az a srac egy zseni. szerettem volna azt a csengot magam felkotni,de a szemet nem hagyta magat
el is keseredtem rendesen....
azota foglalkozom az ongyilkossag gondolataval.
vagy hogy eladom neki a motoromat
szia borsóka neked külön . veled mintha találkoztam volna a napokban a motogp forumon az okos rajmund barátunkkal kapcsolatban aki mindenkiben egy elton dzsont sejt
viszont a viszkivel meg te tapintottál érzékeny területre. szilveszter óta vhogy nem volt kedvem tömény szeszt inni, de most elkezdtem morfondírozni...
akkor folytatom. most vacsoráztam. hétvégén hurkát sütöttem, a maradékokat pusztítottam. én azt úgy szoktam, hogy:
sok krumpli, hagyma megpucol, karikáz, füstölt szalonna vagy sonka csíkokra vág.
tepsi (jelen esetben kettő volt) kicsit megolajoz, rá egy réteg krumpli, majd hagymakarikák és sonkadarabkákm utána második réteg hasonlóképp és összevegyít.
a tepsik be a sütőbem lefedve kb 30-40 perc alatt összesülnek a motyók, és kezd megpuhulni a krumpli.
fedő(fólia) le, kicsit pirul és szárad
majd rá a hurka és a kolbi és így készre süt
az eredményt gondold át.... és menj haza vacsizni. és gyere holnap kolbizni
az a srac egy zseni. szerettem volna azt a csengot magam felkotni,de a szemet nem hagyta magat
el is keseredtem rendesen....
azota foglalkozom az ongyilkossag gondolataval.
vagy hogy eladom neki a motoromat