Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy jogász kollega nem tudta vizsgán, hogy a konzul és a diplomata nem szinoníma! Hát nem vagyok egy jogász alapanyag, de ez még nálam is kiverte a biztosítékot! És lassan diplomáááááázik!
Nah, ebből majdnem semmit sem értek
Végül is, korrekt.
Mindezt latinul is elő tudnád adni?

Illetve:
-A civiljog, a praetori jog jog és pre-illetve posztklasszikus (Iustinianus-i jog), majd a feudális vulgárjog szerint hogyan módosult ennek a tényállásnak az elbírálása? Úgymint tulajdonjog és birtokjog viszonya (kié a kedvező alperesi pozíció, mennyi a perindítás határideje...?), indítható actio-k, ezek ellen emelhető praescriptio-k, praetori peren kívüli ediktális, és egy egyéb jogsegélyei? Milyen senatus consultum-ok, császári lex-ek szabályozzák a kérdést?

Nagyjából ezzel ki is veséznénk a kérdést. Nagyjából. EZT a kérdést. Már csak köbö 660 oldal maradt a tankönyvből.

Písz.
Na, az széép Lassan magyarul is elfelejtesz
Meghajlok hatalmas, precíz tudásod előtt!!!!
Utána visszakaszabolok.
Mert a lómai jog kimondja,hogy szemet szemért,fogat fogért,lovat lovér,testet testvér,kaszabolást kaszabolásért.
Simán tudok ilyeneket, hiszen csak 1 lengőajtó választ el A nagy betűs Jogászoktól!
Kivétel Chris
Nana! Nem bántani a jogászokat! Elég bajuk van nekik, amiért jogászok .

Kawabéééééb: már csak egy vizsgám van, eddig 4-es volt a legrosszabb jegyem!
Ja, és 30án félévzáró teszt japánból.

Nemtom, hogy tudok-e menni piál ööö vagyis klubtalizni csütörtökön, de meglehet.
Most éppen állás szörcsing van, majd meglátjuk.

Mara: sajnálom... Szerintem éljél a lehetőségeiddel (méltányossági dolgok) ha nagyon rá leszel szorulva!
Köszi!
Ezt el is felejtettem!
Meg a nyomd ki a szemét ha a tiédet is kinyomta elve!
Aztán a szomszéd hirtelen felindulásból lekaszabol....
Római jog?
Nézzük csak: ha a szomszéd fájáról átesik a dió,akkor az az enyém!

Asszem ennyi!
Ó bár római jog lenne, az legalább tudom miért nem tanulható! Modern társadalomelméletek, mint pl az autopoiezisz és társai, na meg nezetközi jog! No comment jogászok!!!
Pedig neked nem kell a római joggal küzdened...
Mi nem ment?
Ma rekordot döntöttem 40 perc alatt 2 bukott vizsga ! Ráadásul úgy, hogy az egyikre tanultam!

Ez a kilépés újra a való világba nem minősíthető sikeresnek!!
na nem bedurcizni! télleg semmi gond vele!
csá krisz, gondoltam már, h elnézek vmi micsubucsis főrumra, ott csak megtalállak
Hát téged még nem nyelt el a vizsgák tengere, Motochris san ?
figyu, vgyázz, kivel állsz azon az oldalon szóba, Moto Vibratori, meg hasonlók..
Szeva Te vad hondás!

Mi a pálya? Gyere le 18-án piálni. Ööö klubtalizni.
Csőttök!

Mi a helyzet veletek, ti Arcok?
Jártok még inni, vagyis klubtalizni (akarom mondani )? Meg egyébként is.
Karmit kérdezd meg.
ha vki tud olaszul az plz vázolja ezt nekem www.ultramotard.com/articoli/1...
10 kerben még szép kék az ég, de már megjelentek a gonosz, csúnya és sötét felhők, és perceken belül elüldözik a napocskát
ez fajt!
de a fenekemet igenis szerette, JOLVAN!!!!!!