Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi rossz szándékkal nem kérdeztem
csak pont mögöttem volt egy ugyan olyan motor mint neked van

de mi ez hogy direkt szándékosan nem mentél?
Szándékosan nem voltam.
Akkor most mi van?!
TeeJay ! te véletlen nem voltál tavasszal, a ringen, yamaha tesztnapon
értem,jo tudni
persze, ugyanaz az ár, csak pesten tudod átvenni, Bandi felhozza nekem, lepakol a titkos pincémbe és amikor neked jó tudsz érte jönni, akár meló után is mert én is melóba vagyok napközben,ez csak a hobbym
hmmm, most ez komoly akkor te is olyan árakon adod vagy hogy van ez most ?
máskor szóljál mert én vagyok a pesti "depójuk" és így nem kell berénybe menni gumiért hanem csak zuglóba
én náluk vettema gumit
Vasárnap: tegnapelőtt-tegnap 12-12 órát melóztam, ma 10-et és nem látszik enyhülni holnap sem.
Nekem most júli 10, 11, júli 25 - aug 9, ebbe bele kell férjen pár kukucs meg ering, egy haladó rutin training illetve pályaoktatás, 3-4 nap Horváto, meg 6 nap Ausztria/Olaszo...
vasárnap is ott vagyunk

csütörtök 10re adom le a difit átszabásra és keddig csak kordura kabát van térdvédővel keddre kb kész, utána? ? ? ? ? ? mert full szabi van aug 24ig
Melózok szombaton... Nem lesz a főnököm, nekem kell tartanom a frontot. Na nem a tiédet... Viszont jövő csütörtök kukucs?!
kiscsíkos fürdőruha alsó lesz mert más nincs épp itthon csak pöttyösszoknya de abban gumitpakolni viccese

off remélem akkor is müxik ha a szín miatt rajzanak a dögök

TÉJÉ várunk sok szeretettel kunmadáron a bal oldalon (életemben először ) én +2 dekoltázs
Ha dekoltázsról van szó megjelenek én is...
a feliratot elnezve jo hozza a zold is :) Ja, bogarak ellen meg Off :D
ez nem szőkeség csak infóhiány

bátszimotor a dö best és ezért sárga, ilyen a felsőnk is széééééééééééép nagy dekoltázzsal, de sárga rövidgatyát nem találtam
lehet h szokulok, de miert pont sargat?
akkor már csak sárga sapkát kell szereznem napszúrás ellen és full sárgában megesznek a bpgarak bátszi motor foreva
Kevesebb, mint egy óra az út, és mútkor kb. 35 perc alatt megszervizelték.
Vagy max. szombaton du. egyre kimegyek Kakucsra (kemény 7km) megnézni a GSR-es csapatot, hogy csapat a csapat...otthagyok csapat-papat...
csak nyugodtan...addigra legalabb mar hozzaszokom a bandahoz :)
En delben biztos nem, bar megfordult a fejemben hogy ket kereken megyek be pszichologia szigorlatra de nemhiszem hogy az ott ulo 5 neninek belopom a szivebe magam, ha borszerkoban beallitok reggel 8kor hogy hat akkor hajra vizsgazzunk :DDDDDDD

Cegled oda-vissza 3ora szervizzel? :] Nem raketaval megyek :DD
este leszek megint
Majd egyszer megnézlek már.
Na léptem dolgozni

Már kezdtem csodálkozni Így érthető.
Én délben indulok Bp-ről, és nem sietek. Kb. max. 3-4-re érek vissza Bp-re.
Ha érdekel még, az adatlapos mailcímre írj, és visszakézből megadom a számom.