Mara!
Gratula a majrécsík majdnem elvesztéséhez. Bár szerintem a hétvégi Mátrai "járat", elég veszélyes. És itt nem csak a "Kék-Fehér"-re gondolok. De már rég voltam és lehet, hogy változott.
Nem tudod, hogy kivolt az az MT-s?
Szerintem elég jól keresek...Bár mindig vonzott a motoros rendőri élet is.
Pohi jó arc, de ahogy köztünk, civilek közt is van paraly, a rendőrök közt is akad. Ilyen az élet.
De csak a shark dobom meg a tempóm miatt nem engem hanem a nyitott akrás MT-01et fogták meg plusz az 1000RR a Yoshival miután 140 körül estek be durrogva a rendőr elé, aki szerencsére jófej volt. én meg önszorgalomból megálltam mögöttem meg a világítás nélküli akksi hibás R6. szépek voltunk
Nekem is kb. 2 hónapja meg kellett vennem életem első koptatós csizmáját...(majrém olyan 2-3 mm, de kőkemyény utcai gumival, ami tapad, mint a nylonszatyor)
éééééééééééééés ma leértek bizonyos fém alkatrészeim a mátrában és NEM NEM, NEM estem
lábtartó, csizma spiccen és döbbenet mód jobbos kanyarban majré meg már tényleg icipici asszem tán fejlődök?
megtaláltalak a neten!
Mara!
Gratula a majrécsík majdnem elvesztéséhez. Bár szerintem a hétvégi Mátrai "járat", elég veszélyes. És itt nem csak a "Kék-Fehér"-re gondolok. De már rég voltam és lehet, hogy változott.
Nem tudod, hogy kivolt az az MT-s?
Mérnökemberként tengetem alkalmazotti életem.
Pohi jó arc, de ahogy köztünk, civilek közt is van paraly, a rendőrök közt is akad. Ilyen az élet.
Remélem ezeket Pohi nem olvassa...
Na, most már mindent tudsz rólam
Kevés már?
És nem a Suzukisokra gondolok!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
éééééééééééééés ma leértek bizonyos fém alkatrészeim a mátrában és NEM NEM, NEM estem
lábtartó, csizma spiccen és döbbenet mód jobbos kanyarban majré meg már tényleg icipici asszem tán fejlődök?
Jaja, résen kell lenni. Kavicsok, miegymás. Meg a részletre vett motor. Abba halnék bele, ha összekarcolnám