Ja igen, ismerem a helyet. A Shell kutakat amúgy is elég jól ismerem
Engem 15 év alatt talán ha max. ötször állított meg rendőr. Ebből kétszer egy kategóriával magasabbat vezettem, de nem zavarta őket, vagy nem vették észre.
amikor két kút van egymással szemben ott, egy pest felé egy felfelé és épp egy/egy sávos a kettes, onnan indultam
engem mindig megfognak a hangja miatt...olyan mintha gyorsan mennék pedig csak nem váltok fel és egyből kiugrik elém múltkor 3 ezer minusz mert nem volt forgalmim
engem csak egyszer allitottak meg, de akkor raadasul nem egyedu mentem meg esett es alig tudtam megalli...csak ugy kinottek oda :D Amugy akkor kifejezetten a motorosokra mentek ra, a semkozti oldalon csak olyan 8 varakozott igazoltatasra...
én egyszer elmentem a 2esen lévő shell kútig tankolni és olyan jól sikerült, hogy majdnem 400 km lett belőle, pedig tényleg csak tankolni mentem jó az a környék, csak ne állítanának meg állandóan a kedves közegek múltkor csekket is kaptam
z is egy jo hely bar mar regen ettem ott... tobbnyire kedvenc Nogradkovesdi kiskocsmamban allok meg egy melegszendvicsre vagy redbullra meg jegkremre...idojarasfuggo :D
Na jó, de te Vácon laksz, kislány
Én ritkán keveredek arra.
Holnap lesz egy alföldi túrám, Bp-Cegléd-Dabas. Viszem 18ezres szervizre a bordó tehénkét.
Az a baj, hogy kifejezetten unalmas szakasz...lehet, hogy bemegyek a kisebb falvakba csavarogni, hogy ne unjam el magam.
Nekem nagyon bejött a Vác-Szendehely szakasz, mert sok helyen 2x2 sávos, ami biztonságossá teszi. Sajnos ritkán jutok el oda, de az út minősége közepes, vagy jobb, és érdemes úgy menni, hogy egy adott sávban maradj, akkor még nagyobbat lehet kanyarogni.
Sajna még mindig ott tartok, hogy van kb. fél-egy centi csíkom.
ma majré csíkra edzettem a Mátrában
nem volt rosz bár a 4.menetnél már kicsit nagy volt a teher forgalom , úgy hogy haza indúltam..
ha nincsjobb a Mátrában jól lehet gyakorolni persze csak hézközben szoktam, mert hétvégén túl sokan vannak.
Személyesen én is csak nézőként láttam...
-a közút is poros, de ott van más baj is, ezt sajnos nagyon is ismerem személyesen, minden nap ingázom a géppel
-nem a végsebességet akarom kipróbálni, hanem kanyarogni egyet, nekem tetszik, h kanyargós
-marha közel van
Viszont nyitott vagyok más ötletre is, hasonló árkategóriában. A lényeg, hogy kopjon a majrécsík.
többekkel is beszéltem és a legtöbben azt kifogásolták, hogy mivel rövid a pálya és sok a kanyar(supermoto pálya) berakod a vasat 2.ba és körözgetsz, a másik meg hogy poros a pálya..
Össz ekéne ugrani 5-6-an. Nosza. Én benne vagyok. Valami normális időben, mikor nincsenek sokan, pl. hétköznap délelőtt kéne kimenni.
Mailcímem az adatlapomon. vagyis a kutyámé, de majd szól, ha mail jött, és nem az van benne, hogy "vau-vau"
Őszintén szólva egy körforgalomban én is besokaltam ma, de sikerült megfogni. Kicsit supermoto-s lett a kanyarvétel, oldalazó csúszással.
Minden ilyen veszélyhelyzet viszont segít tanulni, és utána egy időre elveszi a kedvem a száguldástól.
na ja van mikor az embernek elszál az agya. én is jártam már igy a Mátrában, összeakadtam egy márka társal és a motorozás végén a benzinkútnál mindketten remegő lábakkal áltunk meg...
Engem 15 év alatt talán ha max. ötször állított meg rendőr. Ebből kétszer egy kategóriával magasabbat vezettem, de nem zavarta őket, vagy nem vették észre.
engem mindig megfognak a hangja miatt...olyan mintha gyorsan mennék pedig csak nem váltok fel és egyből kiugrik elém múltkor 3 ezer minusz mert nem volt forgalmim
Nekem bőven van okom tartani a rend éber őreitől.
Én ritkán keveredek arra.
Holnap lesz egy alföldi túrám, Bp-Cegléd-Dabas. Viszem 18ezres szervizre a bordó tehénkét.
Az a baj, hogy kifejezetten unalmas szakasz...lehet, hogy bemegyek a kisebb falvakba csavarogni, hogy ne unjam el magam.
Sajna még mindig ott tartok, hogy van kb. fél-egy centi csíkom.
nem volt rosz bár a 4.menetnél már kicsit nagy volt a teher forgalom , úgy hogy haza indúltam..
ha nincsjobb a Mátrában jól lehet gyakorolni persze csak hézközben szoktam, mert hétvégén túl sokan vannak.
-a közút is poros, de ott van más baj is, ezt sajnos nagyon is ismerem személyesen, minden nap ingázom a géppel
-nem a végsebességet akarom kipróbálni, hanem kanyarogni egyet, nekem tetszik, h kanyargós
-marha közel van
Viszont nyitott vagyok más ötletre is, hasonló árkategóriában. A lényeg, hogy kopjon a majrécsík.
de személyes tap. az nincs
Mailcímem az adatlapomon. vagyis a kutyámé, de majd szól, ha mail jött, és nem az van benne, hogy "vau-vau"
Minden ilyen veszélyhelyzet viszont segít tanulni, és utána egy időre elveszi a kedvem a száguldástól.