Én már tegnap óta sasolok de semmi.....Remélem azért lassan már megjön az én emberem is és tud válaszolni a kérdésemre
Hogy a fenébe van ez.....Ebben a topikban volt a legtöbb hozzászólás!És 1 napja senki..
Városba,nem városba,pályára!
Ha a kényelem számítana akkor maradnék az autónál
Azzal is tisztába vagyok,hogy igazából minden nagy ugrás manapság a jó kis ETZ után!Viszont nem fogok 400-as paripát venni csak ezért!Ha most ülnék életemben először motorra akkor sem!Azért 9-10 éves koromtól motoroztam csak volt egy pár év szünet sajnos :(
600-tól valamit tudtok ajánlani?
Attól függ mire akarod használni.
Ha sportmotor beállítottságú vagy, az városban/hétköznapokon szóval a mindennapi használatban nagyon kényelmetlen tud lenni.
Egy 600-as bőven elég, de tényleg gondold meg mire akarod használni!
Ezért a pénzért már lehet venni 2-3 éves használt mocikat.
Motorvásárlás elött állok és úgygondolom itt a legcélszerűbb megkérdeznem,hogy milyen járgányt is érdemes manapság venni mivel a hozzászólások száma ebben a topikban a legmagasabb!
Kb. 10 éve motoroztam utoljára egy 250-es EZT nyergében
Viszont erősen sportmotor beállítottságú vagyok! 1-1.3 milláért milyet érdemes venni?
Én most egy pár évig maradok ennél ami van, de azért egy nyilt napon okvetlenül ki fogom próbálni az FJR-t. Szép is, biztosan jó is, nyomatékos is, meg négy milla is sajnos.
Hát ha a kényelmi szempontokat nem vesszük figyelembe,akkor kb fele fordulaton megjön a nyomaték mint a fézernek,föleg az uj fézrhez képest,ha másban nem is ebben biztos más
Én meg felszabadultam vele pályára,és brutálisan jol szerepelt
CSak a lábtartó után azok a fránya műanyagok koptak meg az oldalán,semmilyen szinten nem lehet kihozni a sodrábol,a futómű és a váz messze tul vannak épitve, már a könyököm is leért a földre de mintha sinen ment volna ugy vitte az ivet
Azért láttam már fazert is hiányzó lábtartokkal ugy szétkoptak
Bár a kedvencem még mindig az amikor feldobozolva lötyögő sátorral,feleségtökesujjal,külső iven lenyomtam egy flancos ducatti99999akárhányat a mátrába
Ugyhogy vedd meg nyugottan ezt a termetes bálnát nem fogod megbánni
másik oldalra költöztek,a topik a halálán van.a címet nem akarom belinkelni,mert pont emiatt mentek el.(asszem a "felhigult társadalom" miatt vagy valami ilyen kifogással)
Hogy a fenébe van ez.....Ebben a topikban volt a legtöbb hozzászólás!És 1 napja senki..
Akkor ketten vagyunk
Vedd meg a Hornetem! Igaz nem vérbeli sportmotor, de majdnem...
Ha a kényelem számítana akkor maradnék az autónál
Azzal is tisztába vagyok,hogy igazából minden nagy ugrás manapság a jó kis ETZ után!Viszont nem fogok 400-as paripát venni csak ezért!Ha most ülnék életemben először motorra akkor sem!Azért 9-10 éves koromtól motoroztam csak volt egy pár év szünet sajnos :(
600-tól valamit tudtok ajánlani?
Attól függ mire akarod használni.
Ha sportmotor beállítottságú vagy, az városban/hétköznapokon szóval a mindennapi használatban nagyon kényelmetlen tud lenni.
Egy 600-as bőven elég, de tényleg gondold meg mire akarod használni!
Ezért a pénzért már lehet venni 2-3 éves használt mocikat.
Kb. 10 éve motoroztam utoljára egy 250-es EZT nyergében
Viszont erősen sportmotor beállítottságú vagyok! 1-1.3 milláért milyet érdemes venni?
CSak a lábtartó után azok a fránya műanyagok koptak meg az oldalán,semmilyen szinten nem lehet kihozni a sodrábol,a futómű és a váz messze tul vannak épitve, már a könyököm is leért a földre de mintha sinen ment volna ugy vitte az ivet
Azért láttam már fazert is hiányzó lábtartokkal ugy szétkoptak
Bár a kedvencem még mindig az amikor feldobozolva lötyögő sátorral,feleségtökesujjal,külső iven lenyomtam egy flancos ducatti99999akárhányat a mátrába
Ugyhogy vedd meg nyugottan ezt a termetes bálnát nem fogod megbánni
El
kaptam kipróbálásra egy FJR-t, ma nyomtam egy 250 km-t hát más mint a Fazer
az oldal alján az eredmények
Itt ugyis megjelen egy másik elbandi is egy imposztor,egy utánzat egy kicsi én
Gyere ide Azért páran ide is még irogatunk, de a legtöbben a másik oldalon vagyunk
Hát nembaj akkor majd felhigultan irogatok néha aztán csak lesz valami,amugy is olyan híg gyerek vagyok pont ide illő