Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ilyeneket szerencsére én a legtöbbször kiszúrom és próbálom kerülni a veszélyes szitut. Bár néha azért adódnak meredek helyzetek. Állandóan hallasd a motorod hangját, akkor többen észrevesznek.
Lurdy ház után, belsőben gurulok, és volt mellettem egy kanyarodó sáv. Bálna, fekete kocsi, takony soförrel megjelenik, megelőz félig meddig sávon belül, aztán besatuzik előttem, mert az előtte lévő autós nem ment át a piroson. Erre ez neki áll feljebb és káromkodik a kocsijában Pár centin múlt, hogy nem jött nekem Mior megálltam, remegett a lábam annyira megijedtem.
Úgy mint a GSR-es srác tegnap a villamos sínen?
...
Persze Ezeken az utakon nem is lehet gyorsan menni, mert pattogok a motorral, pattogok a motoron
?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
biztos nagyon deffenzív és félénk vagy. agresszivan de ésszel kell menni amerre látsz, járda, zebra buszsáv, sorok között. így sokkal kevesebb a para de komoyan...
Ott vna a reglapodon, hogy motorral közlekedsz a városban. Idén már legurultam 1200 km-t eddig, és tegnap jöttem először melózni a vassal, de ... Basszus, halálfélelmem volt. 6x majdnem kinyírtak Életveszélyes, ma már meg sem kockáztattam, hogy géppel jöjjek...
A kép óta még szebb lett, és még jobban szeretem! Péntekre valószínűleg mindkettő emelkedő tendenciát fog még mutatni...
Szép a gép Látom mennyire szereted
OK, szerintem úgyis péntek este gyűjtögetem a városi kilométereket az új R1-be...
Hmm... Most 7köznap nem jó Péntek este, vagy a 4 napos hétvége alatt megfelel. Hamarabb nem megy Valószínűleg megyünk adósokhoz, csütörtökön meg E-ringes klubtalink van.
Ma este, motorral?
Igen, lógsz
Te Kawagirl, én még lógok neked egy kebabbal a Szerájban, nem?
olyan is van?
A zárt fórumon.
Joreggeltet :))
Jóreggelt!

Hova tűnik mindenki állandóan? Amugy Tomato meg a többi régi Műmájer topiclakó merre vannak?
Az télen befagy, ha nem teszel bele fagyállót!
Én maradok a vizipisztolynál
Itt vadász fegyvereket vizsgáztatnak és időszakos fegyvervizsgát csinálnak. Nekem is lejár 2008-ban.
Jaah, nem tudtam
Minek egyáltalán fegyver ha ilyen a közlekedési moráll!?
Az csak fegyver bevizsgáló központ, nem gyár!
Azt már évekkel ezelőtt elbontották..... (kunigundában volt)