Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindez nagyon jól néz ki....
De hol vannak az árak ?????
Mi történt az előző 4-5 oldalon???

Lusta vagyok végig olvasni...
ja-ja, jó lenne egy enduro, vagy krosszgép. jócskán megnyújtaná az idényt, csak cseppet költséges..

kozmax, beszéltem a haverral, mondta, h pénteken megy be hozzád a hörgőért. ha végzek addigra a melóval, akkor én is meglátogatlak!

van otthon net, vagy mi?

én mára lépek, csak benéztem!

csákómákó!
Arra gondoltam, hogy egyszer nagyon régen probáltam ilyen motort terepen, 20perc után folyt a hátamon a viz.
He meg engednék a lehetöségeim tartanék egy ilyet is.
Akkor ezért volt furcsa, hogy nem hozza a "dílerháló" a k-bikerst a kawasaki.hu-n...
Grat a nethez!
Jó Szörpölést!
ER-6 RUHA
Hallod Kawagirl!!!!
áááá, motorozás közben melegít az érzés utánna jön a hideg mikor megáll az ember.
de ezzel már érzéseim szerint nem nagyon megyek terepen
mert eladó sorba kerül a kicsike, tehát ha tud valaki olyan személyről aki szeretne gy 610-es versenyendurot az jelezze.
Neked már 1 asszony kellene
Neked se legyen jobb mint nekem
Örülök hogy van neted!!!!
Ja és B.U.É.K.
Szeva!!!!!!!!!!!!!
Ha kimész vele komoly terepre nem fogsz fázni!
Tudsz élni!!
Fax kivan hogy egész nap nem tudok normálisan netezni benntről mert rohangálni kell. Lehet be kéne szereznem egy netképes telefont hogy tudjak menetköüzben is (fó)rumozni?
Haliho!!!
Mindenkinek Boldog Ujévet Kivánok!!!
Mostantol van itthon is internet, igy esténként is fogok figyelni hátha hozzá is tudok szolni a dolgokhoz.
Gratula!!!!!
Csak óvatosan!
Micsoda izlés
biztos egy nőstényördög.
Jab : jól meggondoltad?
Azt tudjátok, mit jelent a "horny" angolul, ugye?!

"Kanos", vagy lányoknál gondolom simán "szexéhes"

Na mára ennyi! csáp!
Most hogy béébbel végre lekerültünk a terítékről úgy látom horni és Jab vette át a fonalat.
húúú
kurvahideg van a motorozáshoz de nem birtam ki
végre kész lett teljesen a motor, ennek és a szomszédok örömére mentem 1 najó 2 kört az utcában
Pletyi?

Ezek rosszabbak, mint Lenke néni a Szomszédok-ból...
Hi everibadi!!!!!!

Sajnos csak most értem haza.
Költözik az iroda és nincs bent gépem

Látom ment a plegyi