..... azt csá" ! motorra pattan a násznép, és végigdörgünk Budapesten! wáááááááááááááááá
A családi motoros napban én is benne vagyok, ha addig még meglesz ez a lány, aki most van (amit nagyon remélek, mert nagyon-nagyon ). És akkor legalább könnyebb kerekezni, mert több a súly hátul hát még ha bepakolom a dobozba a fél konyhát, piknik céljából akkor lesz csak könnyű a moci eleje... nem baj, lesz Hyperpro rugóm, az kúúúúúl!
Na mentem, legközelebb nemtom mikor leszek...... addig bírjátok ki!
Papa roach RULEZ (vagy mi a faszt hallgatok itt..... asszem ja. Nagyon zúz!)
igen, ez nekem is lassan bejáccik. javaslom, csináljunk 1-2 családi motoros napot. a lányok hozzák a piknikkosarat tele minden földi jóval kocsival, és megvárnak minket a mátrában egy parkolóban. mi bekajálunk, kiosztunk néhány puszit, és megyünk tovább kanyarvadászni
Nem tudom mikor végez a Motochris, de jó lesz ha 5-ösre vizsgázik VÁLÓPERBŐL!!
A tgyenééknek már május 6-tól aktuális
Nekem meg, minden napos lesz tavasztól (Már megint motorozni voltál a haverokkal)
tipikus jogász.. amíg nem kell semmit csinálni, addig nagy a pofa, ha meg már el kell olvasni a kötvényt, akkor baj van...
ha fizeted havonta rendesen, és nem váltottál év végén biztosítót, akkor szinte biztos, h nincs para, meghosszabbodik. persze nem árt elolvasni a kötvényt, abban még egy jogász számára is érthető módon mindez meg van fogalmazva
uram-teremtőm!!! most gondolok bele - egy HONDÁS JOGÁSZ!!!! a legrosszabb fajta...
A kötelező biztosításom, ha tavaly júniusban köttetett, és éves van ráírva, akkor idén júniusig frankó, vagy az januárban törlődik? Mert van olyan megjegyzés is, hogy kockázatviselési év kezdete, vagy mi a szőrös kolbász, és az 2005 01. 01. .... Most akkor mivaaaan? Biztos höje kérdés, meg minden, de ti mind szívesen segítetek egy szegény Hondásnak, tudom...
Chris!
Gratula a vizsgáidhoz!
Megyek és iszom egy "Viliemsz pírt" az egészségedre!
Amolyan benneúszkálakörte tipusút...
Tom!
Holnap később megyek. Viszem a fekete nyilat orvoshoz.
Szerintem a gyújtáson kell valamit állítani, mert reggelente olyan, mint a traktor.
Mellesleg a motor alakú sárga csekklámpa is villog-világít-elalszik-villog-világít......
Mindenki!
M a voltunk megrendelni a meghívókat máj.6-ra.
Ha meglesz, felrakom, hogy lássátok mikor van a naaaagy "akarod-e???"...
Mivel pogányok vagyunk mind a 2en, a templomi kizárt, úgyhogy remélem eljöttök harangozni a ménessel!!!
Szia Pohi!
Nem tudom mikori az R-1-ed.
Ha 6000km szervizintervallum van meg adva akkor 18, ha 10000-res akkor 20-nál.
Minden szerviznél ellenörizni kell amugy, és ha elöbb elkoszolodik, természetessen cserélni.
Ha nem jött volna össze az R1 akkor számba volt még véve egy ilyen csodaszép gép mint a tiéd ugyanebben a színben. Nagyon jól néz ki . Csak hát olyan 1.6-ért mennek én meg meg tudtam venni az R1-et 1.45-ért, kihagyhatatlan vétel volt.
Gratula az Új mocidhoz
Balesetmentes kilómétereket hozzá