Ez a diskovery-n volt a különleges építmények sorozatban ami a német autóbahn-ról szólt. úgy van méretezve az egész, hogy egy Boing 747-est is simán kibír ha leszállna rá, így egy 10-20 tonnán kamion meg se kottyan neki.
valahol olvastam,hogy a friccek az autobahnjuk alá 60-70 cm betont raktak és erre jött a kb20 cm aszfalt.gondolom ez lenne a helyes módja az útépítésnek.
azt nem tudom,hogy itthon hogy megy,de ahányszor látom,mindíg csak murvaágyra megy az aszfalt,beton sehol.
Bár a fagyok hiánya tényleg nagyon sokat számít, de nem kritikus (...).
Alapvetően azért jobbak az utak, mert
1. nem úgy csinálják őket, hogy újra javítani kelljen záros határidőn belül
2. megfelelően vannak tervezve (ha teherforgalmat is terveznek rá, akkor megfelelően alapozzák)
3. VAN úthálózat: a 40t-s kamionok nem a kis falvakon keresztül mennek...
Nem elég csak kienni külföldre dolgozni, oda sok minden kell még. Kell egy leendő melóhely, amivel nempaliznak be, olcsó szállás, nyelvismeret (bár ez legtöbb embernek van).
Én csak német területre mennék, ha egyszer oda jutok, hogy dobbantok
Bár ha a határ mellett laknék, 100% hogy Ausztriában keresnék melót, aztán itt tengődnék az uniós, eurós fizumból.
A nadrágszíj összehúzásához senkinek nem fűllik a foga.
Mondjuk azért pofátlanság a kormánytól, hogy tőlünk ezt várja, mert ők nem csinálják...
Volt néhány látszatintézkedés az elején, de gyakorlatilag azok az emberek akiket "elbocsátottak" többnyire maradtak az állami érdekszférában, csak "magáncégnek" dolgoznak...
Szar ez az egész, keresek valami melót Katalóniában...
Én még most kihagyom az E.ringet azt hiszem, mert még igen sötét van. Viszont május 1.-én ingyenes H.ring lesz arra benevezek. Ha minden igaz akkor meg Május 5.-én ingyenes E.ring lesz Yamaháknak, azt sem akarom kihagyni.....
Várom már a Zakopane túrát nagyon. Ismerősök tavaly ugyan ilyen idő tájban voltak fenn és figyelmezetttek, hogy nagy valószínűséggel hideg lesz
Hat remelem nalunk is igy lesz Ooo...elorelathatolag ket het meg max es elhozhatom...mivel a szalon nincs messze lehet h mielott kijon a jogsim hazaviszem en, de azis lehet h apukam hazagurul vele ugyis eg a vagytol hogy kiprobalja De persze a jogsim kiadasa nagyban fugg ettol is mikorra adnak eu idopontot...azt meg ugye ma fogom felhivni
Sose lássunk ilyet Csak majd a bábut lélegeztesd helyesen Bár nekem ugy volt, hoyg hármasával mentünk be, mindenki húzott egy tételt, és amig az egyikünk mondta a választ, addig a másik kettő lélegeztette a babát és a vizgsabiztos, vagy hogy is hívják egyszerre figyelt 3 felé Káosz a köbön
Koszonom Alig akartam otthagyni ma reggel Hat...eu remelem menni fog hamar, bar hogy oszinte legyek ha en az eletben meglatok egy nyilttorest tuti h vagy elszaladok, vagy elajulok... :] Ha gaz van ugyis mentot hiv az ember...de remelem azert ezeket is fogom egyszer hasznositani, elvegre ha tanitjak csak van ertelme...
Jó étvágyat mindenkinek!
azt nem tudom,hogy itthon hogy megy,de ahányszor látom,mindíg csak murvaágyra megy az aszfalt,beton sehol.
Alapvetően azért jobbak az utak, mert
1. nem úgy csinálják őket, hogy újra javítani kelljen záros határidőn belül
2. megfelelően vannak tervezve (ha teherforgalmat is terveznek rá, akkor megfelelően alapozzák)
3. VAN úthálózat: a 40t-s kamionok nem a kis falvakon keresztül mennek...
Én csak német területre mennék, ha egyszer oda jutok, hogy dobbantok
Bár ha a határ mellett laknék, 100% hogy Ausztriában keresnék melót, aztán itt tengődnék az uniós, eurós fizumból.
....................
Mondjuk azért pofátlanság a kormánytól, hogy tőlünk ezt várja, mert ők nem csinálják...
Volt néhány látszatintézkedés az elején, de gyakorlatilag azok az emberek akiket "elbocsátottak" többnyire maradtak az állami érdekszférában, csak "magáncégnek" dolgoznak...
Szar ez az egész, keresek valami melót Katalóniában...
de csak nem vernél meg,ha nem fizetnék! ugye!
http://hvg.hu/itthon/20070426_...
Várom már a Zakopane túrát nagyon. Ismerősök tavaly ugyan ilyen idő tájban voltak fenn és figyelmezetttek, hogy nagy valószínűséggel hideg lesz