Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a te kedvedért
Nem bírta a lépést tartani.......
tgk-val voltam
Sajnos. Kékbálna marad a YW-ben egyelőre...
Köszi a képeket ...magukért beszélnek

Gurulunk még együtt majd a városba a robikkal
Szép jó napot!

Elég sokat termeltetek tegnap...
Látom Sztédzs megint az emberedre akadtál.

a safety car miért a versenyző mögött ment?
Tomato mai gurulása

- a lábát sem meri felrakni
- kanyarban mankó kell
- kicsit odanyomtam az elötte állóhoz
- magáért beszél
- golyófej

bocs pari
állítólag feeruárban jönnek a mínuszok.

Majd akkor lehet szervizelni a vasakat.
khm. viszek magammal bukót a motorszereléshez. megmozgatom a vasat, nehogy "megmacskásodjon" mint én sok egy helyben fekvés után.

tiszta tavasz van
Elolvastam.

Nagyon bájosak vagytok.

Nem tudom, érdemes-e ilyenekkel egyáltalán foglalkozn, bár nehéz nem válaszolni az ilyen nagyszájú, kisstílű egyéneknek.

Érdekes, hogy akikre felnézek, még sose hallottam dicsekedni. Talán nincs rá szükségük.

Egyébként nélunk gyönyörű idő van, ha ez marad, tényleg megkérem Tamást, rakja össze a vasam, mert előttünk egyrer több motoros jön-megy, és erősen irritálnak.
alakul
Hívj nyugodtan.
Várj, megadom legkedvesebb ellenségeim számát: 06- ........
most olvastam végig. már kezdett unalmas lenni egy aktuális kretén nélkül
janimano!

a tesztekben, hamegfigyelted, mindig mindenről azt írják, h kevés vmi máshoz képest. a suberbike-ban az 1000-es tesztek között is volt nyomatékszegény meg gyengécske. na ne vicceljünk..

egy 1000-es v2 nem meglepetéseket tartogat, hanem büntet, ha rutintalanul tekergeted. olyan nyomatéka van, h kitekeri alólad a motort bármikor egy nem kellő pillanatban adott gázra. a 650-es kiváló motor, nincs vele semmi gond, és mivel v2 szintén, ne a teljesítményt nézd, hanem a nyomatékot. azzal tanulj meg motorozni! sokáig elleszel vele, nem lesz sovány, hidd el, hacsak nem az autópályán akarsz hasalós rekordot dönteni..
szép reggelt!

üdv a filmművészet gyönygszemeinek

most megyek leszerelni a tankot a gépről. ha jövő héten gurultok, akkor felvágom az ereimet. vagy kölcsönkérem a yw-ből azt az akasztós műanyag tartályt, és lassú túratempóban megyek utánatok
MOTOGP fórum !!

végre valami alakul !!
Ja, azt elfelejtettem említeni, hogy jósolni is tudok!
Előre látom, hogy ma este is eszembe fog jutni valami!

Szóval hajnal 2 körül hívlak, hogy lennél-e a hangmérnököm...
Nem ellenségeket keresek...
Tgyene:ha nekem vasárnap hajnali 3-kor eszembe jutott volna egy ilyen kolosszális ötlet, biztos felhívtam volna telefonon, nem vártam volna a reggeli fórum nyitásig
Jó reggelt!

Üdvözlöm a magyar motoros filmművészet ifjú titánjait és persze minden májert!
Köszi!
csekkolom.

Egyébként mi újság???
vagyis ILYEN van
Analóg videó bemenet kell hozzá

Nekem meg CANON MV960 -as van. Kicsi is jó is ....stb.
Jó reggelt!

Tomato!!!
Milyen kimenet-bemenet kell, hogy csatlakoztatni tudjam a kamerához a "mini optikát"???
Neked milyen kamerád van?

Eszméletlen fontos megtudnom.
Hajnal 3-kor felébredtem, beugrott az a gondolat, hogy én tulajdonképpen egy Szpilberg és egy Koltai Lajos vagyok egyben... Tehát filmeket kell készítenem!