Hali!!!
Megint egy kérdésem lenne. De most a ruházattal kapcsolatban.
Erről biztos hogy tapasztalatból tudtok beszélni.
Én vettem egy IXS kabátot, csak nem volt benne a hátprotektor.
(Mivel tegnap volt egy eléggé húzós helyzet) Venni szeretnék egy hátprotektort, és ebben szeretnék véleményt. Hogy vegyek egy olyat, ami eredetileg is a kabátokban van (szivacs-szerű) Vagy vegyek egyet külön, ami ilyen belebújós.
sztédzs3: akkor két malomban őrlünk. A régi 5-ös útra nem valószínű, hogy visszajön a nemzetközi kamion forgalom, -hiszen az ország más részén is matricával a sztrádán közlekednek - semmi nem indokolja.
Előttem sokkal inkább a 2/A példája lebegett. Régen sokat jártam Nagymarosra, Dunakeszi, Göd, Vác, stb…-in keresztül. A 2/A megépítésével sokat javult mind a magamfajta közlekedők, mind az ott lakók közérzete. A meg nem történt balesetek pedig még ennél is fontosabbak.
Ezt nem szeretném viszontlátni, hogy a tranzit lakott területen menjen keresztül.
Egyébként javaslom, várjuk meg, míg több kokrétumot tudunk.
Megint egy kérdésem lenne. De most a ruházattal kapcsolatban.
Erről biztos hogy tapasztalatból tudtok beszélni.
Én vettem egy IXS kabátot, csak nem volt benne a hátprotektor.
(Mivel tegnap volt egy eléggé húzós helyzet) Venni szeretnék egy hátprotektort, és ebben szeretnék véleményt. Hogy vegyek egy olyat, ami eredetileg is a kabátokban van (szivacs-szerű) Vagy vegyek egyet külön, ami ilyen belebújós.