Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naaa Gratula Én is az eü-t hagytam utoljára, az is simán menni fog Aztán feltétlen szólj, ha megvan a gép
Szija Vizsgak megvannak, de en hulye az EUt utoljara hagytam szoval mar csak ez hibadzik :) De ga ez megvan akkor jon a jogsi :]] A motorra meg ma tetttem le a foglalot
a rendszámodat meg lefestették?

Sziasztok motohölgyek, üdv motourak!
Köszi csajok és PUSZA
Leonetta
Mi zu a vizsgával?és a motorral?
Grat!
Gratttt
Ahójjjjjjjjjj
Szevasztok!
Újra van vasam. Persze nem VASaló hanem FAZER.
Köszi KOZMAX! meg GYULA meg FÜRTÖS meg ALIANZ Bizt. meg STB.
ez meg az új dobom
Na jóccccccakát.
Csütörtök du.-n E-ring

Nézz át viffer topikba.
nem zárt
Elvileg kék fazeresek megvagyunk.
Nemlattam, csak egy kepet kuldott a kollegam.
Buzz meg remélem dolgozik.
Kicsi vagy nagy?

tomato kiesik, neki most nincs, nekem otthon áll, remélem nem fóka.
Minden fazeresunk megvan ?
a budafokin fekszik egy csunyan osszetort kek fejidomos fazer.
Persze nem o volt a hibas, tulelte, de bevittek.
Jó napot all!
nincs semmi para a villamossal, lassú szemét:) nézz magad elé és nézd a tükröt folyamatosan és akkor nem lehet semmi baj. és a "saját" villamossávodban.
párizsban vannak iyenek...
Áá, villamos sínen ezt nem kockáztatom meg. Vinni már vittek úgy, hogy a villamos sinek között mentünk, de ÉN magamtól nem. Inkább csorgok a 2 kocsisor között előre, meg minden, és maradok a legszélső sávban. De ez kész életveszély. Az utak is rosszak, kerülgetni kell a csatorna fedőket, a kátyukat, puplis, nyomvájús (vasárnap majdnem taknyoltam is emiatt)
Az lenne a legjobb, ha egy egész sáv lenne a motorosoknak is, amin csak mi mehetnénk.
az iyen sem történik meg ha amikor a sárgát meglátod visszadobsz 1-et és átmész meg az éppencsak piroson, a hüye állat meg satuzgasson másnak. annyi ráhagyás minden kereszteződésben van. inkább mint korábban indulj a pirostól...
egyébként a margit meg szabadság hídon meg soxor a körúton is szoktam a sineken menni, nem fogom azt a rohadt sort végigkuplungozni meg forgatni szegény motort mint az idegbeteg:) de mondjuk nem a szembevillamosinen megyek, meg figyelek mint az állat
A GSR-es srác szermbeforgalommal ment
de leírja kawagirl itt az észrevételeket így viselkednek veled ha normálisan haladsz!játszottam azt fél évig, meguntam h minden nap csak dudálok. kicsit agresszívabb vagy (ezzel nem azt mondom h 120al járkálj a városban) és tudod mit akarsz merre akarsz menni, szerintem sokkal biztonságosabb, mint amikor döcögsz ott szépen nyugisan a sávodban.
Majd kifejtem, mire gondoltam
Hmmm, hát, tudom mire gondolsz... majd pénteken beszélgetünk erről.