Ez komoly:
"A rendőrség felhívja a motorosok figyelmét, hogy a tavasziasan enyhe idő ellenére az utakon számos helyen vízfoltokra kell számítani, az aszfalt pedig hideg, melyen a gumiabroncs nem tapad kellőképpen. Ezért minden motorost arra kérnek, hogy ha gépeik erejét akarják próbára tenni, azt az erre szolgáló pályákon tegyék, ne pedig a közutakon, ahol a száguldás könnyen a motoros utolsó útját jelentheti."
Elárulná valaki, hogy miért volt zárva szombaton a YW????
Amíg nem tudom a pontos okot, addig csak találgatni tudok:
1., Rosszul lettek kiosztva a szabadságok és szombaton mindenki szabin volt.
2., Pénteken mindent megvettek az üzletbe és nem akarta a cég a szombati üres polcokkal riogatni a vevőket.
3., Csak úgy
4., A tulaj egy elvesztett fogadása miatt
5., A Kovilux kibérelte a szalont egy forgatás miatt. A film címe :Közvetlen befecskendezésű mo-torok
6., Mindenki a Hidi & Korny esküvőre készült
Megvagyok, elvagyok!
A felkészülés gőzerővel halad, de azt hiszem a pénteki edzésen elrepedt egy bordám.
Legalábbis nagyon úgy fest
Azért mindent megteszek, hogy idén minél jobban menjek
Állítólag visszahívták őket, mert szét robbanhatott a kuplungja!?!?
Tavaly évvégén elesett egy srác és lehet, hogy ez volt az oka az esésnek.
Lehet, hogy elfogult vagyok, de eddíg ilyenről(visszahívás) nem hallottam a Honda részéről?!?
Destination: Nordkapp, centre 3899km 51h16
8-18-ig.
"A rendőrség felhívja a motorosok figyelmét, hogy a tavasziasan enyhe idő ellenére az utakon számos helyen vízfoltokra kell számítani, az aszfalt pedig hideg, melyen a gumiabroncs nem tapad kellőképpen. Ezért minden motorost arra kérnek, hogy ha gépeik erejét akarják próbára tenni, azt az erre szolgáló pályákon tegyék, ne pedig a közutakon, ahol a száguldás könnyen a motoros utolsó útját jelentheti."
www.hirado.hu/cikk.php?id=1750...
www.blikk.hu/Rovid_hir_index.p...
Szóval ez nem lehetett ok.
De ha bárki készült, azt köszönjük
Ebben van Ancsával pár perc.
Ha itt vagy Ancsa, akkor gratula!
Vagy túszul lett mindenki ejtve benn, és kurvára?
A 24 óráson kell százasnak lenned.
Amíg nem tudom a pontos okot, addig csak találgatni tudok:
1., Rosszul lettek kiosztva a szabadságok és szombaton mindenki szabin volt.
2., Pénteken mindent megvettek az üzletbe és nem akarta a cég a szombati üres polcokkal riogatni a vevőket.
3., Csak úgy
4., A tulaj egy elvesztett fogadása miatt
5., A Kovilux kibérelte a szalont egy forgatás miatt. A film címe :Közvetlen befecskendezésű mo-torok
6., Mindenki a Hidi & Korny esküvőre készült
Hosszú távon pedig ezt az egészet minél jobban csinálni
/megérte beszolnom a múltkor, mert most már hozzám is szóltok /
Megvagyok, elvagyok!
A felkészülés gőzerővel halad, de azt hiszem a pénteki edzésen elrepedt egy bordám.
Legalábbis nagyon úgy fest
Azért mindent megteszek, hogy idén minél jobban menjek
Megdölni látszik a Honda minőség dolog, pedig a tiéd még csak nem is Maláriában készült.
Tavaly évvégén elesett egy srác és lehet, hogy ez volt az oka az esésnek.
Lehet, hogy elfogult vagyok, de eddíg ilyenről(visszahívás) nem hallottam a Honda részéről?!?