Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawababa!

Vegyél egy hangos sportdobot és máris jobban figyelnek vagy szereltess be egy hajókürtöt
És motorral visztek haza sok-sok kavicsot?
kavicsbánya van ott
Bányászni is fogtok?
Vasérc,szén?
tarka 30kmre van oda a bánya
Itt volt az MTV-nek az egyik épülete, aztán van BKV-s autóbusz telep, meg betongyár vagy micsoda, aztán van egy fegyver gyár és/vagy kereskedés féleség is Csak a legfontosabbak
szép az a környék,vv villa,betonüzem,bánya nincs vagy vasüzem a környéketeken?

áhh nem sajna a nyári meló a suzuki műhelyben lesz itt helyben
Igy már értem Azt hittem, hogy valami nyári meló miatt leszel erre
apu fuvarozó
Mit csinálsz erre?
akkor nyáron sokat fogsz láttni
Igen, azt is lehet látni az erkélyünkről
arról a bojtárról beszéltek ahol a cemex beton üzem van ? (readymix régi neve vagy magyarul danubius)
dehogy Nézd meg a térképen: Búza utca A VV-nek csak a tetejét lehet látni az ablakunkból
CSAK NEM A VV VILLÁBAN?

Én onnét pár utcára lakom
a gino cégével szemben van a fiat oktatási központja,oda megyek megint.okulni.
Óó, az itt van a közelemben
rádcsörgök,ha lesz időm ja.oda a bojtárba meek megint.
Ne kocsival, bammeg!
Motorral és ne csak egy útvonalon. Járkálj keresztbe, hosszába át a városon aztán nem győzöd óvni magad!

Hová jövöl pestre?
Pacsizunk?
Erre mentem könyörgööööm Ráadásul a szélső ill. középső sávban, de...
Index nélkül az utolsó pillanatbanbevág elém, még jó, hoyg meg tudtam állni, pedig csak 60nal mentem
Csajszi festi a szempilláját a tükörben, közben nem figyel (csak a középső visszapillantóra (gondolom én),é s minden index és körbenézés nélkül elém kanyarodik
Aztán pofátlan módon megelőz a sávomban! aztán rámhúzza a kormányt (ez egy bálna bmw-s volt)
Na meg az utak. Megáll az eszem, hoyg milyen szaaar Kátyú, pupli, gödör, feneketlen tóó, nyomvájú, stb. 50nél is úgy pattogok a motoron, hogy oda kellene magamat szíjazni 4 kerékkel ez könnyebb...
ha lesz időm megteszem,holnap megyek,de szolgálati albeával
T@rk@!

Gyere fel pestre hétköznap és motorozz egy kicsit a városban.....
6szor egy nap?
nem lehet,hogy nem a többiek a hülyék?