Az ilyeneket szerencsére én a legtöbbször kiszúrom és próbálom kerülni a veszélyes szitut. Bár néha azért adódnak meredek helyzetek. Állandóan hallasd a motorod hangját, akkor többen észrevesznek.
Lurdy ház után, belsőben gurulok, és volt mellettem egy kanyarodó sáv. Bálna, fekete kocsi, takony soförrel megjelenik, megelőz félig meddig sávon belül, aztán besatuzik előttem, mert az előtte lévő autós nem ment át a piroson. Erre ez neki áll feljebb és káromkodik a kocsijában Pár centin múlt, hogy nem jött nekem Mior megálltam, remegett a lábam annyira megijedtem.
biztos nagyon deffenzív és félénk vagy. agresszivan de ésszel kell menni amerre látsz, járda, zebra buszsáv, sorok között. így sokkal kevesebb a para de komoyan...
Ott vna a reglapodon, hogy motorral közlekedsz a városban. Idén már legurultam 1200 km-t eddig, és tegnap jöttem először melózni a vassal, de ... Basszus, halálfélelmem volt. 6x majdnem kinyírtak Életveszélyes, ma már meg sem kockáztattam, hogy géppel jöjjek...
Hmm... Most 7köznap nem jó Péntek este, vagy a 4 napos hétvége alatt megfelel. Hamarabb nem megy Valószínűleg megyünk adósokhoz, csütörtökön meg E-ringes klubtalink van.
...
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
Hova tűnik mindenki állandóan? Amugy Tomato meg a többi régi Műmájer topiclakó merre vannak?