Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek teljesennemnormálisak.
aljas. ha harc, hát legyen harc

ebben az esetben előkapom a hűtőmben lapuló szarvasgerincet, és összerakom úgy rendesen megtűzdelve. mindenzt dokumentálom, és átküldöm neked a folyamat és a végeredmény képi anyagát
Igen.
Sikerült már 109.5 kg- ra lecsökkenteni a testtömegemet, de ez még mindig nem a versenysúlyom.
Ha továbbra is bosszantasz, felülök a motorra, kerülök egy nagyot, és mindet elmesélem
mi az karmi, már megint éhezel? elmeséljem, h tegnap mit főztem?
bocs, az nincs kéznél
dehogytemilyenvagy!!!!

nekem sultkolbasz kene, mustarral, vastag kenyerrel, fokhagymaszaggal
Legalább képet ne!
ha már ennyire ragyaszkodsz hozzá.. jó étvágyat!
Tegnapelőtti maradékból nem kérek, kössz.
Occó túrás bőrszerkóm van. Magas és vékony vagyok, nem kommersz méret: a ruha miatt nem kell visszafognom magam.
a kolbasz elfogyott????
visszavonom. ha belegondolok, én sem szoktam hasznosabb lenni

pacalt ide!!!!
ez hasznos hozzászólás volt
szobafogságot a 20 év alattiaknak!! sőt 25!! na jó, a lányok előjöhetnek
Aztan majd szepen osszeragad a szad es nem fersz bele a ruhadba
Baklavát akarok enni.
Na azért nem mindegyiiiiiik, 2 éve még 20 éves voltam és se autóval se motorral nem voltam ön és közveszélyes!

Korival kicsit korábban annál inkább!
Jaja, lásd 39577.

Motornál ccm és teljesítmény korlátozás van, autónál lehetne teljesítmény, tömeg korlátozás.
tamogatom mindkettot!
es motort se kaphassanak, mert eletveszelyes mindegyik, ha emberek koze megy.
hozzátenném, a 18-20 évesek meg ne vezethessenek 60 le-nél erősebb autókat
Azt nem, de azt megtehetnek, hogy 60-65 év felett 1-3 havonta kelljen szigoritott orvosi felülvizsgalatra jarniuk jogsi kapcsan...
es azt lehetne, hogy a muborkalapos es szemuveges faterok ne kaphassanak egyaltalan???
Aham...
B-re is lehetne ilyet?

mi tortent tegnap este? nem volt kedvem visszaolvasni, de mintha nem lett volna olyan nagy elet, mint tegnapelott