Mi is befutottunk tegnap este. Elég jó volt a sí-board party, de még most is pihenjük a dolgot...
Ma családi ebéd, családi alvás, családi összejövetel, egyedüli fórum check a program.
Szóval csak beugrottam, mert olyan vagyok, mint a chemotoxos légy. (lehet, hogy nem csak 1 napot kéne mozogni évente?!??)
Röviden összefoglalva az észrevételeket:
-Kawagirl: Óvatosan a mocival télleg nézesd meg egy hozzáértővel!
-Kozmax: Sok sikert az új géphez!
-Tom: hoztunk kintről beherovkát, megyek bedobok 1et én is...
1szóval üdv mindenkinek, ha visszakerül a fényképezőm hozzám, akkor dobok fel pár képet, ha érdekel vkit. (ugyanis a masinát a kollégámnál felejtettük...) remélem
Na mi van
Mindenki készül a hétfői hajtásra??.....vagy már edzetek a szerdai klubtalira????...vagy a közelgő Valentin napra készültök (amit én személy szerint nem tartok semmire , csak a nyugat majmolása. Ha valakit szeretsz, akkor nem csak 1 év/ 1 nap kell szeretni. Lehet csak úgy is ajándékot venni )
Szóval
LX
Megjöttem.....
Mi is befutottunk tegnap este. Elég jó volt a sí-board party, de még most is pihenjük a dolgot...
Ma családi ebéd, családi alvás, családi összejövetel, egyedüli fórum check a program.
Szóval csak beugrottam, mert olyan vagyok, mint a chemotoxos légy. (lehet, hogy nem csak 1 napot kéne mozogni évente?!??)
Röviden összefoglalva az észrevételeket:
-Kawagirl: Óvatosan a mocival télleg nézesd meg egy hozzáértővel!
-Kozmax: Sok sikert az új géphez!
-Tom: hoztunk kintről beherovkát, megyek bedobok 1et én is...
1szóval üdv mindenkinek, ha visszakerül a fényképezőm hozzám, akkor dobok fel pár képet, ha érdekel vkit. (ugyanis a masinát a kollégámnál felejtettük...) remélem
Ha tudok valamit , szólok.
Talán bizonyos dolgokhoz jobban értek?
Igyál helyettem is !!!
Én beérem 1 kis beherofkával is csak azért mert az van kibontva.
Most már tudsz videót is letölteni??
én is megkezdtem az edzést szerdára, egy szilva és most bontottam ki a 3. sört.
Mindig csődbe megy a királyságom ....nem vagyok jó vezető
Én is játszom a moto gp-vel
De már nagyon unom
Élőbe kéne már csinálni
Éppe játszok, és tiszta ideg vagyok, mert nem tudok átmenni egy pályán.... Már nem tudom, hoyg mit csináljak...
Mindenki készül a hétfői hajtásra??.....vagy már edzetek a szerdai klubtalira????...vagy a közelgő Valentin napra készültök (amit én személy szerint nem tartok semmire , csak a nyugat majmolása. Ha valakit szeretsz, akkor nem csak 1 év/ 1 nap kell szeretni. Lehet csak úgy is ajándékot venni )
Szóval
VAN ITT VALAKI??
Megyek szundikálok 1-t....a család szinházba ment, így édes a pihenés
ÁÁÁÁÁÁÁ..most már értem