Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi van az új "hígulásmentes" fórumotokkal?
Én már tegnap óta sasolok de semmi.....Remélem azért lassan már megjön az én emberem is és tud válaszolni a kérdésemre
Hogy a fenébe van ez.....Ebben a topikban volt a legtöbb hozzászólás!És 1 napja senki..
Hát, több, mint a semmi
Szia!
Akkor ketten vagyunk
Van valaki erre? Unatkozok.....
Hy!
Vedd meg a Hornetem! Igaz nem vérbeli sportmotor, de majdnem...
Városba,nem városba,pályára!
Ha a kényelem számítana akkor maradnék az autónál
Azzal is tisztába vagyok,hogy igazából minden nagy ugrás manapság a jó kis ETZ után!Viszont nem fogok 400-as paripát venni csak ezért!Ha most ülnék életemben először motorra akkor sem!Azért 9-10 éves koromtól motoroztam csak volt egy pár év szünet sajnos :(
600-tól valamit tudtok ajánlani?
ETZ után szinte minden NAGY ugrás!

Attól függ mire akarod használni.
Ha sportmotor beállítottságú vagy, az városban/hétköznapokon szóval a mindennapi használatban nagyon kényelmetlen tud lenni.

Egy 600-as bőven elég, de tényleg gondold meg mire akarod használni!
Ezért a pénzért már lehet venni 2-3 éves használt mocikat.
basszus.....ETZ!Bocsi,mondom 10 éve volt
Motorvásárlás elött állok és úgygondolom itt a legcélszerűbb megkérdeznem,hogy milyen járgányt is érdemes manapság venni mivel a hozzászólások száma ebben a topikban a legmagasabb!
Kb. 10 éve motoroztam utoljára egy 250-es EZT nyergében
Viszont erősen sportmotor beállítottságú vagyok! 1-1.3 milláért milyet érdemes venni?
Szevókázunk Erick!
Sziasztok!
Én most egy pár évig maradok ennél ami van, de azért egy nyilt napon okvetlenül ki fogom próbálni az FJR-t. Szép is, biztosan jó is, nyomatékos is, meg négy milla is sajnos.
Hát ha a kényelmi szempontokat nem vesszük figyelembe,akkor kb fele fordulaton megjön a nyomaték mint a fézernek,föleg az uj fézrhez képest,ha másban nem is ebben biztos más
Miben más? Kifejtenéd?
Én meg felszabadultam vele pályára,és brutálisan jol szerepelt
CSak a lábtartó után azok a fránya műanyagok koptak meg az oldalán,semmilyen szinten nem lehet kihozni a sodrábol,a futómű és a váz messze tul vannak épitve, már a könyököm is leért a földre de mintha sinen ment volna ugy vitte az ivet
Azért láttam már fazert is hiányzó lábtartokkal ugy szétkoptak
Bár a kedvencem még mindig az amikor feldobozolva lötyögő sátorral,feleségtökesujjal,külső iven lenyomtam egy flancos ducatti99999akárhányat a mátrába
Ugyhogy vedd meg nyugottan ezt a termetes bálnát nem fogod megbánni
Hi mindenki

El
kaptam kipróbálásra egy FJR-t, ma nyomtam egy 250 km-t hát más mint a Fazer
ha még mindig nem nézted meg és érdekel:
az oldal alján az eredmények
Oké jövök
Itt ugyis megjelen egy másik elbandi is egy imposztor,egy utánzat egy kicsi én
Nem titkos
ezek szerint nem titkos
www.mt01.hu
Gyere ide Azért páran ide is még irogatunk, de a legtöbben a másik oldalon vagyunk
de ha közéjük tartoztál,akkor ha visszaolvasol kicsit említik az oldal címét.
Értem köszönöm
Hát nembaj akkor majd felhigultan irogatok néha aztán csak lesz valami,amugy is olyan híg gyerek vagyok pont ide illő
másik oldalra költöztek,a topik a halálán van.a címet nem akarom belinkelni,mert pont emiatt mentek el.(asszem a "felhigult társadalom" miatt vagy valami ilyen kifogással)