Akkor mindenki írja be mikor hová megy és a többiek vagy csatlakoznak, vagy nem
Kakucs-Ring, meg az E-Ring érdekel, vacsival
Meg megyek augusztusba a H-Ringre kergetni a kanyarokat, a MERSZ-re
mert az első nemtom mikor van a másodiknál meg reménykedek, hogy akkor mentek mikor én is tudok és kész lesz a bőrruhám is hozzá, mert most kordura+kölcsön bőrgatya van mert alakítják a difit
30án én tűzök balcsira egy hétre, na meg most 7végén is bár az nagyon csajos bulizós téma lesz
még mielőtt lecsere SV-ke csak jó lenne kakucsozni egyet, bár a Yamaha okatatással is szemezek nagyon, MT istenek szerint jó volt, nekik meg csak hinni lehet
szeretettel várlak ezen a hézen vasárnap Kakucson! Én elhiszem, csak lássam
Ne félj, én se merek jobbat nyomni fél centi majrécsíknál utcai gumival....egyelőre
Hányszor mondtam hogy SPICCELJ a lábtartón mikor kanyarogsz. Már csak azért is mert ha beszűkül a kanyar, akkor jobban kell dönteni és ha nem spiccelsz, akkor leér és beszorulhat a lábtartzó alá.
ÍArj majd ha hazajöttél
Jó estét és Puszi a LÁNYOKNAK ÜDV a Fiúknak
Kakucs-Ring, meg az E-Ring érdekel, vacsival
Meg megyek augusztusba a H-Ringre kergetni a kanyarokat, a MERSZ-re
mert az első nemtom mikor van a másodiknál meg reménykedek, hogy akkor mentek mikor én is tudok és kész lesz a bőrruhám is hozzá, mert most kordura+kölcsön bőrgatya van mert alakítják a difit
még mielőtt lecsere SV-ke csak jó lenne kakucsozni egyet, bár a Yamaha okatatással is szemezek nagyon, MT istenek szerint jó volt, nekik meg csak hinni lehet
na meg a füszeres naturhusiban is bennelennék
Ne félj, én se merek jobbat nyomni fél centi majrécsíknál utcai gumival....egyelőre
Amúgy CSÁÁ
TeaJey
Na, oda pl. a 250-es Ninja IDEÁLIS.
csizma leért? Ejnye, tessék spiccre állni, nem teli talppal