Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Árpád híd, végig a hungin, aztán balra el a kőbányaira. Rövidebb, könnyebb, lágyabb, jobb...
De Itt Óbudán még oké, meg a rakpart, de a többi Végig a nagy körút, egészen a Kőbányai útig. Aztán innét a Lágymányosi hídig. Ez rosszabb még a kanyarodásnál is...
Szia!

Csak nem mocival mentél melóba?
Vazzeg, ma 6x majdnem kinyírtak Reggel 2 alkalommal, most haza meg 4 alkalommal Ezek a köcsög autósok NEM figyelnek semmire, csak mennek állat módjára.
Kész életveszély a városban menni. A rakpart még biztonságos, de a többi
Most 7vege orszag nyugati vege, aztan Ausztria - 2 nap.
Zakopane Punkosdkor.
akko meg pláne!
nem is hívott senki!
kako....= zako....
bocsicsocsi.
Hali all!
nem mehetek nekem GSRm van!
nemtom,de én is felhívtam előző hsz-ban a figyelmet.
MÁJUS!
kakopanije most lesz nem?
Siastok!
Sziasztok!

Tarka azt irta hogy MÁJUSban lesz vmi TL találkozó,amire TeeJay azért nem tud elmenni,mert Zakopánéba mennek,de az most 7végén lesz....nemmm?!?!?!
Hali. Nincs kedve vkinek gurulni 1et?
http://www.sportmotor.hu/motor...
gyertek minnél többen
Hetfo unnepnap.
nem feltétel a tl.
mennyé akkó zakopánéba akkó.
Szombat-vasárnap-hétfő? Vajon miért hittem azt, hogy péntek-szombat-vasárnap Egyébként mindegy Csak ne essen az esső
TL-em nincs, egyébként meg akkor (26-28) megyünk Zakopánéba.
május 25-26-27 TL-klub Szilvásvárad,Szlovákia és a környék.... Az jó kanyargós....
Szijja!

Nincs semmi különös...moziban voltam...most jöttem haza...:D:D
Mielött elfelejtek szólni....Én nem tudok részt venni jöv7en semmilyen guruláson,mert Vasárnap anyumék után megyek Szarvasra(motorral), biciklitúrára......
Az útvonal? Debrecenbe elég egyenes az út...
Kanyarokra vágyok. Hosszú elnyújtott jobbosokat akarok, tapadós de tükörsima felülettel...
Jóestét All!
28.ikán a GSR KLÁN Debrecenbe gurul és reggel 8kor talizunk a Pólusnál!GYeretek ahányan akartok!