Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem alkalmi vagyok
"Már megint itt van a szerelem
Már megint izzad a tenyerem
Minek....Minek.....Minek.....Minek"
latom nem csak en vagyok alkalmi alkesz
Én 2 deci jégernél tartok
udv uraim,

benyomtam egy fel uveg pezsgot szerelmi banat ellen...
elnezest a kovetkezo sorokert
Kozmax

Hát itt a környéken csak a megyei dolgokkal foglalkoznak sajna. Az, hogy az országban mennyi vas van fogalmuk nincs. A számunkra elérhető BM nyilvántartó sem tartalmaz erre vonatkozó adatot. Sokmindenkit megkérdezetm, mindenki szerint a központi nyilvántartótól lehet kikérni ilyen adatot, gondolom, megfelelő pénzösszeg kifizetése után. Én még arra is gondoltam, hogy a biztosítók magánrendszerében is szerepelhet ilyen adat de ebben nem vagyok teljesen biztos....csak egy ötlet de meg lehet próbálni.
nem lehetett szépen megcsinálni igy maradt ..
felszerelve non állat a tank, nem gondoltam, h ilyen jól fog állni a lánc feletti bizgentyűt, ami alu nem akartad feketére fújatni?
estét!

megjártam a beszkártot és CSAK MIATTATOK kénytelen voltam több pohár bort is meginni, miközben megbeszéltem a jövő csüt-öt.

ezentúl minden második héten lesz csak karaoki, és mi épp csúszásban vagyunk. madesz megpróbálja átpakolni, ha nem megy, nekünk kell váltani. ettől fgtlenül jöv csüt-ön mindenképpen lejön, és nyitva lesz nekünk

na lépek palacsintázni, termékeny jó éjszakát kedveskéim!
elhiszem, de ez más kategória
nanaa nekem nagyon is jó a kis "bokorugróm"
motorokat japánban gyártják..használtban végképp
meglátjuk mi lesz....túrázásra kell,dobozokkal. csak lájtos 130-140es tempó,végét nem nagyon nézné meg,ill 1x úgyis mert mindenki olyan mint egy gyerek szóval csak lájtos,hétvégi használatra kellene,jó választás akkor? caponorddal az a baj hogy nagyon nagy dög.....
az orditoscső teljesen felesleges rá. inkább tedd az árát hozzá és vegyél egy fiatalabbat v jobbat
most van egy elég jó gép....1 mis a keret rá....és épp néztem a gianelli dob akciós a motorlinenál...minden mellette szól kedden derül ki hogy mivan,mert lehet elviszik de sebaj,akkor nézünk másikat,olyan 98-00 körülieket...
bazi jó motor csak ajánlani tudom, annak aki szereti az ilyen jellegű motorokat és komoly pályamotorozási képességei vannak ha jó kezekben van. kérdezd kozmaxot.ezzel alázta 2006ban az r szériásokat a brno gp pályán..
sirály idő lesz mint ma
most nagyon a yamaha tdm 850 felé húzódunk,vélemény?
ha annyira lesz 11 mint ma 12... akkor nem lesz hiba
ha kész lesz a vas és jóidő is lesz akkor menni menni akarok nem az 5 fokos aszfalton ovatoskodni..
nekem úgy is bejáratós.. szóval kell még 4-500km..
inkább letépek balatonra vagy fel zolyomig haluskizni..
Használtat vesz akkor én a HONDÁT ajánlom
Csak mögöttem jöhetsz túrázni.....vagy 2-3 motorral lemaradok
sziasztok Májerek! Apumnak segítség kellene,motor vásárlás előtt áll,nézegeti a honda ntv 650 deauvilleket, aprilia caponordokat,yamaha tdm850esket! Tudnátok némi infot/véleményt mondani a gépekről? köszi