Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok 1jén sikerült felszabadulnom a kakucsi pályara nagyon baró volt,10 éve nyomom utcán de pályán még sosem voltam
Sajna az FJR már nem viselte ilyen jol a dolgot,teljessen lekopott mindkét oldalán a lábtartó, az idom, meg a szép uj titándobokkon is könnyitettem
No mi van! Egyedül maradtál a melóban? Mindenki motorozik!
Jó reggelt!
Már ha még jár erre valaki.....
szasztok.
TJ,Borsó,Gemini,stb....stb...
Ha sehol se vagytok,akkor hol vagytok?
Istei volt a mai ringes nap .....jól kifáradtam....és egész jókat mentem...magamhoz és az utcai gumimhoz képest
köszi az infot, tényleg érdekelt, mert úgy közlekedni ahogy azt tanították... lehetetlen a városban. Senki sem szabályoskodik csak egy határig. Csak hol a határ. 1-2 éve már legalább nem kell a külső sávban menni. Bravó törvényhozás
A járdát kicsit durvának tartom , de a többi okés ....elmegy kategória.....dehát van aki erre pályázik és akkor véged
sziasztok!

vki jönn május1én Kunszentmiklósi motoros találkozóra ?
Amúgy tegnap d.u.-án innen nem volt vki túrán akik megálltak az 51es melletti szalki fogadónál ?
De a motor vételkor még nem tudtátok, hogy kaptok. Nem?
A Merkantilnál is megkaptuk,tavaj Szeptember 11.ikén mentünk is! Nagyon jó volt!
Vannak képek is a GSR 600 fórumon amit a Steve tett fel!Meg a motoring.hu-!Remélem már bent van archivumukban!
csak az Erste banknál felvett hitel után ját ingyenes képzés
Olyat kérdezek mindenkitől, hogy állítottak-e már félre titeket azért mert:
-állóvá merevedett dugóban 32 fokban buszsávban mentetek
-villamospályán (pl margit híd)
-autók között
-járdára fel, s onnan le s fel

Mert ma úgy jött ki, hogy egy szaladgálós napom volt és ez alatt a cirka 120 km alatt a full dugós városban nagyon figyelnem kellett, hoyg mikor közlekedek éppen szabályosan.

Mert a KRESZ szerint ez csak akkor valósult volna meg, ha én is dugulok a z autók között. De akko minek menjek motorral? Akkor inkább a klímában ül az ember.

Szóval példákat kérek: sikerülhet-e kimagyarázni vayg elkerülni egy bűntetést, ha motoros, vagy robogós rendőrrel fut össze az ember. Merthogy a Margit hídon egy fehér POLICE feliratú rendkívüli tekintélyt parancsoló robis rendőr szivatott egy szintúgy robis futárt kitudja miért...

Tapasztalatokat ide...
Merkantilos a hitel, mint ahogy a legtöbb....
Amúgy meg lehet, hogy a Suzuki vagy a hitel intézet adja/adta a képzést, de ezek a sutyerákok nem adják tovább a mi adatainka és ezért nem kapjuk meg.
mert nem jótól vetted, és a hitelt sem....
Én vettem új GSR-t, de (még) nem kaptam!
wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá?
Szerintem annyi ember lesz,hogy senki nem kerül sorra és értelmetlen lesz az egész és a tömeg közepéből nem lehet látni majd semmit!
Ezért kell venni új GSRt mert akkor kap az új tulaj egy egynapos képzést a Hungaroring Motorsport Iskolától!
Nem hiszem Én nem tudom tartani azt a tempót, ami ide kellene. Lásd a tegnapi lemenetet az E.ringre...
Ez meg sokkal nagyobb távolság lenne...
Nem jössz?
Kegyetlen nagy tomeg lesz.
Sztem Kunmadaras helyett bevállalom.
Megy valaki elsején a hungaroringre az igyenes motoros képzésre és gokartozós bulizós napra?
Itt má se hülgyek se urak.
kihalt a nagymúltú topik
Jó napot moto hölgyek,üdv moto urak!