Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jackie collins?
jackline smith ?
jackie onassis ?

szép reggelt! olyan meleg van, h melegem volt dzsekiben
akkor most ugye nem kell visszaadnom, amiert nem jartam vegig a rangletrat?
aha ez tényleg akkor poén h leesek a székemből a röhögéstől... gondolkozzál már!
EU-s hirek...

"A motorkerékpárokra érvényes jogosítványok kapcsán a képviselők rögzítették a fokozatos hozzájutás elvét. Ennek fontos eleme az egész Európára kiterjedő A1 és A2 gépjármű-kategória létrehozása, a feljebblépésnél a vizsgák helyett alkalmazott alternatív átképzés tagállami bevezetése, valamint a legnagyobb teljesítményű motorkerékpárokhoz szükséges korhatár 24 évre történő felemelése. Ezen kívül a képviselők a kismotorkerékpárokra egy új európai AM kategóriát vezetnének be."
jó reggelt .
Úgy látszik ez most egy villámlátogatás volt, mert megyek is.

Kozmax: sikerült befejezni a múltkori fúrást faragást???
Gondolom most még nagyobb "Yamaha Fanatic" lettél

Sziasztok!
jó reggelt mindenkinek
Szép Napot Mindenkinek!
Próbálkozz még:
Szia Kozmax! Sztédzs mondta hogy nálad érdeklődjek tdm ügyben....Apám most készül venni egy 98-00 körülit,tudsz róla mondani valami infot/véleményt? Vannak e típushibák stb. Elöre is köszi
Hehe, jóval kisebb, mint az a tehes nő Akkora hasa volt....
208 kilobájt simán felkellene raknia
szelteben vagy hosszaban?
Felezd a méretét.
nem rakja be a képet
itt egy elsokalás???
Széltében vagy hosszábban?
Jó reggelt
A mai napi jócselekedett megvolt: átadtam a helyemet a villamoson Naa, mekkora vagyok?
jo reggelt!

tomato itt van nálam minden amit kértél, meg én is megkérnélek egy kis szállitásra, ha még egyáltalán felbirsz még kelni
Hali!

ez azért van mert nem ismered a mértéket!

Szerelmi bánatra két pohár pezsgő nem mérték. Tudod mérték a vödör, tartózkodás...

Akkor most nem csak álmos lennél, a fejed is fájna, viszont sokkal kevesebb lenne az emlék
Uhuhuuhhuuuuuuu
Inkább éjszakait...

Komolyan, ha nem kell bejönnöm huzamosabb ideig dolgozni, átcsúszik az életciklusom éjszakára.