Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor Peace!!
És köszönöm szépen az információkat.
Neked sikerült elbizonytalanítani. Lehet hogy 649cm3 lesz a vége. Inkább valószínű.. Mégegyszer köszi.
Csak ahogy olvasgattam a teszteket, mindenhol azt írták hogy jobb az ezres, meg hogy ez kevés. De ők biztos a GSX-R 1000-hez hasonlítanak.

Ja. és valaki... én azt hallottam, hogy ha az új motort cég nevére veszem, akkor vissza lehet igényelni valamennyit. vagyis kevesebbe kerül ha részletre veszem. vagy valami ilyesmi...
Na nem kell mellre szívni... egy SV 650 is megy 215-öt, de az ezres már 270-et. A 650-en remekül meg lehet tanulni gépészkedni, nyomatékos is, városban nagyon jól használható, egy könnyed kis szerpentinezésben meg sokkal jobb mint egy sor4-es . Szóval, én a helyedben a 650-et venném, főleg egy ETZ után, csak ennyi... Peace!
Jól megeredt a nyelvem/kezem ezen az estén.
De mindegy. Ténleg nem akarok nagyképűsködni (pedig lehet az előző úgy hangzott).
Én annyit szeretnék a nagymotortól, hogy lehessen városban normálisan használni (legyen jó nyomatékos) és túrázni szeretnék vele.
Mondjuk ha azt nézzük, akkor az ETZ után az sv650 is sok, nem? A másik pedig (és utoljára hozom fel a cb400-at) az is 50 paci. Az sv 650 meg 72 (papíron). Azért az már nem olyan nagy ugrás
Pont ezeket a leszólásokat szerettem volna elkerülni.(na mindegy)
De azért nemcsak elindultam meg megálltam azzal a cb400-al. Azért én is meghúztam a fülét. És nem éreztem azt hogy húúúúúúú de mekkora állat, csak óvatosan.
Én is ésszel motorozok. De azért, mert nem akarok 2-3 motort venni, attól még nem kell eltemetni.
Hali, Jó estét, (éjszakát) mindenkinek!

Csak most jutottam géphez. Ma tényleg jó idő volt. Ha jövő hétre is marad, megkérem Kozmaxot rakja össze a gépem ( 600-nál nagyobb vasak ráérnek ), és egy gurulást összehozhatnánk

janimano01: szimszon után ültem rá tavaly a 600-as Fazerre, mentem vele közel 16 ezer km-t (pályán, városba, túrán), de még mindig messze érzem magam attól, hogy "kimotoroztam" volna a gépet.
Még mindig sokkal többet tud a motor mint én.
Tényleg fontos mire kívánod használni. Szerintem az 1000-nek inkább a túrázásnál, hegyi utakon két személlyel, csomagokkal megpakolva van komolyabb előnye a kisebbel szemben. egyébként a motoros tudása többet számít.
Egy CB400 és egy ezres SV között azért elég nagy különbség van.. Valószínűleg egy Haya-val sem fulladnál le, vegyél mindjárt azt, vagy tudod mit, inkább ZZR 1400-ast Szóval a motorozás kicsit komplexebb, mint az elindulás-megállás, és én is azt mondom, hogy ki kell járni a "szamárlétrát", mert egy ilyen teljesítményű gép elég komoly meglepetéseket tud okozni... Azt meg mindenki elhiszi, hogy "fekszik" a motorozás, csak pont az ilyen srácok szokták leghamarabb megtalálni a szembejövő autót, vagy a szalagkorlátot... Úgyhogy akárhogyan is döntesz, csak ésszel!
Meg az is egy fontos tényező, hogy: Valószínű célszerűbb lenne a 650-essel kezdeni, de elég nehezen fogom rá összekuporgatni a pénzt. És ha vennék egy 650-est, gondolom utána úgyis szeretnék egy ezrest. És mikor a 650-est eladnám, értelemszerűen buknék rajta. És nem hiszem hogy összetudnám hozni a lóvét a másikra.
Hát nem is tudom.
Jó. Elég hülyén hangozhat, hogy etz után egyből egy ezrest, de mikor még egész életemben csak simsonon ültem, és adott volt a lehetőség, hogy mennyek egy Honda CB400N-el, simán ment minden. Még csak le sem fulladtam.
Tehát nem akarok nagyképűnek látszani, de nekem "fekszik" ez a motorozás.
Én a 2006-osra értettem.
És minden másból az átlagra vagyok kiváncsi.
(bocs hogy kicsit késve írok)
én is léptem jo éjszakát
joccakát
ez a csávó nekem is beszót má megvan a véleményem róla
úgy látszik ez a hobbija
megyek
a Fazer topic is
Na lépek alukálni
Jóccccakát.
Fóka!!
Reggel várlak
olvassatok bele a motogp forumba..tanulságos.
hát ha annyit is ér akkor én dupláját is megadom érte, hétfön visztem a lét
.......kb annyit is ér...............de NEM ELADÓ
most néztem utánna: Tomato megvásárolnám a robidat 3483+ áfáért
Persze....mint a téli-nyári gumi......SEMMIRE SE JÓ
mit vársz? szuiperbájk?
az egy enduró ha jól tudom, nem
mi köze a naked kategóriához azt nem tom
biztos a többi nagyobb "hátszelet" kapot
attól még lehet sorrend ha nem is vesz az ember..én sem tervezem mint az a mellékelt ábrából látszik..