Visszatérve a GSR-re, egyetlen egy dolog van ami miatt nem jött be(ezen lehet változtatni), hogy nincs rajta fejidom......Uhogy most várok, hátha lesz olyan GSR tesztmotor, vagy vkinek olyan GSR-e, amin van fejidom,és kitudom próbálni.....
Ami nagyon tetszik benne, hogy van rajta olyan izé,ami mutatja hanyadikban van a motor :):)
Vállalom a beírásomnak a következményét....:):):)
Amugy sem szídtam a motort,Én csak annyit irtam,h maradok a Banditnál....szóval lehet h nem jött be a gép, lehet h Nekem sok(k) volt....ezt Ti nem tudjátok, Én meg nem mondom el, h tul képp mi az igazság....
Tittelett!
Látom megyen acc élett!
ROLII!
Örültem a találkozásnak!
Ha teheted vedd meg a dobokat!
Nemfogod megbánnyi!Nem az a tolakodóan hangos,de amit mondtam,asztat nemcsak úgy mondtam...
nekem így jött meg gyobban a hanggya!
Kykee: Gratula!
Visszatérve a GSR-re, egyetlen egy dolog van ami miatt nem jött be(ezen lehet változtatni), hogy nincs rajta fejidom......Uhogy most várok, hátha lesz olyan GSR tesztmotor, vagy vkinek olyan GSR-e, amin van fejidom,és kitudom próbálni.....
Ami nagyon tetszik benne, hogy van rajta olyan izé,ami mutatja hanyadikban van a motor :):)
Meg lett ma a
Neked írtam a címet a tanktáskához.....
Köccke Borsóka!
Ekkora gyökérnek ismersz?
... ...
Minden vélemény számít!
Amugy sem szídtam a motort,Én csak annyit irtam,h maradok a Banditnál....szóval lehet h nem jött be a gép, lehet h Nekem sok(k) volt....ezt Ti nem tudjátok, Én meg nem mondom el, h tul képp mi az igazság....
Mekkora kört mentél a GSR-el?
Lájtosat vagy megnézted a méregfogát is?
Hivatkocc rám!A Mr.-re!
Látom megyen acc élett!
ROLII!
Örültem a találkozásnak!
Ha teheted vedd meg a dobokat!
Nemfogod megbánnyi!Nem az a tolakodóan hangos,de amit mondtam,asztat nemcsak úgy mondtam...
nekem így jött meg gyobban a hanggya!
Nekem is hétfő van ma és holnap lesz péntek.
Jaaa, de én szabin leszek holnap!
Vagyis a szombati pénteken, ami hétfő.
PP, nem kell a 3. ker -es gumiszerelő?
Én most going nowhere...