Én asszem jobb, ha ma meg se szólalok...Kicsit elragadott a hév ma, és nem hagytam magam. Összeakadtam ráadásul egy nagyon bevállalós emberkével. Szerencsére mindenki sértetlen.
A pályázásról:
Hringen el kell csípni valami ingyenes nyílt napot Különben tizenezer Ft.
Kakucs viszont egy egész délutánra 3000 Ft körül van, ami igencsak kedvező. Ha összejönne egy csapat béna kezdő, mint én, szívesebben mennék, minthogy a jobbakat feltartsam.
kenyszeresen nem szaguldozom, bar totymorogni sem szeretek.....szeretek a magam tempojaban haladni.....ami nem azt jelenti hogy lassan megyek vagy bena vagyok :) csak nem szaguldozom 200kornyeken, bar ezzel a motorral nem is nagyon lehet...azert a hatarait szoktm feszegetni ott ahol megitelesem szerint lehet is :DD
a tavalyi ev eleg siralmasra sikerult, 2500kmrel zartunk, most tartunk azota a 7ezernel...nem iden akarok valtani, valoszinuleg jovo szezon kozepe fele...addig meg azert gyujtogetunk rendesen :)
amugy meg jobban szeretek turazni mint sebessegcsucsokat dontogetni...bar persze ahol lehet ott megyunk amennyire tolunk telik ^^
Én 3-4 évet motoroztam ETZ150-nel, aztán 250-nel, majd újra 150...ne kapkodd el a kategóriaváltást. A CBR-kének szerintem Kakucs ideális (így szemre). Erről RockAndyRoll tudna mesélni.
Mennyi km-t mentél az egy év alatt?
en meg csak 1 eve motorozom, ugyhogy nekem talan ez is mentseg :D Ringre meg azert nem megyek mert cbrke kicsi oda....majd akkor, ha mar egy kicit nagyobb gepem lesz, kimereszkedem :))
Mar leskelodom a nagyobb motorok utan, a gyujtogetes meg folyamatban van :)
Briannal beszéltem, szerinte a legkülső csíkot a peremig jobban tenném, ha finoman, csiszoló papírral megkoptatnám, mert a formaleválasztószertől csúszkál meg olyan alattomosan...
De pályára szívesen kimennék..talán a Honda nap a Ringen?
Kakucson se voltam még, pedig itt van 7 km-re
Hát...én még nem jártam pályán a böhömkével, közúton meg a gumim nem nagyon tolerálja a nagyon mély döntéseket (hamar rossz döntés lesz a döntés), de ahhoz képest, hogy 4-5 éve kifejezetten öregurasan kanyarodtam, mára már koptatós orrú csizmát kellett vennem. Lassan ideje rászokni a helyes lábtartásra és a lágyabb gumikeverékre.
Látom, CBR 125-ösöd van, párom is meg van érte őrülve.
en a mumajerek koze tartoztam valamikor, most nem tudom, de a majrecsik a picurkan sajnos annyira meg nem tunedezik....csak szeplassan :D De igyekszem :]
haliho :) gondoltam bekukk ide is, ha mar a sportmotorra tevedtem, mostanaban mintha kicsit eledezne itt is a topic..persze lehet h ez is csak szalmalang :)) De azert irok...mindenki egyben van meg? :)
Egynapos
Vasárnap sajnos dolgom van.
Azért van az indulás viszonylag "korán", hogy még időben visszaérjünk és Siklóson is tudjunk kicsit nézelődni. Még sosem jártam ott és a kedvenc sorozatom volt a "Tenkes Kapitánya". .
Teejay, SAJNÁLOM
Hringen el kell csípni valami ingyenes nyílt napot Különben tizenezer Ft.
Kakucs viszont egy egész délutánra 3000 Ft körül van, ami igencsak kedvező. Ha összejönne egy csapat béna kezdő, mint én, szívesebben mennék, minthogy a jobbakat feltartsam.
Brian, ő az...
Leonetta nehogy azt hidd hogy kevés amotorod oda tavaly voltak még robogósok és endúrósok is fent..
sok előnye van a pályázásnak, széles út , és nem jönnek szemből... ja és ha besokalsz, még bőven leht korigálni.
csak sajna az ára magas....
Meg hát a fiúkra jellemző kisfütyi-komplexus se hajt.
amugy meg jobban szeretek turazni mint sebessegcsucsokat dontogetni...bar persze ahol lehet ott megyunk amennyire tolunk telik ^^
Mennyi km-t mentél az egy év alatt?
Mar leskelodom a nagyobb motorok utan, a gyujtogetes meg folyamatban van :)
De pályára szívesen kimennék..talán a Honda nap a Ringen?
Kakucson se voltam még, pedig itt van 7 km-re
Látom, CBR 125-ösöd van, párom is meg van érte őrülve.
Műmájernek nem tartom magam, a majrécsíkom eltüntetésén fáradozom, több-kevesebb sikerrel.
Te hogy állsz?
Vasárnap sajnos dolgom van.
Azért van az indulás viszonylag "korán", hogy még időben visszaérjünk és Siklóson is tudjunk kicsit nézelődni. Még sosem jártam ott és a kedvenc sorozatom volt a "Tenkes Kapitánya". .
Teejay, SAJNÁLOM
Kellemes gurulást!
engem érdekelne a gurulás,, egynaposra tervezted?
ez fix útvonal vagy még változhat?
udv.skandar