Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azzal semmi gond, sőt, pártolom, h a teherautókat ki a lakott területről. menjenek a sztrádára, fizessenek, úgyis beépítik az árba, nem sajnálom őket. azonban egy ilyen intézkedéssel - legalábbis a cikkben írt útszakaszokon - pont visszafelé nyal a fagyi, uis a faszán megépített elkerülőkRŐL terelik a forgalmat vissza a településekre.

a cikkben az autóutakról van szó, a 100-ast nem igazán érinti.
miért támogatsz oyat ami neked rossz?
PÚPOM !!
karmi
nem értettem a gondolatmenetedet a kocsik a faluban ciműt.. miért menne bárki is a faluban az elkerülő helyett ha ua-t kell érte fizetni ?? nyilván a gyorsabb biztonságosabb verziót választom, nem ??
A0-ás épitésével egyet értek, ha nem lenne az a sok rohadék aki direkt megakadályozza h felépüljön...amikor a kisebbség uralkodik a többség felett..
Ez jó volt. De mi az a p..pom? Esetleg plusz egy betű.
jó napot. én a cikkben foglaltakat a magam részéről támogatom um ;

- még nem tudjuk - ahogy a cikk is irja- hogy mely utak esetén kell fizetni , szóval egyenlőre ezen kár létrázni, hogy 8as ut stb...nyilván ott nem igazán magyarázható..bár..
- de a saját pátriárkámon belül, a f..szom tele van azzal, hogy a faluból nem lehet kijutni (biatorbágy) és nem tudok hazamenni mert mindenki azon a k..szott 100ason cammog ami párhuzamos az M1-el..Igen is a lakott területről ha van mód takarodjon el mindenki. szivom a szmogot, a zajt a büdöset mert ő spóról én meg majd 10 év múlva kifizetem magamnak gyógyszerben.
- mint motoros detto a t..köm tele hogy a kamionok által széttaposott utakon kell közlekedni ahol potenciális életveszélyben utazom csak azért mert ő vállalkozik, mint szállítmányozó de egyszerűen az alap dolgokat nem fizeti ki hozzá.Ezt pedig majd megint én adó formájában befizetem a kasszába hogy utakat újitsanak stb.. Csak 1 pl nálunk van a RAynart holland) cég bázisa kb 1000 kamionnal. ez a vidám tömeg naponta jön megy nem lehet tőlük létezni pedig ott a sztráda...
- amúgy meg állampolgárként a p..pom van tele hogy más megtakaritásait én fizetem. ki ő nekem a barátom ?
No, ebéd letudva. Viszont voltam utána cigizni a szabadban és ez felvetett egy problémát: 7vége, ill. 7végi motorozás.

Van már valami konkrét terv, akar menni valaki "szervezetten"? Erősen gondolkodok, hogy mégiscsak kihozom a vasat szombat-vasárnapra.
Nálunk olyan gyönyörű napos idő van!!!
Kicsit szeles de meleg 12 C !!!
Már a hóvirágok is nyílnak.
Nyugodj meg szgk és motorra is vonatkozik, most mondták a hiradóban
Hogy lehet elkerülni az elkerülő szakaszokat ez lesz a kérdés
Én viszont nem vagyok sőt inkább érzem magam!
Nem is kell tornáznom így is tudok fogyni
(tegnap egész nap nem ettem semmit )
Mondjuk nekem is van miből leadni

Elkerülőkre visszatérve megint nagy lázongás lesz ha ezt szgk.-ra is bevezetik.
Még a teherszállítást megértem, mert szétgyilkolják az utakat és javításra kell
a lóvé. Biztos máshogy gondolkoznák ha lenne egy teherautóm
de en meg mindig EHES vagyok!
pedig van motorom es mentem is vele a hetvegen
akkor HALLGATólagos megegyezés oké? mindenki kussol, és békében maradunk
A kérdést költőinek érzem...
Szerintem állandóan orra esnék, mert nem a lábam elé néznék.
Tisztába vagyok a motorod állapotával.

A felhívás az aljas küzdelem (kaja vs motorozás) része volt.

Lásd kivel állsz szembe: ha nem meséled el azt a szarvasos (nagyot nyeltem) dolgot, és se avatlak be a részletekbe.
Valószinü neked is ugrálni kellene vagy csak bámulnád a csajokat
Ügyes okos rendőrség!!! És még ki is küldték a büntetést
A mozgástól fogynék, de a látvány hizlalna
Szivem szerint (és itt bocsánatot kérek az országhatár közelében élőktől) nem az autópályákat építeném először tovább, hanem a M0-ás kellene (kellett volna) mielőbb befejezni, a mostani "halálszakaszt" megszélesíteni (mint az eredeti tervekben), hogy Budapest tranzit forgalmát csökkentsük, de minden egyéb heklyen a lakott területről elvezetni, kikerülni az átmenő forgalmat.
Mint az 5-ös út mellett lakó, nagyon sokat küzdöttünk azért, hogy elkerülje kis falunkat (és a többi települést is) a teherautóforgalom.
Örültem, hogy megépült a 2/A, mert az általad említett településeken végre megszabadultak a tranzittól.
Jelen közlekedésünk legfontosabb problémájának tartom, hogy a lakott területeket, lehetőség szerint elkerülje az átmenő forgalom.

Erre ezek pont ezt a törekvést rúgjág tökön.
A már megépült elkerülőkről is visszajön a forgalom a lakott településekre.
Nemnormálisak.
Karmi: gyere velem aerobikozni Heti 2 alkalom, és visszanyered eredeti formáidat
Ja, és a legnagyobb előnye: csak lányok vannak, és ugrálnak körülötted...
Hány olyan dolgot valósitott meg ez a kormány, amit egy évvel ezelött elképzelhetetlennek hittünk
melo után megyünk
emlékeztetlek a motorom állapotára nem megyek, hacsak nem kapom kölcsön az egyik futár-verdát
most gondolj bele, mi lenne fóton, dunakeszin, stb. a 8-asról meg annyit, h annak nincs is alternatívájam tehát mindenkit a fizetős szakaszra kényszerítenének?? a szekszárdi hídról vissza bajára meg földvárra a dülöngélő szétrohadt "hidakra"??

valójában nem látom a realitását ezeknek a dolgoknak, áprilistól meg tuti nem, de már az is szomorú, hogy ilyenekkel foglalkoznak.. szarházi banda
Rendben.

Viszam a gurulásra a fényképezőgépet, és minden görbe fánál készítek egy fotót, amiket közzéteszek.

Tényleg, nem jössz?