Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Jó éjt!
Jóccakát!
Én is remélem naon!
Drukkolok!
Lesz még abból Zakopane.
Köszi, már profi módon ülök több mint 15 percig!!

És megemeltem ma egy félig üres kólásüveget is, minden gond nélkül!
Viszont eredmény nincs, mert csúszás van, talán jövő héten....na köszi!!!
Addíg csak változik még a család hozzáállása!
Köszönöm kérdésed, sajnos nekem az időpont nem oké, bár még ma délután is próbáltam a családdal egyeztető tárgyalásokat folytatni programmódosítás ügyben, de egyenlőre sajnos így állok.

Mikor zárul a lista?

De nagyon remélem, hogy valaki ottfelejt valamilyen doksit, amiért vissza kell menni, és akkor abszolválhatom a túrát.
te karmi.itt nézegetem a pünkösdi zakopánés listát..te miért nem vagy rajta ???
Szia!

Kipróbáltad már az vasat?

Fiatal barátunk éppen szíved választottja (SV) után érdeklődik.
Bár én persze a Fazerre próbálom rábeszélni.
Jóvagy?
Hasonló hezitálások után, sok ismerős, szaklap, árcédula adatainak összevetése után alakult ki a végleges kép bennem.

Először kisebb teljesítményű motorban gondolkodtam, de épp az esetleges csere esetén jelentkező ráfizetés miatt döntöttem a Yamaha mellett.
Kezdőként, épp az fogott meg ami a motor (egyes szaklapok szerinti) kritikája, hogy 6-7 ezres fordulatig nem igazán megy, utána kezd el tolni.
Ez némi tapasztalat után szerintem inkább előnyös. Az első 1000-1500 km-ig így is majd betojtam rajta, pedig (a bejáratás miatt sem) nem pörgettem 7000 fölé. Városban ez inkább előny, mert nagyon kezesen viselkedik, ha pedig lehetőség-szükség van rá 7000 fölött tényleg nagyon megy.
Viszont ez a változás lineáris, nem hirtelen jelentkezik.
Mint már írtam igazi (túra, város, pálya) mindenes motor.
Mivel idén egy újabb változata jön ki a 600-as Fazernek, szerintem a 2006-os modellt tavaszra igen jó áron lehet elérni.
Gondolkodj rajta...
Bizony, bizony!
Cia SV tulaj!
Szép jó estét Mindenkinek!!
Jó estét!!

A CBR topicban is elkezdődött valami, de megmoderálták magukat a fiúk.
figyelő állásban voltam. csak néztem az okfejtéseket...de mivel 1et értettem velük nem szóltam bele
Szia! Ránk is ráérsz a Moto gp után
csak 1 kis ujjgyakorlat..
Estét!
Estét!

Látom a GP topicban ma is volt adok-kapok
erősítendő a V, v2esek táborát..
jó estét !
Próbáld meg ezt az MZ topicban is! Most aktívak.