Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekel és csatlakozna, Én megyek egy gurigára Július 5.-én szombaton (Bocsi Kozmax..meg aki szombaton dolgozik)

Indulás 2008 07 05-én 7-00-kor Érd JET kút – 7-s út Gárdony – Fehérvár elkerülő M7-s – 63-s út Szekszárd – 6-s út Pécs – 58-s SIKLÓS (Itt vár nézés fagyi stb.) – Márfa – Pellérd – Pécs – Mánfa – Magyarszék – 66-s Sásd – 611-s Dombóvár – 61-s Nagykónyi – 65-s Siófok – 7-s Fehérvár – 8123-s Zámoly – Vértesboglár – 1-s Bicske – Budapest

Kb. 510 km.
Tavaly volt, én voltam is fent.
Mondjuk ki sem akartam menni a nagy tömegbe, de esős és rossz idő volt tavaly és sokan nem mentek....
Ezért a bátrabbak (én is ) mégis kimentek és száraz pályán jót motoroztunk!
Számomra saját gépen motorozás nem derül ki Vagyis nincs ilyen lehetőség?
Na olyanon én is voltam, de abban a felvezetősdiben nem volt köszönet: lehetett tépni 50km/h-val a célegyenesben . Szoval azért ki se érdemes menni, hacsak nem akarod megtudni milyen ülés esik az adott moccon.
Viszont régen lehetett saját mocival menni, az jó volt.!
Mé mikor van a nyitás? Csak hogy tudjam hánykor van jó korán?
üdv

én tavaly kimentem a suzuki napra, azt ugya nem tudom, hogy mikor érdemes kimenni de sajna saját mocival nem engedtek fel. a próba mocikra meg olyan sorok álltak, hogy ott hagytam az egészet.
később találkoztam a ringen egy sráccal aki kint volt és azt monda volt pár balf..sz akik eldobálták a mocikat és az lett a vége hogy felvezető mögött körözgettek asszem talán 3 kört...

na mindegy azért kinézek :) hátha lesz szabad moci..
Akor jó korán menjetek ki...pl nyitás elött 2 órával és akkor még regelhettek délelőttre, talán....
Oké.
odaaaadom az esvét
A Yamahások is felmehetnek a pályára? Vagy menjek a Gixeres polómban?
Hányra érdemes kimenni, ha körözgetni is akar az ember?
Ja
Én kint leszek
ST-t!

SzuCsaMoTa?
Szép jó estét!
Jön valaki 29.-én a SUZUKI NAPRA?
Mara, Lecsó, Lójzi és a többiek akik nem voltak ott.
Lemaradtatok egy jó kis GURULÁSRÓL!
Majd legközelebb
Ja, szinte végig.
Mentem, jóccakát.
Pari! Pontositsunk,azt nem a nabun hanem esztergomban mondták a S-nél!
na ja....
itt a "mester" . .
Jani van mg egy arany kérdésem!
A két hét alatt kormányoztál végre?
Én dolgozom. Idén még nem is láttam a Hungaroringet csak fotón.
Jártál a Nabun?
Na jóccccakát!
Holnap este a pályán
Lojzi de.-t benézek
A "tanulódtól" !
Vagy "mesteredtől"?
Joooobraa.
Még szép.
Tomato, jó a duma. Hol tanultad?